|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Nowa biała perła do wybielania zębów na wymine !! ~~Za miana~~Zamiana~~Zamiana~~ ~~~~
Witam Was
![]() Otóż robiłam przegląd szafy i też mam kosmetyki za które mogę się zamienić wiec tak: - BIAŁA PERŁA - dwie tubki po 65 g i nakładka NOWA! na zęby jedna, która pod wpływem gorącej wody ( ale nie wrzącej) będzie miękka i dopasuje się do Twoich zębów, kształt można zmienić wkładając ponownie do wody więc można najpierw wybielić sobie górne ząbki potem dolne, wtedy dokładnie widzisz jak zmienia sie odcień zębów. Tak nawet na opakowaniu polecaja ![]() - BALSAM SPOWALNIAJACY ODROST WłOSOW avon, z 250 ml zostala połowa może troszkę więcej - Perfumy podróbki ANGEL, bardzo twałe, jes to mocny zapach, zużycie widoczne na zdięciu - Balsam brązyjacy i nadający złoty połysk z avonu 100 ml, zużycie małe - Mleczko do demakijażu oczu i twarzy, NOWE, soraya, pieknie pachnie 200 ml. ważne do 09 2009 - Szampon na wypadające włosy, w sklepie kosztuje około 28 zł...z 300 ml jest troszke mniej niż połowa - Lorea`l Pure Zone zel gleboko oczyszczajacy z peelingiem, tak nie za duzo go jest, na sprobowanie na kilkanasie razy starczy spokojnie - Garnier Czyta skóra krem gleboko oczyszczajacy pory,tak nie za duzo go jest, na sprobowanie na kilkanasie razy starczy spokojnie - Krem do twarzy matujacy Garnier czysta skóra 75 ml zuzycie bardzo małe - Krem pod oczy i na powieki nawilzajaco- ujedrniajacy Szybki lifting, Uroda, jest go tak sobie na kilkansie razy - Kredka do oczu czarna, prawie nowa Pierre Rene - Korektor pod oczy Pierre Rene zuzycie małe - Pomadka ciemna Max Factor, zużycie bardzo małe - blyszczyk do ust z drobinkami malutkimi zapach wanilia NOWY Pozdrawiam i czekam na propozycje ![]() -
![]() Edytowane przez kirsza Czas edycji: 2007-01-02 o 10:49 Powód: uwydatnienie rzeczy do wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: ~~~~~Zamiana~~Zamiana~~Za miana~~Zamiana~~Zamiana~~ ~~~~
w sumie to nie wiem a co masz? ale jakies perfumki mile widziane
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Moze cos u mnie za ta paste? Watek w podpisie.
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej a mzoe cos u mnei za paste BIAŁA PERŁA?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972–k osmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161425 –ciuchy Prosze odpisz w moim watku kosmetycznym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie za - BIAŁA PERŁA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
daigee: - krem Yves Rocher linia Bio Specific Active Sensitive, nawilżająco-łagodzący krem na dzień, NOWY, ZAFOLIOWANY ile tego kremu jest??
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8110 jest go 50ml
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hosenka : dasz mi link do KWC tego tuszu co masz z Bourjois, jest mokry? swiezy?
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]()
Może coś u mnie za Garniera???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163689 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie ?
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
moze znajdziesz cos u mnie za paste biała perła?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161827 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
weronika18: *manhattan błyszczyk do ust twist &taste kolor jasny rozowo- liliowy, zuzycie niewielkie
Bonnie Bell lip smackers- lip frosting błyszczyk do ust w tubkach super pachnie i tak samo smakuje strawberry- jasny róż zuzycie to ok 30% Tylko ze te rzeczy za biala perle to niestety za malo a nic innego mi w oko nie wpado a ja oddam za cos extra ania202: niestety nic dla mnie mogru: niestety nic dla mnie myShaczeQ: przykro mi nic dla mnie
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.