|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Poszukiwane: nowe lub używane;)
UWAGA
![]() ![]() Poszukuję pilnie następujących kosmetyków: 1) szamponu Klorane pokrzywowego 2) masełka do ust Body Shop (kokosowego) 3) antyperspirantu, najchętniej w kulce: Vichy, Dermedic, Oriflame bądź YR (inne wykluczam) 4) wszelkich żeli pod prysznic J&J, innych kremowych również 5) Biodermy Sensibio H2O - w większych ilościach, nie próbki 6) balsamów do ciała bezzapachowych lub o mało "ostrych" woniach ![]() 7) kosmetyków do stóp Tołpy (oprócz peelingu Pedi-Energetic, bo ten posiadam) 8) peelingu do ciała cukrowego YR 9) Smackersów o smakach: Cotton Candy, Banana Split, Vanilla (lody waniliowe) 10) masła Karite 100% (Home Institut, Argiletz czy inne); produktów do pielęgnacji ciała i włosów z karite 11) czegoś ujędrniającego do ciała 12) próbek kremów do cery nadwrażliwej 13) białej glinki Argiletz oraz kosmetyków z jej dodatkiem 14) żeli do mycia buzi Erisa Beauty Care 15) peelingu enzymatycznego AA Szukam również książek Pratchetta po polsku lub angielsku, które chętnie przygarnę w zamian za kosmetyki ![]() Na wymianę mam to, co w wątku w podpisie, masę różnych próbek i ew. postaram się coś wygrzebać z zapasów kosmetycznych.
Signature deleted. Edytowane przez Rayne Czas edycji: 2006-06-23 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwane: nowe lub używane;)
ja ma kremik pod oczka Kolastyny-bardzo fajny
![]() mam też w wątku balsamiki-zajrzyj ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-09 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[quote=Rayne]Poszukuję pilnie następujących kosmetyków:
1) lekkich kremów nawilżających (zwłaszcza do skóry wrażliwej) przede wszystkim aptecznych-mam ddml clinique,krem na noc body shopu z wit. E 3) prof. kosmetyków do pielęgnacji włosów (Kerastase etc.)-odżywki Oriflame-niby z seri prof..ale wiadomo że to nie ta sama liga co Kerastase 4) płynu bądź pianki do higieny intymnej-płyn Oriflame..bardzo fajny i cholernie wydajny 5) oliwkowego żelu do mycia twarzy Ziaji lub żeli do mycia twarzy aptecznych-tutaj tylko próbki Effaclaru LRP, żelik Avene-odlewkab 6) antyperspirantu, najchętniej YR bądź Oriflame w kulce-antyperspirant SILK oriflame 8) dobrego kremu pod oczy dla wrażliwców- tylko próbke dermadic 9)dobrego tuszu do rzęs (czarnego), najchętniej Volume Glamour albo coś wydłużająco-podkręcającego z wyższej półki-tusz tylko oriflame do oczu wrazliwych...świeży 10) produktów Avene, m.in. Hydrance Optimale Legere (choćby próbki)-tylko żel do mycia pysi 11) dobrego balsamu brązującego do jasnej karnacji (Eveline SPA, J&J Holiday Skin)-lancome flesz bronzer 50ml.-nowy (ale nie wiem czy chcem oddać) 17) maseczek: AA nawilżającej z glinką zieloną-mogę odsypać glinkę zieloną 18) błotka do ciała Apisu 19) kremu do stóp bez wyraźnego zapachu mentholu-krem antyperspiracyjny Oriflame |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odzew, dziewczyny
![]() Mariola13 - niestety, Kolastyna bankowo mnie uczuli, bo już tak parę razy było ![]() palau - nie napisałaś, co chciałabyś ode mnie ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kurcze coś mi się u Ciebie podobało..ale teraz nic nie widzę więc najpewniej spóźniłam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=b%B3otko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Moniu, no o to, pewnie że o to
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bierz co chcesz, wodę bzową także jak najdalej ode mnie
![]() ![]() Od Ciebie podoba mi się: krem AA Young, reduktor wyprysków Daxa, pomadka Rival de Loop (jaki to dokładnie kolor?), galaretka Biotherm. Chyba że masz coś jeszcze na wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Rival de Loop nr 30, taki beż bez drobinek, ale ciemniejszy - szukałam cielistej, ale na moich ustach nie wychodzi tak, jak chciałam oczywiście... Na wymianę oprócz tego, co w wątku, mam raczej niewiele, choć pewnie jakies mazidła do ust się gdzieś walają, wszędzie je mam
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To jaką wymiankę proponujesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
No, chyba zestaw za zestaw, co?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Agniesko, dzięki
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.