![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Podpis - dlaczego go nie widać pod postami?
jak w tytule
czytam i kombinuję, ale nic z tego - niegramotna komputerowo jestem czy jak - chciałam w podpisie mieć linki do moich wymiankowych; niby w moim profilu są i działają, ale pod postami ich nie widać jak mam to zrobić? ------------------------------- o żeszzzzzzzz.. no i są.. no tak, czytałam o tym - ale nadal nie rozumiem dlaczego w starszych postach z automatu się nie pojawiają Edytowane przez KKZJ Czas edycji: 2009-06-04 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podpis - dlaczego go nie widać pod postami?
Może pod wcześniejszymi postami miałaś odznaczoną opcję "Pokaż mój podpis"?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Prosze jakiegos moderatora o odpowiedz, nie wiedzialam gdzie pisac bo nie ma jakiegkos konkretnego tematu z problemami wiec pisze tu
chce zmienic podpis wyskoczylo mi: Podczas wysyłania tej wiadomości wystąpiły następujące błędy:
nie dluzszy niz 600 ale co znakow? nie rozumiem, probowalam kasowac zeby mniej zajmowalo i to samo, nie wiem gdzie jest problem;/ prosze o pomoc. przy okazji prosilabym o przeniesienie watku ktory utowrzylam w moje gotowanie zamiast w dietach(kolorowa i smaczna dieta). (prosilam wczesniej na pw zlosliwca-nie dostalam odpowiedzi)
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=328045
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje.
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Witam serdecznie. Mam taką prośbę, ale wydaje mi się, że nie byłabym w niej odosobniona.
Czy istniałaby mozliwość wprowadzenia selektywnego przeglądania, wyłączania poszczególnych podpisów? Np. nie podoba ci się czyjas stopka, to możesz iść do profilu i tam byłaby zakładka: nie pokazuj podpisu tego użytkownika. ![]() Cuś teges. Nie chcę wyłączać podpisow ogólnie, bo nierzadko mozna znaleźć fajne cytaty, i te sprawy (dzięki podpisom ja np. odkryłam Pratchetta ![]() ![]() ![]() Nie jem, jem, zapuszczam włoski, mam dlugie włoski, prawko za tydzień!. Jeszcze po 1 zdaniu pól biedy, ale ''niektórzy'' mają tego całe krótkie listy. ![]() Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. ![]() Aha, no i nie chcę oczywiście zasięgać po opcję listy ignorów. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-07-27 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Podbijam ;-) i prosiłabym o info, czemu nie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
opisy pod postami ( Podpis )
Witam
![]() Z góry przepraszam jeżeli moje pytanie jest banalne lub już było zadane ale naprawdę szukałam w wyszukiwarce i próbowałam na różne sposoby wyszukać odpowiedzi i ja chyba jestem opóźniona jakaś bo nie umiem się odnaleźć na tym forum ![]() Chodzi o to, że chciałabym na stałe zamieścić jakiś opis, obrazek, ikonke czy cuś pod postem którego dodaje i nie mam pojęcia jak to zrobić, pomoże mi ktoś? ps. i jeszcze interesują mnie suwaczki np. na forum ślubnym i też nie wiem co i jak, czuję się jak jakiś młotek totalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: opisy pod postami
chodzi o PODPIS?
https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=editsignature p.s. nie, nie wstawisz grafiki spoza wizaz.pl do podpisu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo
![]() ![]() i jeszcze mam pytanie czy można zmienić swój nick? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Administrator
|
Nie mozna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Ale można założyć następne konto i nazwać je z ułańską fantazją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
czy na forum nastąpiła zmiana dotycząca podpisów?
dzisiaj zauważyłam ,że nie widzę podpisów u żadnego z usserów . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
|
Zobacz w ustawieniach czy nie wyłączyła się opcja : Pokaż podpisy
https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=editoptions Opcje wyświetlania wątków aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie miałam tą opcję wyłączoną.
Dziękuję Aniołku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Brak podpisu
Witam, mam problem z wyświetlaniem mojego napisu pod postami.
Ustawiłam i zapisałam podpis, w edycji mam aktywne pole "pokaż podpis" a mimo to podpis wyświetla się jedynie w moim profilu, nie pod postami. Pragnę dodać, że podpisy innych są dla mnie widoczne, podobnie nie miałam problemu z ustawieniem avataru. Jeśli ktoś może mnie oświecić co jest nie tak to będę bardzo wdzięczna. ![]() EDYCJA: Z niewiadomych przyczyn podpis jest tutaj widoczny, gdy jednak wchodzę na inne\y wątek na którym się udzielam nie ma go.
"Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić, bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny." Ernest Hemingway Edytowane przez Seline16 Czas edycji: 2011-07-15 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dot.: opisy pod postami ( Podpis )
U mnie to samo,nie widze na watkach mojego podpisu, a moze on po prostu jest widoczny tylko dla innych
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dot.: opisy pod postami ( Podpis )
Ja mam też ten problem, dodałam podpis, wszystko dobrze, mam zaznaczone i w ustawieniach i na wiadomości pokazywanie podpisu, a go nie widać
![]() Jedynie co to na profilu... Oooo i tu się pokazał.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A ja mam ważne pytanie-czy fakt,iż w moim podpisie istnieje link do wątku na forum, będący ogłoszeniem de facto traktującym o szukaniu pracy-czy oznacza to,że jestem spamerem? Dostanę bana,upomienie,czy nie powinnam się martwić? Ogłoszenie o szukaniu zajęcia zamieściłam we właściwym forum szukam pracy, dodatkowo umieściłam link do postu w podpisie. Czy będzie to traktowane jako nielegalna reklama,czy nie mam się czego obawiać? Jeśli popełniłam forumowa zbrodnię, przepraszam,poprawię się-ale szukałam w regulaminie zapisu regulującego ten problem i nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie masz się o co martwić.
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]()
Hey. Przepraszam za brak roztargnienia...może to dlatego, że mam ciężarny umysl i kurcze łatwo zapominam..Mam taki problem Kilka dni temu ustawilam sobie podpis i gdzieś pamiętam, że klikałam ukryj podpis...a teraz nie mogę go znowu odukryć. Czy pomożecie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Administrator
|
Dot.: głupia sprawa-podpis
https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=editoptions
Opcje wyświetlania wątków -> Pokaż podpisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
hmm to dziwne. to mialam zaznaczone...czy jest jeszcze jakieś miejsce gdzie moze być ta opcja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Masz dziwny podpis:
[URL="http://http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anna&yea r=2012&month=8&day=20&bab ycount=1"][/URL] Wpisz tam coś normalnego i po minucie będzie to widoczne. Nie ma u nas opcji ukrywania własnego podpisu. Aniołek pisała o opcji, która ukrywa WSZYSTKIE podpisy na forum ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-02-02 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Działa! działa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
co do podpisu. Wpisałam podpis w opcji edytuj podpis w podgladzie podpisu jest a w postach na forum się nie pojawia. Co robić?
![]() |
#27 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Zmieniłam podpis na link do mojego bloga ale po kliknięciu odsyła wciąż do mojego wątku wymiankowego, minęły ok. 24 godziny od zmiany podpisu i nadal tak jest, co zrobić?
pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
mam podobny problem;/ podpis nie wyskakuje, na profilu jest, w ustawieniach, że widoczny...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.