![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak poznałyście drugą połówkę??
Nie wiem czy taki wątek tu byl ale jestem ciekawa w jakich okolicznosciach poznalyscie dziewczyny ,kobietki swoją drugą połowke-męza ,chłopaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak poznałyście drugą połówke ??
ja poznałam swojego Grzesia na zimowisku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a ja poznałam Pawła na 18-stce mojej siostry.On nie chciał miec dziewczyny bo dopiero co rozstał sie z eks, w moim przypadku było tak samo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a my wynajelismy mieszkania w tym samym bloku...
mam wiec Mojego zawsze na oku, bo jest tylko 2 pietra wyzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja mojego cudnego dziubka poznałam nad morzem i byliśmy nierozłączni od pierwszego dnia. A jesteśmy teraz 10 m-cy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
My poznaliśmy się z Jaśkiem w pracy. Wszystko rozwijało się dosyć powoli. Dopiero kiedy wyjechaliśmy razem do Kazimierza, poczułam że chce mi coś powiedzieć. Było coś takiego w jego oczach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A ja poznalam Piootrka w kościele i jesteśmy razem 4 lata
![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Kurcze dziewczyny,
tak fajnie jest czytać wasze historie......szkoda, że ja nie mogę napisać podobnej. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie się to zmieni..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ja poznałam Jacka przez Internet. Dłuższą chwilę pisaliśmy do siebie maile i szczerze mówiąc nie zrobił na mnie jakiegoś niesłychanego wrażenia na samym początku. No fajny facet, ale żeby od razu rewelacja? Do pewnego momentu był jednym z wielu facetów, z jakimi wtedy pisałam. A dokładniej do pewnego tekstu. Zadawaliśmy sobie w mailach różne pytania i odpowiadaliśmy na nie wzajemnie. I kiedyś spytałam go, jakie jest jego marzenie o szczęściu. Jego odpowiedź była następująca: "Obudzić się w środku nocy. Przez sekundę nie wiedzieć gdzie się jest. I wtedy poczuć obejmujące mnie ramiona śpiącej obok ukochanej kobiety i jej oddech na skórze..." I wtedy przeszło mi przez myśl, że ja chcę być tą kobietą.
No i jestem. Od 15 miesięcy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]()
Hehe dokladnie -ja pytam o to bo sem ciekawa czy w taki sam sposob poznam kogos :P:P:P A tak na powaznie to tak fajniusio czytac wasze love story znaczy sie ich poczatek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
internet czyli klik..pioźniej tel jego przyjazd w marcu bedzie dwa lata.....jest wspaniale!
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja dwa lata temu zaczelam nauke w gimnazjum. No oczywiscie nowa szkola, nowi ludzie... od razu spodobal mi sie ON. nie wiedzialam o nim nic. na poczatku maja siedzialam na boisku z klasa, obok on gral w noge z kumplami. Spytalam Karolci, mojej przyjacioly, jak do niego zagadac. Ona powiedziala "poprostu powiedz mu czesc". Wstalam wiec i wrzasnelam "EJ! ONA KAZE MI POWIEDZIEC CI CZESC!!" On obrocil sie, powiedzial czesc, a kiedy ja wywrzeszczalam "KASIA JESTEM!!" To spojrzal sie na mnie jak na wariatke ostatnia. Ale pare dni pozniej byly moje urodziny. Wychodzilam ze szkoly i on akurat wchodzil... Powiedzialam czesc, on tez czesc... powiedzialam ze mam dzis urodziny... i tak to sie zaczelo... odprowadzil mnie do domku, tak przez trzy dni... tydzien pozniej bylismy juz razem. Idiotyzm, nie? Ale jestem z Adrianem rok i prawie miesiac i baaaardzo sie kochamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ja swojego chłopaka poznałam na weselu u brata ciotecznego, on był krewnym panny młodej. Od początku bardzo mi się spodobał, ale pomyślałam sobie, że pewnie jak zwykle nic z tego nie będzie. Jednak on chyba zorientował się że mu się przyglądam, bo kiedy wyszłam na zewnątrz żeby się przewietrzyć, bo było duszno i nudno złapałam żabę i trzymałam sobie ją w rękach i przyglądałam się jej, a on do mnie podszedł i powiedział że jestem pierwszą dziewczyną w jego życiu która nie boi się żaby :P i czy moglibyśmy się przejść. Zgodziłam się, porozmawialiśmy sobie trochę, później tańczyliśmy, następnego dnia również głównie rozmawialiśmy i umówiliśmy się że będziemy parą a kiedy przyjadę na wakacje do babci, będziemy się jakoś spotykać, bo to niedaleko. Niestety nasz związek nie przetrwał próby czasu i odległości, jakieś 3 m-ce później dowiedziałam się że ma inną dziewczynę. Miałam do niego żal i to ogromny, bo w sumie był pierwszym chłopakiem w którym się tak bardzo zakochałam, ale dzisiaj wiem, że to i tak nie miałoby sensu, szkoda tylko że nie powiedział mi tego prosto w oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja poznałam swego przyszłego męża na dyskotece.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Ja poznałam mojego TŻ , kiedy dostałam zadanie wysfatać z nim moją kumpelą, którą przygotowywałam do matury. Oczywiście zadanie wyszło od tej kumpeli, no więc najpierw widzieliśmy się na imprezie, potem gadki przez internet , strasznie starałam się by ich jednak wysfatać, no ale wyszło inaczej.....Kumpela ma żal do mnie do dziś, raczej nazwa "kumpela" jest już nieadewkatna zupełnie, ale przecież serce nie sługa a miłośc nie wybiera ! Jestesmy razem już 2 lata i okazuje się , że swietnie się dobralismy , zarówno jesli chodzi o wady jak i zalety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ja mojego diabełka poznałam gdy zepsuł mi się komputer. Poprostu przyjechał mi go naprawić i juz został
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ zgadnął mnie na gg. I nie dał się zbyć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Ja mojego Pawła poznałam na czacie. Jesteśmy ze sobą ponad dwa lata. Zaręczyliśmy się a w przyszłym roku planujemy się pobrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
u mnie to troche zawiłe jest bo mój Grześ jest bratem narzeczonego mojej siostry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nas wrzucili podstępnie do jednej klasy liceum. I po roku od zakończenia szkoły chyba się wreszcie zauważyliśmy
![]() ![]() A teraz siedzi tuż za mną na krześle i jest mi dosyć niewygodnie, ale mu tego nie mówię, bo go kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]()
W szkole-liceum, uczyliśmy się razem w tej samej klasie i przypadismy sobie do gustu
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mój Obecny to przyjaciel mojej bliskiej kumpeli. Widzieliśmy sie kilka razy, ja się mu spodobałam, ale myślał, że nie ma u mnie szans
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a my mieszkalismy w tym samym bloku ,on z kolegami na parterze ,ja z kolezankami na 5 piętrze .
pewnego czerwcowego dnia po sesji a moze w trakcie ? ![]() ![]() otworzył mi on ,wysoki ,chudy patyczak w sexi czerwoncyh spodniach dresowych(do dzis sie z nich smiejemy) ,powiedzilam ,ż esie założyłam i żeby wygrac oni musza do nas przyjsc ![]() Odpowiedzial ,że ok ale po meczu ![]() czekamy ,czekamy, cholera ile te mecze trwaja?? ![]() idziemy spac ,śpimy, puk puk, wyskoczylysmy w piżamkach w myszke miki, bamboszach różowych i włosach w walkach ,nie zdążyłyśmy zapobiec otwarciu drzwi przez szybka koleznake i zastali nas tak bez makapów ,extra lsniacych włosów i sukienek ![]() zaprosili nas do siebie nastepnego dnia i po miesiacu wrzuciłam moje rzeczy do windy i zjechałam na parter . trwa to juz prawie 7 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
A my poznaliśmy się na IRCu - na początku się kumplowaliśmy, chat'owaliśmy, pisaliśmy listy. W między czasie spotykałam się z kimś innym. Ja jeździłam do Krakowa, , On przyjeżdżał do mnie - a ja przekładałam umówione wcześniej spotkania z "tamtym"
![]() A od 5 lat nieprzerwanie razem 24h/dobę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
调解人
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
nieaktualne.
Edytowane przez Editaphx Czas edycji: 2006-09-14 o 19:11 Powód: życie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.