![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Maybelline, Rimmel, Dove i wiele innych!!!
Zakładam nowy wątek!Są w nim rzeczy ze starego ale też kilka nowych, które zaczeły mi zbywać
![]() Nie szukam niczego konkretnego. ZAPRASZAM ![]() - dwustronna kredka Ruby Rose- z jednej strony czarny eyeliner z drugiej opalizujący białoperłowy cień- prwie cała, świetna do rozświetlania oczu - farba Palette Intensive Colour Creme- odcień A10rozświetlony popielaty blond- cała, rozjaśnia do ładnego popielu a nie do żółteczka ![]() - turkusowy eyeliner- niestety firma sie starła, nowy - błyszczyk body collection- ma delikatny beżowo-różowy kolorek z drobinkami na ustach, nowy- mam z wymianki z Pynią-niestety nie mój kolor - dwie saszetki samoopalacza do twarzy i ciała Venita do ciemnej karnacji- poj. nie pisze ![]() - BENZACNE żel 10% na "niespodzinki" ![]() - cień beżowy opalizujący, bezfirmowy - opaska na włosy Garnier żarówiastozielona ![]() - żel do włosów Och! (co za nazwa ![]() - mleczko do włosów Dove bez spłukiwania z linii do farbowanych- zostało na wypróbowanie. - torba SNOOPY z Butiku-nowa - książka "Dieta rozdzielna" Ursuli Summ- zasady układania posiłków, abc planowania diety, mnóstwo przepisów- nowa, dostałam w prezencie - cień do oczu CELIA kolor grafitowy- nowy, nieużywany - czerwony lakier- jest go ok.polowa - jasnobłękitny lakier- prawie cały - ADOS- lakier do paznokci poj 9ml- została połowa - BELL- lakier do paznokci- kolor 170- poj.8ml- została połowa - bransoletki- plastikowe kola w róznych odcieniach niebieskiego- komplet - golarka damska- ta która była dodatkiem chyba do Claudii a ostatnio do innej gazetki- nieużywana - paski do FRENCHA z AVONU- kilka zużyłam - ciemnoróżowe okulary z dużymi szkłami- nowe - Antonia Kidman Ashtanga Yoga na cd z SL- bardzo fajna plytka - Ćwicz i Chudnij- cd z muzyką i głosem instruktora z Vity - czarna sztruksowa torba kangurka- nowa, ma 2 przegrody,spokojnie zmieści format A4- dostałam w prezencie ale takich nie noszę Fotki nie najlepsze bo robione telefonem ![]() ![]() Narazie to na tyle. Pozdrawiam Wizażki i zapraszam do wymiany ![]()
Shit happens, life goes on... Edytowane przez boomkath Czas edycji: 2007-05-13 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline, Rimmel, Dove i wiele innych!!!
podkład Pure Makeup Maybelline- kolor nr 25- taki beżyk, zostało ok. 10 ml z 30
- dwustronna kredka Ruby Rose- z jednej strony czarny eyeliner z drugiej opalizujący białoperłowy cień- prwie cała, świetna do rozświetlania oczu - turkusowy eyeliner- nowy -jaka firma? - dwie saszetki samoopalacza do twarzy i ciała Venita do ciemnej karnacji- poj. nie pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Słonce to ja z eyelinera rezygnuje
![]() a czy nie masz jeszcze czegos poza watkiem ???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
lokowka by była fajna
![]() a moze jakies zapaszki masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a moze cos z kolorowki jeszcze??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ups pomyłka przepraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
***BENZACNE żel 10% na "niespodzinki" ,tuba 30g- zużyte tak z 10%****opaska na włosy Garnier żarówiastozielona........ ZNAJDZIESZ COS? ......odp. na moim watku, proszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
u mnie chcialas wszystkie przewodniki.... ale to troche duzo jak za banzacne i opaske...masz jakis peeling do twarzy?albo cos poza watkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
na moim watku jest wypisane co potrzebuje... poszukuje :
W OBECNEJ CHWILI PILNIE POSZUKUJE ODŻYWEK DO PAZNOKCI, DOBREGO KREMU DO RĄK, STÓP, OWOCOWYCH(SUPER-PACHNĄCYCH!) PEELINGÓW DO TWARZY, TWEEDOWEJ TOREBKI(NAWET MALUTKIEJ) !!!!!!!! ODDAM DUZO!!!!*kremików do rąk(najchętniej: Neutrogeny!!, Iwostin, Yves Rocher) *odżywki do paznokci(najchętniej: Wibo, Lovely, Serum wzmacniające z wapniem i wit. C!!!!) *Dax Cosmetics, Perfecta Cera naczynkowa, Maseczkaobkurczająco-uszczelniająca naczynia krwionośne *kosmetyków oczyszczających m.in: - La Roche Posay, Effaclar, Lotion Astringente Micro-Exfoliante (Tonik zwężający pory i przeciwdziałający ich zatykaniu) *fajniutkich błyszczyków, np: -Avon - Color Trend - Owocowy błyszczyk do ust w słoiczku brzoskwinia -INGLOT w kostce, -bezbarwny transparentny z AVONU - Eveline, Błyszczyk 3D Holografic Brilliant (jakiś jasny róż) - Błyszczyk Eveline Volume Lip Extreme (też jakiś jasny róż) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
ZApraszam do mojego wątku
![]() i - dwie saszetki samoopalacza do twarzy i ciała Venita do ciemnej karnacji- poj. nie pisze ale myślę że każda ma po 10ml
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
- dwustronna kredka Ruby Rose- z jednej strony czarny eyeliner z drugiej opalizujący białoperłowy cień- prwie cała, świetna do rozświetlania oczu
znajdziesz cos ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Fotki rzeczy są na pierwszej stronie mojego wątku
![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
mam 2 bluzki szalik i pasek
![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Czyli interesuje Cię ta bluzeczka z terranovy tak??
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hej...(przepraszam ze pisze 2 raz) zalezy mi jednak na benzacne i tych niebieskich bransoletkach.... znalazlabys cos za to?odp. u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
gdybys miala poza watkiem jakąs odżywke do paznokci(nie wsychającą!), Garnier Czysta skóra, Tonik ściągający i zwężający pory lub jakis inny tonik oczyszczajacy moglybysmy zrobic wieksza wymianke.... bardziej by sie oplacało;];] i wtedy dalabym ci wszystkie przewodniki;];];]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
toniku nagietkowego nie... uzywalam mleczka nagietkowego z ziaji i uczulilo mnie. A co robi olejek rycynowy? a jaki to blyszczyk z tego inglota? moge fotke zobaczyc? na ustach jest bezbarwny? bo ja raczej szukam takiego w kosteczce czy tam w pudełeczku(takiego co sie palcem nakłada) a to jest chyba w tubce...ale zobacze... jak znajdziesz chwilke to zrobisz fotki??chcialabym zobaczyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
podkład Pure Makeup Maybelline- kolor nr 25- taki beżyk, zostało ok. 10 ml z 30
Może coś ode mnie? - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - Nivea HairCare pianka do włosów cienkich, 40% - próbka Crystal Aura - cień do powiek podwójny Oriflame Visions, odcień Romeo&Julia (jasny róż + brąz, oba opalizują na złoto) użyty 2 razy - cień kulkowy Avonu Color Trend zielony opalizujący na złoto, nowy ale nie ma napisu na buteleczce nie wiem czemu odsypki: - sypkie cienie Vollare: 19, 22, 39 (ostry róz, turkus, złoto) - sypki RubyRose (ufo) jasna opalizująca perła ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana kredką dwustronną ruby rose oraz eyelinerem niebieskim i pure makeup maybelline-znajdziesz cos w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Tak dalej jestem
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
boomkath chyba niestety nie dojdzie do skutku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.