|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek: głównie Avon, ale też Inglot, Oriflame, Killys i inne. Zapraszam :)
-Lip Smacker, Blueberry; klasyczny Smackers o zapachu jagodowym
-nawilzający balsam do ciała Individual Blue; http://www.wizaz.pl/forum/showthread...41#post1607341 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek: głównie Avon, ale też Inglot, Oriflame, Killys i inne. Zapraszam :)
Emi1234 a nie wybrałabyś sobie jeszcze czegoś???
U Ciebie interesują mnie szorty i stringi w 1, masz może zdjęcia tych fig i stringów pozostałych??? Oprócz tego jeszcze: Nel-cienie -2 odcienie srebra(jasny i ciemny-perłowe)użycie minimalne Joko-cień sypki,biały,błyszczący,mi eniący Inglot-błyszczyk w okrągłym pudełeczku grapefruit-80% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
może znajdziesz coś jeszcze poza wątkiem dla mnie
![]() mam fotkę jednych fig,drugie podobne z takiej przezroczystej niteczki,ale dodatkowo kwiatki(nawet ładniejsze)ale dla mnie za małe-rozmiar 36,ewentualnie małe 38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
z pielęgnacji-coś dla cery suchej,coś do włosów(chętnie serie gliss kur)
kolorówka-podkład maybeline ever fresh,błyszczyki ale w kolorze ust lub lekko różowe,podkład rozświetlający joko a z cieni to jedynie kolorek srebrny,brzoskwiniowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Do cery suchej mam krem Ziaji Calma HLC nawilżający (z wymianki) jest prawie cały, do włosów nie mam nic
![]() Z kolorówki (wszystko tylko kilka razy wypróbowane), błyszczyki: - Avon Glazewear, Darling Pink, Sterling, Ticled Pink (stare wersje) lub Extreme Gloss kolorek Nectar Shine - Lovely w tubce, w opakowaniu ciemny, ale na ustach nie daje koloru - Smackers w tubce 11,8 ml, Pink Lemon (podobno lemoniada, no zapach i smak takiej słodkiej cytrynki), kolorek jaśniutki różowy, ale mało kryjący Cień sypki Bell, bardzo mieniący beżyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
także zainteresowało mnie jeszcze:
![]() - Lovely w tubce, w opakowaniu ciemny, ale na ustach nie daje koloru - Smackers w tubce 11,8 ml, Pink Lemon -cień Bell -krem Ziaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
To intersuje Cię taka wymianka???
Ty: Nel-cienie -2 odcienie srebra(jasny i ciemny-perłowe)użycie minimalne Joko-cień sypki,biały,błyszczący,mi eniący Inglot-błyszczyk w okrągłym pudełeczku grapefruit-80% szorty i stringi w jednym 2 figi 1 stringi Ja: -Lip Smacker, Blueberry; klasyczny Smackers o zapachu jagodowym -nawilzający balsam do ciała Individual Blue - Lovely w tubce, w opakowaniu ciemny, ale na ustach nie daje koloru - Smackers w tubce 11,8 ml, Pink Lemon -cień Bell -krem Ziaja ??? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za podkład Avonu matujący w płynie? oraz olejek odzywczy do paznokci ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=111190 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej!!! U Ciebie interesują mnie:
7. Komplet cieni Ruby Rose zuzycie 5% kolorki n a foto cienie są bardzo bardzo trwałe nie osypują się 17. Cienie Ruby Rose nowe -nieuzywane w opakowaniu nadają się nawe na prezent -kolory na foto 19. błyszczyk Loreal le gloss przezroczysty z drobinkami srebra nie wysusza zuzyte może 6 % widac na foto Co Ty na to??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
a moż e dorzucisz do tego błyszczyk nawilżający do ust Shine&Care, Eveline, nr 20, róż, nie jasny i nie ciemny, taki po prostu różowy , kilka razy użyty; a ja dorzuce jeszcze kilka ( 8) próbek i koraliki na rękę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ok to ja też
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=8 fe2f459202d97d189a843c42d e24f22&cmd=details&itemid =8699 ![]() ![]() [/color]http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=2 7740deb82c515874ba8a73d35 80f1ff&cmd=details&itemid =12693 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=2 7740deb82c515874ba8a73d35 80f1ff&cmd=details&itemid =4215 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Kafetko to tak
![]() ![]() -krem koloryzujacy oriflame zostalo troche mniej niz 1/4 ale jeszcze troche posulzy ,bo jest bardzo wydajny....(to nie cień, ale ten krem bardzo lubię ![]() -hean energy podwojne zloto-brazowe mocno perlowe zostalo mysle ze wiecej napewno niz po 50% -potrojna paletka robertoo boro tylko maznieta kolry-jasny brazik,ciemna zielen i pistacjowa jasna zielen -rimmel kolorek baklazanowy z brokacikiem zostalo 90% i jasny rozowy zostalo 10% oba perlowe -podwijny oriflame ciemny brazik i jasny zloty napewno lepiej zostalo niz po 50% seria visions -avon podwojny jasny rozowy ostalo85% ,ciemny brazik mniej wiecej tyle samo -sensique mapka potrojna zloty i miedziany tylko wyprobowane brazowy zostala polowa -kremowy cien paloma bialy mocna perla w opakowanku jak blyszczyk nieuzywany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
wzamian za eye-liner,serum i krem proponuje krem,cienie hean,paletke roberto boro i avonowskie cienie?? i mam pytanko czy masz jeszcze blyszczyki avonu? bo doczytalam sie ,ze takimi dysponowalas?? jesli tak to jestem w stanie za jakis dorzucic jeszcze ktores cienie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
To w takim razie dziękuję
![]() Błyszczyki mam, ale to tak jak coś wypatrze co mi się szczególnie spodoba ![]() Mogę dołożyć błyszczyk Sterling (taki srebrny) w zamian za wszystko co napisałam ![]() Pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.