|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Mam do¶æ takiego ¿ycia
Odk±d s± wakacje moje ¿ycie to piek³o!! Moja rodzina odk±d pamiêtam nie by³a szczê¶liwa awantury wyzwiska obwinianie zakazy nakazy. Oczywi¶cie wszystkiemu winny jest ojciec, którego szczerze nienawidzê ¿aden dobry ojciec siê tak nie zachowuje nie robi awantur i przede wszystkim nie ma kochanki na boku, a mieszka z nami tylko ze wzglêdu na to ¿e jego rodzice wyrzekliby siê go. Jestem pe³noletnia a traktuje mnie jak ma³± dziewczynkê wszystko musi kontrolowaæ, a jak chce siê sprzeciwiæ to zaczyna mnie szanta¿owaæ . Ojciec bardzo czêsto wyje¿d¿a w delegacje bo ma tak± pracê, a teraz na wakacje ma urlop i ¿ycie jest koszmarem jest jest w delegacji to w ogóle siê nie interesuje rodzinom co robimy, a teraz chce udawaæ nie wiem co. Mam dosyæ i marzê o wyprowadzce, ani ja siê w domu dobrze nie czujê, a nawet ch³opak jak przyje¿d¿a to te¿ mu ta atmosfera siê udziela. Co o tym my¶lic
Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-07-31 o 17:14 Powód: przywrócenie tre¶ci |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
wañka wstañka
Wiadomo¶ci: 12 467
|
Dot.: Mam do¶æ takiego ¿ycia
Cytat:
do tego my¶lê, ¿e kontakt z terapeut± by siê przyda³. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 032
|
Ile masz lat? Uczysz siê jeszcze?
Dlaczego Twoja matka jeszcze nie podjê³a decyzji o rozwodzie?
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciê¿yæ, Zanim zamiast s³oñca pojawi siê ksiê¿yc, Póki na niebie s³oñce ¶wieci, masz t± si³ê, Jak ka¿dy malutki cz³owieczek tej ziemii, osi±gn±æ co¶ przez wysi³ek..." Edytowane przez stitches Czas edycji: 2018-07-30 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 770
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
no skoro masz do¶æ, to chyba nie pozostaje nic innego, jak tylko to zmieniæ
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wiza¿owy Kot Igor
Wiadomo¶ci: 17 524
|
Zamykam na pro¶bê Autorki
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.