Mam dość takiego życia - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-07-30, 19:47   #1
Kami9966
Przyczajenie

Mam dość takiego życia

Odkąd są wakacje moje życie to piekło!! Moja rodzina odkąd pamiętam nie była szczęśliwa awantury wyzwiska obwinianie zakazy nakazy. Oczywiście wszystkiemu winny jest ojciec, którego szczerze nienawidzę żaden dobry ojciec się tak nie zachowuje nie robi awantur i przede wszystkim nie ma kochanki na boku, a mieszka z nami tylko ze względu na to że jego rodzice wyrzekliby się go. Jestem pełnoletnia a traktuje mnie jak małą dziewczynkę wszystko musi kontrolować, a jak chce się sprzeciwić to zaczyna mnie szantażować . Ojciec bardzo często wyjeżdża w delegacje bo ma taką pracę, a teraz na wakacje ma urlop i życie jest koszmarem jest jest w delegacji to w ogóle się nie interesuje rodzinom co robimy, a teraz chce udawać nie wiem co. Mam dosyć i marzę o wyprowadzce, ani ja się w domu dobrze nie czuję, a nawet chłopak jak przyjeżdża to też mu ta atmosfera się udziela. Co o tym myślic

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2018-07-31 o 17:14 Powód: przywrócenie treści
Kami9966 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-30, 20:40   #2
ajah
wańka wstańka

Dot.: Mam dość takiego życia

Cytat:
Napisane przez Kami9966 Pokaż wiadomość
Odkąd są wakacje moje życie to piekło!! Moja rodzina odkąd pamiętam nie była szczęśliwa awantury wyzwiska obwinianie zakazy nakazy. Oczywiście wszystkiemu winny jest ojciec, którego szczerze nienawidzę żaden dobry ojciec się tak nie zachowuje nie robi awantur i przede wszystkim nie ma kochanki na boku, a mieszka z nami tylko ze względu na to że jego rodzice wyrzekliby się go. Jestem pełnoletnia a traktuje mnie jak małą dziewczynkę wszystko musi kontrolować, a jak chce się sprzeciwić to zaczyna mnie szantażować . Ojciec bardzo często wyjeżdża w delegacje bo ma taką pracę, a teraz na wakacje ma urlop i życie jest koszmarem jest jest w delegacji to w ogóle się nie interesuje rodzinom co robimy, a teraz chce udawać nie wiem co. Mam dosyć i marzę o wyprowadzce, ani ja się w domu dobrze nie czuję, a nawet chłopak jak przyjeżdża to też mu ta atmosfera się udziela. Co o tym myślicie?
dazylabym na twoim miejscu do wyprowadzki i samodzielności.
do tego myślę, że kontakt z terapeutą by się przydał.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stary 2018-07-30, 21:06   #3
stitches
Zadomowienie

Ile masz lat? Uczysz się jeszcze?

Dlaczego Twoja matka jeszcze nie podjęła decyzji o rozwodzie?
Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..."

Edytowane przez stitches
Czas edycji: 2018-07-30 o 21:12
stitches jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 07:35   #4
kotissska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kami9966 Pokaż wiadomość
Odkąd są wakacje moje życie to piekło!! Moja rodzina odkąd pamiętam nie była szczęśliwa awantury wyzwiska obwinianie zakazy nakazy. Oczywiście wszystkiemu winny jest ojciec, którego szczerze nienawidzę żaden dobry ojciec się tak nie zachowuje nie robi awantur i przede wszystkim nie ma kochanki na boku, a mieszka z nami tylko ze względu na to że jego rodzice wyrzekliby się go. Jestem pełnoletnia a traktuje mnie jak małą dziewczynkę wszystko musi kontrolować, a jak chce się sprzeciwić to zaczyna mnie szantażować . Ojciec bardzo często wyjeżdża w delegacje bo ma taką pracę, a teraz na wakacje ma urlop i życie jest koszmarem jest jest w delegacji to w ogóle się nie interesuje rodzinom co robimy, a teraz chce udawać nie wiem co. Mam dosyć i marzę o wyprowadzce, ani ja się w domu dobrze nie czuję, a nawet chłopak jak przyjeżdża to też mu ta atmosfera się udziela. Co o tym myślicie?
To znajdź pracę i się wyprowadź? Chyba najprostsze rozwiązania są najlepsze.
kotissska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 14:09   #5
april_90
Przyczajenie

no skoro masz dość, to chyba nie pozostaje nic innego, jak tylko to zmienić
april_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 17:15   #6
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Zamykam na prośbę Autorki

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości