|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
WRZESIEN wracam po latach: miniatury KatVonD, Benefit CIUCHY Hilfiger ciążowe i in.
Dawno mnie nie było, wracam po dwóch latach, wiele się tu pewnie zmieniło
![]() ![]() Mam bardzo mało czasu, jeśli bardzo Ci na czymś zależy wyślij mi priv, bo mogę zajrzeć tu dopiero za tydzień! Wymienię to co na zdjęciach, miniatury kosmetyków, ubrania ciążowe i nie tylko. Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo Soft Brown - jest nowy w kartoniku. Buty to rozmiar 36. Ubrania to zawsze XS/S Mam też dużo rzeczy dla dziecka 0-24m jeśli są tu zainteresowane. Wysyłam jedynie kurierem, więc proszę to wziąć pod uwagę przy wyliczaniu wartości. Szukam: - emolientów dla dzieci (Lipikar, Aderma, Avene, Balneum) - Weleda kosmetyki z żółtej serii (nagietek) - szamponów dla dzieci Mustela - szamponów Dermedic Linum - szamponów Pharmaceris z linii do wypadających i przeciwłupieżowej - kosmetyków Organique, Mokosh, TBS - niektóre linie - kremów do stop Gehwol i Fusscoś tam - tylko seria z Rossmana w pudełeczku - kremy do twarzy LRP Nutritic - maseczki GlamGlow - kremy Rexaline - podkład All Hours YSL B30 i 40 - Rimmel Wake me Up średni, zólty beż - niektórych rzeczy i suplementów z apteki moze ktoś ma dostęp? - pasty do zebów ultra szybka ulga Sensodyne oraz Elmex professional - rzeczy które mogą ucieszyć dwulatka ![]() UWAGA! Nie szukam ubrań. Szukam jedynie konkretnych rzeczy więc szanujmy swój czas. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2019-01-11 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.