![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Listopad - Miss Dior Cherie, YSL, Guerlain, MAC, Huda, Zoeva, Clinique, Clarins, MUR
Witam w moim listopadowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Coco Mademoiselle EDP/Intense, La Vie Est Belle Intense/Florale/L'Absolu, Chanel Allure, Brit EDP, Tresor in Love, Dahlia Divin, Fueguia Alguien Suena, Poison Girl/seria Hypnotic, Signorina Misteriosa, Midnight Rain, Euphoria, słodziaki Escady, Alien The Taste of Fragrance, Chloe Nomade, Bvlgari Goldea The Roman Night, Neonatura Cocoon, Good Girl, YSL Mon Paris EDP - mogą być też odlewki i próbki - szminki górnopółkowe - Tom Ford, MAC, Charlotte Tilbury - korek do Burberry Brit EDT 100 ml - paski wybielające Crest - kosmetyki Tarte, Charlotte Tilbury, Hourglass, Huda, Fenty Beauty - lakiery hybrydowe marki Semilac, NeoNail, Indigo - cienie ColourPop, MakeUpGeek, Huda Beauty, ABH, Nabla - krem pod oczy Shiseido Benefiance - koreańskie maski w płatach - pędzle Zoeva, Sigma, M Brush by Maxineczka, nowe GlamBrush - górnopółkowa pielęgnacja twarzy - korektor Tarte Shape Tape, Laura Mercier Secret Camouflage - pilnik elektryczny do stóp albo Scholla, albo Rossmannowy - nowy - porządny blender, mikser, malakser - oddam wiele, nie musi być nowy, byle był sprawny i nie miał X lat - szczotka z włosia naturalnego Khaja - prostownica Philips Moisture Protect/inna dobrze oceniana prostownica z nieco wyższej półki nadająca się również do kręcenia włosów - profesjonalne farby do włosów i tonery w odcieniach jasnej/średniej szarości, siwego, ultra chłodnego blondu, nowe - paleta magnetyczna bez przegródek - dobre suplementy - szczególnie selen, witamina D, witamina B Chętnie przyjmę również na zapas NOWE: - żel z mydlnicą do cery tłustej/mieszanej Fitomed - balsam do zmywania makijażu - Boots Botanics, Eve Lom, Emma Hardie, Clinique - szmatki muślinowe Liz Earle - tonik z lukrecją Fitomed - pomarańczowy płyn Elmex do płukania ust - mydła Dove - wersja klasyczna i shea - micel Garnier/Bioderma - filtr matowy Obagi SPF 50 - olejek Yves Rocher Reparation do włosów - Charlotte Tilbury Pillow Talk - kredka i szminka - lakier Aussie Uplift Your Hair - końcówki wymienne do Clarisonic Mia 2 - krem Embryolisse Lait Creme Concentre - płyn fixujący do makijażu Golden Rose - baza RBR Aqua Primer, Prelude in the Clouds Noszę ubrania w rozmiarze głównie 40, t-shirty i podkoszulki często 36/38, buty 40, zależy od rozmiarówki. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko paczką lub listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam raczej raz w tygodniu ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUCHOWEGO! Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka ZAPACHY: Dior, Miss Dior Cherie EDP, wersja 2011, unikat - ok. 37/50 ml - tylko za któreś z perfum z tej listy: Midnight Rain, Alien The Taste of Fragrance, Neonatura Cocoon, przemyślę też Coco Mademoiselle EDP/Intense, LVEB Intense, Allure, Good Girl YSL, Parisienne A L'Extreme EDP, unikat - ok. 37/50 ml - podobnie jak powyżej, również tylko za wish Calvin Klein, IN2U Her EDT - ok. 35/100 ml Marc Jacobs, Dot EDP - miniatura 5 ml, dwie sztuki - jedna nowa, druga z małym ubytkiem KOSMETYKI: Guerlain, Meteorites, Perles de Legende, limitowana edycja kultowych kulek w oryginalnej puszce - zużycie niewielkie Huda Beauty, Faux Filter Foundation, podkład w odcieniu Creme Brulee - podkład jest bardzo gęsty, więc dokładne zużycie jest ciężko ocenić, ale myślę że jakieś 10% MAC, puder Mineralize Skinfinish w odcieniu Light - zużycie 20-30% The Ordinary, Niacinamide 10% + Zinc 1% - ok. 20/30 ml Alpha-H, tonik Liquid Gold, 100 ml - nowy, nieotwierany Zoeva, pędzel 317 Wing Liner - stan bardzo dobry Clinique, Almost Powder Makeup SPF 15, podkład w kompakcie w odcieniu 02 Neutral Fair - zużycie 5-10% Eve Lom, Sheer Radiance Oil Free Foundation SPF 20, podkład w odcieniu Ecru 3, dość jasny żółtek. Wbrew nazwie jest mocno kryjący, wcale nie sheer - 3/4 opakowania Clarins, Extra Firming Night Cream - ok. 25/30 ml Clarins, Multi Active Jour - ok. 20/30 ml Benefit, BeneTint, firmowa miniatura 2,5 ml - zużycie paru kropel L'Oreal Professionnel, WildStylers 60's Babe Savage Panache, sprawy nadający objętość włosom, pojemność wyjściowa 250 ml - zużycie 30-40% L.A. Girl Pro Coverage, podkład w odcieniu Porcelain - użyty parokrotnie Colourpop, cień Fair Play - zużycie testowe Iconic London, Cult Beauty Exclusive Silk Lashes, rzęsy jedwabne, model exclusive dla sklepu Cult Beauty - nowe, tylko odpakowane z folii Janda, Kryjący Make-Up, podkład w odcieniu 02 Jasny Beż - użyty pięć razy GlamShadows, cień Dzika Malina - użyty parokrotnie Affect, cień jasnoróżowy brokatowy metalik - zużycie testowe, wkład większy niż te z GlamShopu Golden Rose, HD Powder, puder 202 Banana - zużycie minimalne Bourjois, Rouge Velvet The Lipstick, matowa szminka do ust w odcieniu 03 - użyta dwa razy L'Oreal, Infallible Lip Gloss, błyszczyk o wykończeniu Cream w odcieniu 109 - tylko testowany Theatric Professional, Make Up Fixing Spray - nowy, nieużywany Batiste, Oomph My Locks XXL, spray wspomagający objętość włosów - nowy, nieużywany MakeUpRevolution, Surprise Egg, limitowana paletka cieni i rozświetlaczy w kształcie jajka w wersji Unicorn - tylko przetestowana NeoNail, Chrome Flakes Effect 02 - tylko przetestowane parę płatków, więc zużycie prawie zerowe Te rzeczy oddam hurtem za jakiś potrzebny drobiazg typu duża paczka tamponów z aplikatorem, albo opakowanie mydeł Dove, także proszę się zgłaszać, chętnie to wypuszczę ![]() L'Oreal, Color Riche Matte, szminka w odcieniu 633 Moka Chic - użyta kilka razy L'Oreal, Color Riche Matte, szminka w odcieniu 640 Erotique - użyta kilka razy Evree, tonik hammamelisowy - nowy NeoNail, lakier hybrydowy z serii Cateye w odcieniu Korat - raz malowany, lekko zgęstniał Semilac, lakier hybrydowy 031 Black Diamond - zużycie pozostało jakieś 60%, trochę zgęstniał L'Oreal, tusz Volume Million Lashes Fatale - zużycie 10-15% Próbki i odlewki perfum (chętnie wymienię na inne, konkretne próbki lub odlewkę zapachu z wish): Charlotte Tilbury, Scent of A Dream EDP - trochę ponad połowa fabrycznego sampla 1,5 ml Balmain, Carbone de Balmain EDT - ok. 1 ml w atomku Anna Sui, La Vie de Boheme EDT - sampel fabryczny 1,5 ml - nowy Anna Sui, Flight of Fancy EDT - sampel fabryczny 1,2 ml - bez kropelki Calvin Klein, One EDT - sampel fabryczny 1,2 ml - bez kropelki Lady Gaga, Eau de Gaga EDP - ok. 2 ml w atomku Jean Paul Gaultier, Scandal EDP - sampel fabryczny 1 ml - ja nie psikałam, ale nie jest wypełniony do końca Dior, Dune EDT - ok. 5-6 ml w atomku Kosmetyki azjatyckie i organiczne: Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2018-12-04 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad - Miss Dior Cherie, YSL, Guerlain, MAC, Huda, Zoeva, Clinique, Clarins
Huda Beauty, Faux Filter Foundation, podkład w odcieniu Creme Brulee - podkład jest bardzo gęsty, więc dokładne zużycie jest ciężko ocenić, ale myślę że jakieś 10%
MAC, puder Mineralize Skinfinish w odcieniu Light - zużycie 20-30% The Ordinary, Niacinamide 10% + Zinc 1% - ok. 20/30 ml Alpha-H, tonik Liquid Gold, 100 ml - nowy, nieotwierany Zoeva, pędzel 317 Wing Liner - stan bardzo dobry Clinique, Almost Powder Makeup SPF 15, podkład w kompakcie w odcieniu 02 Neutral Fair - zużycie 5-10% Eve Lom, Sheer Radiance Oil Free Foundation SPF 20, podkład w odcieniu Ecru 3, dość jasny żółtek. Wbrew nazwie jest mocno kryjący, wcale nie sheer - 3/4 opakowania Clarins, Extra Firming Night Cream - ok. 25/30 ml cos u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad - Miss Dior Cherie, YSL, Guerlain, MAC, Huda, Zoeva, Clinique, Clarins
Cos za Clinique Almost Powder?
![]() |
#4 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
No hej
![]() Wiesz, interesuje mnie Dior, Miss Dior Cherie EDP, wersja 2011. ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej w oko wpadł mi tylko puder mac
MAC, puder Mineralize Skinfinish w odcieniu Light - zużycie 20-30%
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dior, Miss Dior Cherie EDP, wersja 2011, oddam co chcesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej, coś za Meteorki
![]() Moj wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261211 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Oj niestety już się upadałam na wymianę, a widzę u Ciebie miss Dior lub kosmetyki jakieś. Mam poza wątkiem z polowe flakonu lveb intense z 30 ml i we flakonie resztkę lveb toilette na testy .
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej, wstępnie byłabym na tak
![]() Rozświetlające czy rowiez matujący ? Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Wymiana za:Clarins, Extra Firming Night Cream - ok. 25/30 ml
Clarins, Multi Active Jour - ok. 20/30 ml Benefit, BeneTint, firmowa miniatura 2,5 ml - zużycie paru kropel L'Oreal Professionnel, WildStylers 60's Babe Savage Panache, sprawy nadający objętość włosom, pojemność wyjściowa 250 ml - zużycie 30-40%
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej, dziekuje ślicznie za odpowedz
![]() JezcZe na odp innej wizazanki, która ma coś na czym mi bardzo zależy. JESLI ona się nie zdecyduje a Ty nadal bedziesz zainteresowana to poprosze Cię o fotki - sama Tez chetnie wstawię i będziemy działać , ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej, Misteriosa jest wolna
![]() ![]() ![]() Znac plis. Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie równiez miss dior ale jej nie oddasz.
Co do wish to chciałabym nowe kremy na pryszcze ![]() Szampony i odżywki do włosów suchych i zniszczonych pościel 200x220 żel i mydło palmolive miód, mleko, oliwka, orchidea nowe kulki antyperspiranty
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() głównie o kolor ![]() Co do Signoriny to Mam 100 procent pewności oryginalności. Kod 10H91V1. Na zdjęciu nie udało mi się uchwycić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
JEscze tu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Chciałabym się jescze podpytać czego szukasz za tusz i szminki loreal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej, dziękuje ślicznie za zdjęcia
![]() ![]() ![]() Kiedy pogrzebać w swoich zapasach- jutro postaram się to zrobić i dac znac co ewentualnie Miałabym Za te rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
witam
coś u mnie za Calvin Klein, IN2U Her EDT - ok. 35/100 m? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Hej, jeśli chodzi o
Drobiazgi za szminki i tusz to znalałam u siebie zasypkę talkowa - nowiutka, kupiona w USA - u nas niedostępna- świetna -ważna do04.19, lâoccinate olejek do demakijażu - wersji mini - zuzycie około 15-20 %, świeżutki - niedawno otwarty... nie wiem Czy to by Cię zainteresowało ... ??? może odżywka w sprayu elseve - czerwona- zuzycie około 40%??? ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Jeszcze olejek do ciała collistar - wersja mini i płyn do demakijażu oczy Clarins - wersja mini - wszytko nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
Tak jak Ty nie oddasz łatwo Miss Dior, tak ja łatwo nie oddam LVEB
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za któreś z tych?
MAC, puder Mineralize Skinfinish w odcieniu Light - zużycie 20-30% Clarins, Extra Firming Night Cream - ok. 25/30 ml Clarins, Multi Active Jour - ok. 20/30 ml
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za: Alpha-H, tonik Liquid Gold, 100 ml - nowy, nieotwierany i MAC, puder Mineralize Skinfinish w odcieniu Light - zużycie 20-30%?
![]()
Szukam Chanel Coromandel ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lawmore Czas edycji: 2018-11-15 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ale tego olejku to
Malutko jest.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
A co byś za róż Nabla mogła wymienić z tych rzeczy, o których pisałam?
![]()
![]() |
#26 |
|
Na to wygląda
![]() Chyba, że masz ochotę na Mon Guerlain Florale.
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ach, wczoraj róż Nabla sprzedał się na allegro :/ Może znajdziesz coś innego u mnie za ten krem Extra firming z Clarins?
Moja wymiana kosmetyczna!! ![]() ![]() Moje blogowanie Proszę odpisuj w moim wątku, ja odpiszę w Twoim! ![]() Edytowane przez lawendowa1 Czas edycji: 2018-11-17 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Clarins, Extra Firming Night Cream - ok. 25/30 ml
Guerlain, Meteorites, Perles de Legende, limitowana edycja kultowych kulek w oryginalnej puszce - zużycie niewielkie Huda Beauty, Faux Filter Foundation, podkład w odcieniu Creme Brulee - podkład jest bardzo gęsty, więc dokładne zużycie jest ciężko ocenić, ale myślę że jakieś 10% MAC, puder Mineralize Skinfinish w odcieniu Light - zużycie 20-30% ?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hej, bardzzzzooo pzreprazam za moje milczenie. Mam chore dzieci - cały czas jakieś nowe wirusy i generalnie szpital w domu... na razie nie mogę się ogarnąć- dam znac jak juz będę âna chodzieâ ale nie czekaj na mnie bo nie wiem kiedy to będzie... bardooooo Cię przepraszam, sama
Nie lubię takich sytuacji - lubię szybkie i konkretne wymiany - i sama Tak zawsze robię ale serio Nie daje rady teraz ... przeorasam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.