|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Blessed be the fruit
|
Wrzesień podkłady Kat von D i Fenty
NIEAKTUALNE
Cześć ![]() Mam do wymiany dwa podkłady: ![]() ![]() Szukam głównie podkładów kryjących, ton ciemniejszych od Kat 43, w ciepłej żółtej tonacji. Forma wysyłki do uzgodnienia ![]() Zapraszam ![]()
I'll show you... ... the dark side. Edytowane przez Ingran Czas edycji: 2018-09-20 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień podkłady Kat von D i Fenty
hej, ja po Fenty, może znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień podkłady Kat von D i Fenty
Już wymieniony
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- To tak: -BB Payot nie kryje tak mocno jak koreańskie BB, ale nie jest też całkiem transparentny, powiedziałabym że krycie jest lekkie w kierunku średniego. Przypomina mi Urban Decay One and Done. W każdym razie jest to coś więcej niż kolorowa woda i na pewno coś mniej niż Skin79. - mogłabym oddać Becca + coś co byś chciała z tych drobniejszych rzeczy, albo Payota plus jakieś włosowe rzeczy- ale napisz po prostu jakie konfiguracje Cię interesują i co byś za podkład chciała najchętniej ![]() Chyba, że masz coś jeszcze miłego pod ladą, żebym Ci wszystko oddała, co wymieniłaś? Pielęgnacja włosów suchych i loków, naturalne żele pod prysznic,masła do ciała, różne tam naturalne pierdoły typu oleje, masła, mydła- takie rzeczy wciągam nosem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.