|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwiec: Wymienię lakiery hybrydowe i puder The Balm
Nieaktualne
Hej Zapraszam do wymiany. Można od razu pisać. Mam do wymiany następujące rzeczy: 1.Lakiery hybrydowe Provocater w następujących kolorach: Wszystkie lakiery są bardzo niewiele używane, z każdej buteleczki pomalowałam może z 6 paznokci, bo to jaskrawe kolory i użyłam ich po kilka razy jako mocniejszy akcent. Jako, że jednak wolę jaskrawe zwykłe lakiery, a hybrydy bardziej nudziakowe, to szkoda, żeby te kolory się u mnie marnowały 83 sweet neon pink- neonowy róż 95 neon orange neon pomarańczowy 99 emerald green ciekawy jaskrawy odcień zieleni 97 blue lagoon- błękitny 2.Semilac Hardi clear-raz użyłam na wszystkie paznokcie, ale nie ma daty ważności na opakowaniu, a kupiłam jakiś rok temu 3.Dwa przeterminowane lakiery hybrydowe sleek, może ktoś będzie mimo wszystko chciał, ze 3 razy użyte na wszystkie paznokcie 029 bordowy i 057 miętowa zieleń 4.Puder The Balm Sexy Mama zużycie widoczne. Jest dobry, ale jakoś ostatnio nie mogę się dogadać z prasowanymi pudrami i nawet do torebki biorę sypkie. 5.Mam też do oddania podkład i krem bb z delii, oba przetestowane dwa razy, ale jednak nie moje kolory. Dokładka: 6. Skin 79 Miniaturki kremów Pink i Orange 7g, trudno ocenić zużycie, myślę, że na pewno jest ponad połowa Szukam: Chętnie przygarnę biżuterię bez niklu, albo srebrną, oraz jakiś zapach może być nawet coś katalogowego jak avon czy oriflame. Po prostu kosmetyków mam za dużo, a zapach najwyżej powędruje do kogoś innego w rodzinie. ![]()
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2018-07-20 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.