![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Hauschka Revlon Avene Lancome Effaclar Body Shop YR Clinique-zapraszam
NIEAKTUALNE
Witajcie! Dokładka 07-07 w wątku z ciuszkami-link w podpisie DOKŁADKA 03-07..u dołu postu 1 PIELĘGNACJA: Olejek Hauschka - ok.40%(oddam tylko za pielęgnację apteczną-najchętniej filtr LRP D-P lub AL)-Nieaktualne Detoksykująca maska do cieła z minerałąmi z Morza Martwego Planet Spa Avon-paćnięta palcem-NOWA Peeling Pore Minimizer-cliniqua GWP 30ml-dwukrotnie użyty DDML cliniqua GWP 30ml.-zostało 70-80% oliwka z oliwek Planet Spa-nieznaczne zużycie Effaclar AI-użyty zaledwie 2-4 razy-nieaktualne 25% Effaclar K-nieaktualne płyn micelarny AA - użycie kilkukrotne-nieaktualne DIACNEAL Avene ok. 25%-dokładnie ciężko sprawdzić Clean-Ac Avene zostało ok. 30%-dokładnie ciężko sprowadzić 4x5ml. Extremely Gentle Cleanser Avene Kremik na noc Body Shop z wit.E-zostało ok.65% Yves Rocher, Spa Energie Vegetale, Krem ujędrniający-zostalo ok. 2/3 KOLORÓWKA Lancome Focus w kolorze 305un taxi mauve(jasniutki fiolecik) Revlon skinlights 03 peach light-nieznaczne zużycie Rozświetlacz Giordani Gold -nowy świetne opinie na KWC-nieaktualne Lancome Flesh Bronzer Dore 50ml. -Nieużywany (oddam tylko za pielęgnację apteczną-najchętniej filtr LRP D-P lub AL) Smackers malinowy-dwa razy uzyty NOWY Czarny tusz do rzęs AA Nowy Granatowy cień Avon SZUKAM: Dioroseal Cicalfate Biodermine Wody termalne-Avene,LRP,Vivhy Antek AL Antek DP HOL Samoopalacz Avene pasta glinki zielonej Ariletz żywa ziemia wulkaniczna Krem antybakteryjny Intensywna pielęgnacja Young,AA-nowy Seria Avocado Body Shop-najchętniej peeling,ale nie tylko Peeling pink grapefruit Sephora to z potrzeb najpilniejszych-oczywiście wszystkie propozycje rozpatrzę DOKŁADAM Dodaję kilka ![]() ![]() więc : -odżywka w sprayu do włosów Avon-jest dość mała-125ml.-nieużywana data konczy się w styczniu 2007 -krem do ciałą treselle 100ml-nieużywany -mam z wymiany odlewkę glinkowego żelu do mycia pysi Neutrogenny można go stosować rónież jako maseczkę-mi nie podpasowało bo wygląda toto jak rozwodniona maseczka-i nijak mi nie podpasował -gęsty jak diabli peeling o zapachu kiwi do ciała-niej est tak tlusty jak Body Shopu ale fajnei gęsty-mam 200ml-więc 50ml/100ml chętnie oddam jeśli chcesz-zakupiony u kosmetyczki-nieaktualne -od niej również algowy peeling-nie jest już tak fajny-ale zapach ma obłędny -i jeszcze jedna pozycja wydębione od tej babki-balsam ujędrniający-50ml mogę dać-jest bardzo wydajny-ja oszczędnie go używam-'pośladki' -mam nowy nietknięty zestaw do stóp cynamonowy Avonu-uważam że fenomenalny zestaw-zapomniałam że go posiadam:/niestety data ważności kończy się we wrześniu- odleję polowę z każdej butelki.Sama mam jeszcze cynamonowy z Anglii -i w życiu nie zużyję wszystkiego. -glinkę sypką zieloną -antystarzeniowy szampon do delikatnych włosów tracących grubość.Avonu-zostało ok.70% -niecierpię tego zapachu -Boots-z drogerii londyńskiej SPF15 lotion do ciala 250ml -avon antycellulitowy wyszczuplajacy z 250ml. zostało z 30/40% -eva natura -LEN-krem na dzień nawilżająco matujący-z wymiany(wiem że nie dla Ciebie ale robię już całą liste i wkleję na wizaż ) -2 w 1 żel/mleczko do oczyszczania twarzy tonizuje-oriflame -olejek z drzewa herbacianego z oriflame-niemalże cały -maskara do oczu wrażliwych -orifalme-kolor ciemny popiuł-tylko raz otworzony -2x pomadki optycznie powiększające usta-jak dla mnei zwykłe błyszczycki-oriflame-kolor sangria i tequilla -paletka do makijażu oriflame z lusterkiem-cienie kremowe Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-07-16 o 00:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Hauschka Revlon Avene Lancome Effaclar Body Shop YR Clinique-zapraszam
Revlon skinlights 03 peach light-nieznaczne zużycie
Rozświetlacz Giordani Gold -nowy świetne opinie na KWC Hej! Znajdziesz coś u mnie za te dwie rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Smackers malinowy-dwa razy uzyty
Dream Matte Mousse-dla bladolicychużyty dwa/trzy razy - jaki to kolor? Znalazłabyś coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
witaj,
czy za effaclar k lub roświetlacz g.gold znajdziesz coś u mnie? i czego szukasz? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113994 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS: Widziałam twoją liste niezbędników-mam jeszcze końcówkę Antka FE i jakiąś próbkę Avene 50+(nie wiem czy to ten łosoś albinos czy nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
25% Effaclar K i smackers malinowy, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Palau, co prawda najpierw bylam zainteresowana Flash Bronzerem, ale Lancome Focus tez mnie kusi, moze dobralabys sobie cos do DP za niego? Zanim sie jednak zdecyduje, chcialabym poprosic o zdjecie koloru tego cienia...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolor Focusa znajdziesz w moim poprzednim wątku-innym zdjęciem nie dysponuję jutro moge zrobić lepsze. Cień z tego wątku jto ten w kolorze jaśniejszym oto link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hreadid=120300 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
moze wyszukasz cos u mnie za olejek hauschka, albo cociaz plyn micelarny aa
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120784 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Revlon skinlights 03 peach light-nieznaczne zużycie
moze cos znajdziesz dla siebie i jeszcze interesuje mnie rozświetlacz nowe pomadka L`oreal INVINCIBLE PLATINUM 910-sliczny róż Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-ślczny niebiesko biały kolorek Mam jeszcze koło 1000 gwiazdeczek na paznokcie -balsam NU-SKIN z witamin± E i olejkiem migdałowym-cudownie nawilża skórę i ślicznie pachnie.Ma fajną konsystencję-nie wody,lecz gęstego kremu Również tej firmy mam nowiutki rewelacyjny, bezalkoholowy dezodorant- jak dla mnie świetny, nie brudzi ubrań i nie podrażnia Mam również nowy energetyzujący żel pod prysznic na dzień dobry,pachnie cytrusowo-z nutką imbiru, dodaje energii i poprawia nastrój, przy tym fajnie nawilża ( Ponieważ pochodzi prosto z lini produkcyjnej opakowanie nie ma nalepki), oraz esencję również nową na wspaniały wieczór, odpręża i relaksuje Tej samej firmy tonik rumiankowy do twarzy- dlelikatny, fajnie odświeża, mam cerę z problemami naczynkowymi, a nie robi mi krzywdy wiec naprawdę musi być łagodny Również tej firmy posiadam żel aloesowy w czystej postaci.Jest naprawdę świetny-kapitalnie koi skórę, łagodzio wszelkie podrażnienia.Cieżko go dostać, ponieważ jet to aloes w czystej postaci,skład ma bardzo prost więc nie zawiera chemii błyszczyk PUPA- kapturek - śliczny delikatny transparentny kolorek z roświetlajacymi drobinkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Hej bardzo interesuje mnie olejek Hauschka - moze cos ci sie u mnie spodoba - mam tazke blyszczyk powiekszajacy usta Sephory - odcien bezbarwny z malenkimi drobinkami jasnowrozowymi a tazke szampon do wrazliwej skory glowy Vichy no i to co w watku
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=124981 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak proponujesz wymianę? Jeszcze tylko porozmawiam z jedną z wizażanek która zarezerwowałą Hauschkę-winna jestem jej to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jestem chętna na glinkę
![]() ![]() Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-06-20 o 03:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ivvonko pudełeczko mają takie
http://www.lumiere.pl/index.php?acti...s&prod_id=8073 koniecznie jutro zrobię zdjęcie,przepraszam że jeszcze tego nie zrobiłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Co byś chciała za Effaclar AI ?
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gdybyś widziała u mnie jeszcze coś za chociaż odlewkę pore minimizera, to byłabym uradowana ![]() ![]() poza wątkiem mam jeszcze7 próbek emulsji 60 sun protect dermedica, 4 próbki acne expert c do skóry trądzikowej oraz małą kosmetyczkę, nieużywaną, też dermedic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
poor minimizerem ktoś był zainteresowany-musze tylko dojść do tego kto co i jak
![]() Za próbeczki dziękuję-dermadica nie lubi moja twarz niestety. Lece teraz coś zjeść i jak wróceto przejrzę twoj wątk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.