![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Marzec: perfumy, minerały, różneNIEAKTUALNE Witam serdecznie- zasady, jak w innych wątkach : odpisuję u Ciebie, podsumowanie oczywiście u mnie - wymieniam się głównie na rzeczy z wish lub w typie wish. Nie wymieniam się już na tradycyjną kolorówkę ani na pielęgnację typu Oriflame, Avon. Proszę nie zapraszać mnie do wątków, gdzie są na wymianę tylko kosmetyki w/w firm oraz np. Rimmel i Maybelline czy Astor itp . Szkoda naszego czasu ![]() - próbki (sample, testery): w oryginalnych strunkach, jeśli są to odsypki , próbki w nieoryginalnych strunkach- wówczas zaznaczam
Jako, że chciałabym się pozbyć tych rzeczy przed wyjazdem mogę się wymienić "grupowo" za jedną , dwie przydatne mi fajne rzeczy. *dokładnie: cała jedna grupa idzie za jeden lub dwa przydatne mi produkty Proponowane grupy: grupa 1 - pomarańczowa
grupa 2 - różowa:
grupa 3 - czerwona :
Prostownicę moge oddać za minerały ("BIGi") lub za zapachy: Prostownica Tourmaline Pulse 60mm, BaByliss dostałam w prezencie rok temu, użyłam max 4 razy, jest wyczyszczona płynem dezynfekującym (niestety, nieco starł mi się przy tym początek napisu Tourmaline - stan więc oceniam na bdb, nie idealny), taka >klik< (uwaga, brak pudełka i instrukcji obsługi) dokładka 11.03.2012 Pojedyncze produkty do wymiany - JUŻ TYLKO WIĘKSZE WYMIANKI:
Wish Podkład mineralny Buff'd Sungrass - BIG - oddam dużo, za niego i za jeszcze coś fajnego mogę oddać perfumy -Próbki minerałów, najchętniej w oryginalnych strunkach /pudełeczkach (oprócz podkładów EDM i Lucy Minerals, brzoskiwniowych róży i ciepłych brązowych cieni) -Półprodukty z ZSK /Mazideł itp ( szczególnie olej z czarnej maliny) -Z zapachów różnie, byle nie Chanel, Avon i Oriflame -Za prostownicę mogę chcieć również kosmetyki mineralne, perfumy albo...botki np. Blink w niezłym stanie Edytowane przez Chimita Czas edycji: 2012-03-20 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Marzec: perfumy, minerały, różne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Próbka Lucy Minerals Bisque LL - z wymiany, zużycie niewielkie (strunka Try It)
Próbka Lucy Light - z wymiany, zużycie niewielkie (strunka Try It) Próbka Lumiere Light Medium Beige FF - z wymiany, zużycie niewielkie Meow Sphynx korektor pod oczy poziom 1 sleek - próbka nieużywana Meow Sphynx podkład FF poziom 1 sleek - próbka nieużywana Meow Chausie podkład FF poziom 1 sleek - próbka nieużywana Meow Skinny Dippers Abyssynian Light - próbka z wymianki, zużycie niewielkie Meow Skinny Dippers Abyssynian Medium - próbka z wymianki, zużycie niewielkie Meow bronzer Sizzle -użyty w teście paskowym Meow Tinted Glow Powder: Jadeite - użyty w teście paskowym Meow Blush Cat Lover - z wymiany, zużycie trudno ocenić, bo nie wiem, ile różu pakują oryginalnie, na pewno zostało na dobrych kilka użyć - 2 sztuki Meow BrowBeater Medium Brown - z wymiany (testowany) AwGM Charity 2.8 - z wymiany, zużycie niewielkie (u mnie tylko test paskowy) AwGM Peace 3.0 - z wymiany, zużycie niewielkie (u mnie tylko test paskowy) Blusche Full Matte Vanilla Latte - próbka cała Blusche Full Matte Colombian - zużycie testowe Blusche Irish Creme - próbka cała Blusche Full Matte Capuccino - odsypka min.1, max 2 gramy - tylko za interesujący mnie podkład mineralny (wymiana 1:1) Blusche Full Matte: 50% Capuccino + 50% English Toffee - odsypka 1 gram - tylko za interesujący mnie podkład mineralny (wymiana 1:1)????
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Amber L'Occitane - zapraszam
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Paleta Inglot Pro-8 z fioletami (metaliczne, maty i z drobinkami) - zużycie baaardzo niewielkie (widać na zdjęciu, prawie nieruszane) odp u mnie proszę nawet jeśli nic ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
odpisane u Ciebie ![]() Edytowane przez Chimita Czas edycji: 2012-03-09 o 23:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o Theo Fennel Scent? Myślę, że tak
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja równiez nie mam pudełka, więc nie widzę problemu
![]() Zdjęcie nie jest konieczne - butelka w l'Occitanach jest raczej foremna , więc pewnie tak jak mówisz nie ma problemu z oszacowaniem pojemności. W takim razie w ciągu dnia dogadamy się na PW co do szczegółow wysyłki ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
może znajdziesz coś za CK Euphoria EDP - pozostało ok. 20 -25 ml ze 100ml? ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz u mnie coś za Baby Doll?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Paleta Inglot Pro-8 z fioletami L'Occitane, Amber EDT Soraya, Balsam do opalania SPF 60 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
kwas jabłkowy - 5 gram Meow Blush Cat Lover |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za filtr Soraya i podkład Deborah?
![]()
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziekuję ![]() Edytowane przez Chimita Czas edycji: 2012-03-10 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
a może zainteresuje Cie depilator, zestaw do pedicure, albo elektruczna zalotka do rzes? mam jeszcze nowy krem do depilacji veet rzem z oliwka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.