|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Perfume Lover
|
Marzec - perfumy, flakony i odlewki: CK, Britney Spears, Lagerfeld
NIEAKTUALNE
Wymienię: Perfumy we flakonach: - Avon - Zestaw Eve confidence, roletka (10ml) i balsam (150ml) nieużywane, perfumy (50ml) z ubytkiem max 2ml - Calvin Klein - Eternity Moment - 23/30ml - Karl Lagerfeld - Sun Moon Stars - ofoliowana 30ml Gotowe odlewki: 1. Burberry - Touch EDP - 9ml 2. Reminiscence - REM EDT - 9ml 4. Zoologist - Dragonfly - 5ml Armani - Code Avon - Imari Elixir Avon - Silky Soft Musk Bijan- Bijan EDt Bourjois - Kobako Sensuelle Bvlgari - Omnia Paraiba Carla Fracci - Medea Carla Fracci - Salome Carla Gracci - Giselle Elizabeth Arden - Sunflowers Escada - Agua del Sol Escada - Fiesta Carioca Escada - Island Kiss 2011 Escada - Tropical Punch 2011 Estee Lauder - Private Collection: Tuberose Gardenia Givenchy - Organza Gucci - Rush Jeanne Arthes -Cobra Jessica Simpson - Fancy Joop - All About Eve Karl Lagerfeld -Sun Moon Stars L' Artisan - La Chasse aux Papillons L' Artisan - Timbuktu Laura Biagotti -Venezia edp Madonna - Truth od Dare Nina Ricci -Belle de Minuit Oriflame - Chiffon Rihanna - Riri Serge Lutens - Chergui Sisley - Eau du Soir Nieużywana kolorówka - chętnie oddam całość za jedną przydatną rzecz: 1. Clinique - miniatura czarnej mascary Lash Power 001 Black Onyx 2. Sephora - miniatura błyszczyka Ultra Shine Lip Gel w kolorze 17. Pin-up Pink 3. Sephora - miniatura błyszczyka Rouge Infusion The Neutrals w kolorze 19. Peony Nieużywana pielęgnacja: - Estee Lauder - Perfectly Clean- 5oml (pianka mycia twarzy)
[B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 Edytowane przez beyza Czas edycji: 2018-11-04 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Marzec - perfumy, flakony i odlewki: CK, Britney Spears, Lagerfeld
Hej, może znajdziesz coś u mnie za Karl Lagerfeld - Sun Moon Stars? Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś za Britney Spears?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moze coś u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Czy coś za Britney ??
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Jestem za,do tego jakieś próbaski lub małą odleweczkę cos czego nie znam i jest ok ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za piankę EL?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witaj
może coś u mnie za roletkę Avon Eve? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Fancy mam we flakonie,ale reszta
![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.