|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
W czerwcu: La-Le, Dior, Moschino, Clarins
NIEAKTUALNY!!!
Wracam po dłuższej przerwie ![]() ZAPACHY: Burberry - My Burberry Black - odlewka w szklanym atomku 9/10 ml (brak na zdjęciu) Alaia - Alaia Blanche - odlewka 3,5/5 ml w plastikowym atomku (brak na zdjęciu) Oriflame - Memories Daydreaming in a hammock 25/30 ml Avon - mgiełka Kokos i Karambola ok. 65/100 ml TWARZ I WŁOSY: La-Le - mydło w piance Algi, nowe nieużywane 150 ml La-Le - masło kawowe pod oczy, zostało ok. 35% z 30 ml Ziaja - GdanSkin rozświetlający krem na dzień SPF 15, użyty 4 razy, poj. pierwotna 50 ml Clarins - olejek Huile Lotus (Face Treatment Oil), 35/40 ml, nie wiem do kiedy ważny, mam go od grudnia, dostałam na Gwiazdkę Schwarzkopf - Live Pastel Spray kolor Pastel Apricot, 80% ze 125 ml CIAŁO: Moschino - Body gel (do smarowania jak balsam) o zapachu perfum Funny!, 60% z 50 ml Avon - Krem do rąk Spalnet Spa Heavenly Hydration oliwkowy, nowy nieużywany 30 ml Yves Rocher - suchy olejek do ciała Monoi de Tahiti, nowy nieużywany 50 ml Oriflame - krem do stóp Summer Fresh poziomka i rabarbar, została połowa z 75 ml KOLORÓWKA: L'Oreal - rozświetlacz w płynie Glow Mon Amour 01 sparkling love, zostało ok. 85% z 15 ml L'Oreal - szminka Color Riche Shine 660 Get Nude użyta dwa razy Semilac - cień do powiek w kremie, kolor Pink Gold 094, raz użyty, nie znam daty ważności, mogę dorzucić gratis do jakiejś wymianki Dior - szminka kolor 862 Rouge Hypnotic, maźnięta jedynie na dłoni by sprawdzić kolor Dior - szminka 699 Brun Terra Bella - nieuzywana, ale po terminie ważności, dorzucę gratis dla osoby, która przygarnie tę świeżą Selfie Project - cukrowy peeling do ust Raspberry Kiss, zostało ok. 60% Lovely - rozświetlacz Lights on me, maźnięty raz Avon - poczwórne cienie True Colour Smokey Eyes, biały i różowy użyteraz lub dwa, jasny szary więcej, najciemniejszy cięzki w użyciu, bo zrobiła się na nim taka twarda powłoka
Edytowane przez Cheza01 Czas edycji: 2019-09-11 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W czerwcu: La-Le, Dior, Moschino, Clarins
Hej
![]() La-Le - mydło w piance Algi, nowe nieużywane 150 ml i ewentualnie Moschino - Body gel (do smarowania jak balsam) o zapachu perfum Funny!, 60% z 50 ml
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To maska i szampon za mydło La-le?
![]()
Edytowane przez Kaataarzynaa1 Czas edycji: 2023-12-02 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Znajdziesz coś u mnie za olejek Clarins?
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Podkład ma spore zużycie, więc jak najbardziej wymieniłabym go za olejek. Zastanawia mnie tylko jego pojemność i opakowanie (na stronie Douglasa buteleczka jest szklana i z pipetą, a olejek ma pojemność 30 ml a nie 40). Olejek pochodzi z zestawu albo jakiejś edycji limitowanej?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Okej, dzięki
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jasne, napiszę PW wieczorem/w nocy - jak wrócę z pracy
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
No to super, piszę PW
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.