Mam do¶æ takiego ¿ycia - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2018-07-30, 19:47   #1
Kami9966
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Mam do¶æ takiego ¿ycia

Odk±d s± wakacje moje ¿ycie to piek³o!! Moja rodzina odk±d pamiêtam nie by³a szczê¶liwa awantury wyzwiska obwinianie zakazy nakazy. Oczywi¶cie wszystkiemu winny jest ojciec, którego szczerze nienawidzê ¿aden dobry ojciec siê tak nie zachowuje nie robi awantur i przede wszystkim nie ma kochanki na boku, a mieszka z nami tylko ze wzglêdu na to ¿e jego rodzice wyrzekliby siê go. Jestem pe³noletnia a traktuje mnie jak ma³± dziewczynkê wszystko musi kontrolowaæ, a jak chce siê sprzeciwiæ to zaczyna mnie szanta¿owaæ . Ojciec bardzo czêsto wyje¿d¿a w delegacje bo ma tak± pracê, a teraz na wakacje ma urlop i ¿ycie jest koszmarem jest jest w delegacji to w ogóle siê nie interesuje rodzinom co robimy, a teraz chce udawaæ nie wiem co. Mam dosyæ i marzê o wyprowadzce, ani ja siê w domu dobrze nie czujê, a nawet ch³opak jak przyje¿d¿a to te¿ mu ta atmosfera siê udziela. Co o tym my¶lic

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2018-07-31 o 17:14 Powód: przywrócenie tre¶ci
Kami9966 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-30, 20:40   #2
ajah
wañka wstañka

Wiadomo¶ci: 12 467
Dot.: Mam do¶æ takiego ¿ycia

Cytat:
Napisane przez Kami9966 Poka¿ wiadomo¶æ
Odk±d s± wakacje moje ¿ycie to piek³o!! Moja rodzina odk±d pamiêtam nie by³a szczê¶liwa awantury wyzwiska obwinianie zakazy nakazy. Oczywi¶cie wszystkiemu winny jest ojciec, którego szczerze nienawidzê ¿aden dobry ojciec siê tak nie zachowuje nie robi awantur i przede wszystkim nie ma kochanki na boku, a mieszka z nami tylko ze wzglêdu na to ¿e jego rodzice wyrzekliby siê go. Jestem pe³noletnia a traktuje mnie jak ma³± dziewczynkê wszystko musi kontrolowaæ, a jak chce siê sprzeciwiæ to zaczyna mnie szanta¿owaæ . Ojciec bardzo czêsto wyje¿d¿a w delegacje bo ma tak± pracê, a teraz na wakacje ma urlop i ¿ycie jest koszmarem jest jest w delegacji to w ogóle siê nie interesuje rodzinom co robimy, a teraz chce udawaæ nie wiem co. Mam dosyæ i marzê o wyprowadzce, ani ja siê w domu dobrze nie czujê, a nawet ch³opak jak przyje¿d¿a to te¿ mu ta atmosfera siê udziela. Co o tym my¶licie?
dazylabym na twoim miejscu do wyprowadzki i samodzielno¶ci.
do tego my¶lê, ¿e kontakt z terapeut± by siê przyda³.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stary 2018-07-30, 21:06   #3
stitches
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 032

Ile masz lat? Uczysz siê jeszcze?

Dlaczego Twoja matka jeszcze nie podjê³a decyzji o rozwodzie?
Jak ka¿dy malutki cz³owieczek tej ziemii, osi±gn±æ co¶ przez wysi³ek..."

Edytowane przez stitches
Czas edycji: 2018-07-30 o 21:12
stitches jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 07:35   #4
kotissska
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 770

Cytat:
Napisane przez Kami9966 Poka¿ wiadomo¶æ
Odk±d s± wakacje moje ¿ycie to piek³o!! Moja rodzina odk±d pamiêtam nie by³a szczê¶liwa awantury wyzwiska obwinianie zakazy nakazy. Oczywi¶cie wszystkiemu winny jest ojciec, którego szczerze nienawidzê ¿aden dobry ojciec siê tak nie zachowuje nie robi awantur i przede wszystkim nie ma kochanki na boku, a mieszka z nami tylko ze wzglêdu na to ¿e jego rodzice wyrzekliby siê go. Jestem pe³noletnia a traktuje mnie jak ma³± dziewczynkê wszystko musi kontrolowaæ, a jak chce siê sprzeciwiæ to zaczyna mnie szanta¿owaæ . Ojciec bardzo czêsto wyje¿d¿a w delegacje bo ma tak± pracê, a teraz na wakacje ma urlop i ¿ycie jest koszmarem jest jest w delegacji to w ogóle siê nie interesuje rodzinom co robimy, a teraz chce udawaæ nie wiem co. Mam dosyæ i marzê o wyprowadzce, ani ja siê w domu dobrze nie czujê, a nawet ch³opak jak przyje¿d¿a to te¿ mu ta atmosfera siê udziela. Co o tym my¶licie?
To znajd¼ pracê i siê wyprowad¼? Chyba najprostsze rozwi±zania s± najlepsze.
kotissska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 14:09   #5
april_90
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

no skoro masz do¶æ, to chyba nie pozostaje nic innego, jak tylko to zmieniæ
april_90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 17:15   #6
Mijanou
Wiza¿owy Kot Igor

Wiadomo¶ci: 17 524

Zamykam na pro¶bê Autorki

Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2018-07-31 18:15:13

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.