![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: .+*Ciuszki od pIWONI*+. =]
BLUZECZKA NA RAMIĄCZKACH BRĄZOWA
Ciekawy wzorek, gdzieniegdzie błyszczące srebrne drobinki Rozmiar uniwersalny, sporo się rozciąga, ubrana kilkanaście razy, stan bdb Wymiary: Szerokość 33 cm Długość 33 cm
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA NA RAMIĄCZKACH
Kremowa w zielone i pomarańczowe kwiaty Rozmiar uniwersalny, napewno dobry na S i M, sporo się rozciąga, ubrana kilka razy, stan idealny! Wymiary: Szerokość 35 cm Długość 32 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA NA RAMIĄCZKACH CZARNA Z "BROKATEM"
Mieni się na przede wszystkim na złoto, ale widoczne są również inne kolory (róż, fiolet, zieleń, niebieski, błękitny) Wg. mnie to XS,S, sporo się rozciąga, ubrana tylko raz, stan idealny! Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 32 cm Długość 34 cm * wymienie tylko na coś bardzo specjalnego / jeszcze nie wiem czy wogóle ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
REZERWACJA Weronika18 -->BLUZECZKA BIAŁA
Materiał dosyć cienki, troche prześwituje Z metki S, wg. mnie raczej M, mało się rozciąga, noszona, stan oceniam na dst (porozciągała się) Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 37 cm Szerokość na dole 42 cm Długość całkowita 53 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-23 o 01:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA WIĄZANA CZERWONA
Ciekawy materiał, jakby szydełkowana, przy dekolcie kremowe i brązowe koraliki, z tyłu zapinana na guziczki Wg. mnie będzie dobra na duże S i M, sporo się rozciąga, ubrana kilkanaście razy (na mnie za duża), stan db,bdb (przy dokładnym przeglądaniu zauważyłam że odrobine się zmechaciła, jest to bardzo mało widoczne) Wymiary: Szerokość 33 cm Długość 47 cm
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
NIEAKTUALNE !!!--> Diaana85
![]() BLUZECZKA WIĄZANA CZARNA Z RÓŻOWYM SERCEM Wg mnie to XS,S, troche się rozciąga, ubrana kilka razy, stan idealny! Wymiary: Szerokość 33 cm Długość 40 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-05-02 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA WIĄZANA W ZWIERZĘCY WZOREK
Wg. mnie to S, sporo się rozciąga, noszona, stan db (w jednym miejscu wywabiałam plamę i jest troszke wyblaknięta ) Wymiary: Szerokość 32 cm Długość 40 cm
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA W PASKI
Zakładana na szyje, paski ukośne granatowo-niebiesko-kremowe Wg. mnie to XS - na mały biust, troche się rozciąga, ubrana kilkanaście razy, stan bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 30 cm Szerokość na dole 37 cm Długość 28 cm
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA BIAŁA Z CZERWONYM NAPISEM
Z metki S, sporo się rozciąga, noszona, stan bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 36 cm Długość całkowita 50 cm * wymienie tylko na coś specjalnego / jeszcze nie wiem czy wogóle ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA BIAŁA DWUWARSTWOWA
Z przodu druga warstwa z białej siateczki Z metki S, sporo się rozciąga, ubrana kilkanaście razy, stan bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 33 cm Długość całkowita 49 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-08-01 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA PASTELOWO RÓŻOWA
Z białymi napisami (napisy nie są sprane, takie były i takie mają być!) Wg. mnie to M,S, sporo się rozciąga, noszona, stan db (poprostu dużo noszona ![]() Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 38 cm Długość całkowita 47 cm
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA CZARNA ELEGANCKA
Z subtelnie świecącymi wzorkami-kwiatuszkami Z metki S, troche się rozciąga, noszona, mimo to stan oceniam na bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 34 cm Długość całkowita 43 cm ELEGANCKA CZARNA BLUZECZKA z subtelnie świecącymi wzorkami rozmiar S stan bdb ELEGANCKA CZARNA BLUZECZKA z subtelnie świecącymi wzorkami z metki S stan bdb
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-09-21 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA RÓŻOWO-BIAŁA Z KOMIKSEM
Ciekawy wzór, dekold "w łódkę" - można nosić opuszczoną na ramiona Wg. mnie to S,M, sporo się rozciąga, noszona, mimo to stan oceniam na bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 38 cm Długość całkowita 43 cm * wymienie tylko na coś specjalnego
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA/PODKOSZULEK BIAŁY
Z metki M, sporo się rozciąga, ubrana kilkanaście razy, stan db (ma malutkie oczko, prawie niezauważalne ) Wymiary: Szerokość 40 cm Długość całkowita 51 cm
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA BIAŁA Z CZERWONYMI ELEMENTAMI
Bardzo ciekawa, kupiona w sklepie z odzieżą indyjską Z metki M/L, sporo się rozciąga, ubrana kilka razy, stan bdb Wymiary: Szerokość 38 cm Długość całkowita 56 cm * wymienie tylko na coś specjalnego
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA CZERWONA Z NAPISEM 54
Z metki S/M, sporo się rozciąga, ubrana ze 2 razy, stan bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 39 cm Długość całkowita 52 cm
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA CIEMNOSZARA SPORTOWA
Wg. mnie to S,M, sporo się rozciąga, ubrana kilka razy, stan bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 38 cm Długość całkowita 52 cm
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA CZARNA ZE SREBRNYMI KWADRACIKAMI
Wg. mnie to S,M, mało się rozciąga, noszona, mimo to stan oceniam na bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 38 cm Długość całkowita 48 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA CZARNA Z "TRIBALEM"
Bardzo ciekawa, ładnie prezentuje się pod żakietem Z metki L,wg. mnie pasuje na S,M, mało się rozciąga, noszona, stan db (troszkę rozciągnięta na dole) Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 38 cm Długość całkowita 49 cm
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA CZARNA Z BIAŁYMI NAPISAMI
Dekold w lekką łódkę, dosyć krótka-odsłania brzuszek, rękaw 3/4 Wg. mnie to XS,S, troche się rozciąga, noszona, stan db (pod jedną pachą odrobinkę puściły szwy - prawie niewidoczne!) Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 34 cm Długość całkowita 35 cm Rękaw od pachy 24 cm Rekaw od ramienia 33 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA BEŻOWA Z WIĄZANIAMI
Duży,seksowny dekold, wiązanie przy dekolcie i rękawach Z metki S, troche się rozciąga, ubrana kilka razy, stan bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 34 cm Długość całkowita 47 cm Rękaw od pachy 27 cm Rekaw od ramienia 38 cm * wymienie tylko na coś specjalnego / jeszcze nie wiem czy wogóle ![]()
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKA ZIELONA
Dosyć krótka, dół i rękawy wykończone ściągaczami o szerokości 9 cm Wg. mnie to XS,S, troche się rozciąga, ubrana kilka razy, stan bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 42 cm Długość całkowita 42 cm Rękaw od pachy 45 cm Rekaw od ramienia 53 cm
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.