|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
...::: Płaszcz i kurtka, jesienno-wiosenne, rozm. 38 + inne rzeczy :::... Odnawiam wątek - jesienią się nie udało, to może latem coś wyjdzie z wymiany Wszystko widoczne na zdjęciach jest aktualne ![]() Czego szukam: - dopasowanego jednokolorowego polaru; bordo, ciemnoszary, granatowy, beżowy, brąz (z kapturem )- fajnych bluzek z dużym dekoltem, półgolfów, golfów, rozpinanych swetrów (wszelkie kolory, ale odcienie wyłącznie chłodne, stonowane) - bordowej torebki - zielonego i fioletowego paska do spodni (nie parciane) - bransoletki srebrnej na ramię - rozmiar ubrań S/M, 36-38 Zapraszam serdecznie ![]() 1. Płaszcz: szary, delikatny melanż włóczki jaśniejszej i ciemniejszej, bardzo miękki i przyjemny w dotyku. Z dodatkiem naturalnej wełny, ciepły, nie gryzący. Przy wzroście ok. 160 sięga do kolan; świetnie wygląda do spodni i do spódnic. Po prostu klasyczny, jednorzędowy, bardzo dobrze skrojony płaszcz. 2. Kurtka: naturalna skóra cielęca, miękka w dotyku, nie szeleści, nie świeci się. Kolor naturalniejszy i głębszy, niż wyszedł na zdjęciu. Zapięcie jednorzędowe, sięga do bioder. Wcięcie w talii ładnie podkreśla sylwetkę. 3. Naszyjnik: wykonałam do sama z różnych kamyczków i brązowej nici do skór. Jest śliczny, tylko kiedy go robiłam, nie byłam świadoma, że te kolory mi średnio pasują. 4. Glany: zwariowane, kolorowe, noszone niewiele, ale lekko zdarte na noskach - ponoć dla szpanu Rozmiar 41.
Edytowane przez kamilak Czas edycji: 2006-08-17 o 18:09 Powód: dodawanie zdjęć |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ...::: Płaszcz i kurtka, jesienno-wiosenne, rozm. 38 + inne rzeczy :::...
Już podaję, wymiary kurtki skórzanej:
- szer. w ramionach - 43 cm - dł. rękawa, strona zewn. - 58 cm - szer. w biuście - 47 cm - szer. w talii - 43 cm - szer. w biodrach - 49 cm - długość - 63 cm Jak jeszcze jakieś są potrzebne, to powiedz
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- szer. w ramionach - 43 cm - długość - 97 cm - szer. w biuście - 46 cm - szer. w talii - 44 cm - szer. w biodrach - 47 cm Na wymianę nie szukam niczego konkretnego. Musiałabym obejrzeć zdjęcia. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze pewnie w bioderkach zabrakłoby mi ze 3 centymetry
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Uuu nie mam jeszcze wątku z ciuszkami, zabieram sie do niego, więc póki co nie blokuje jeśli nadal będzie wolna a ja pstryknę fotki to sie odezwe
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Może coś niedokładnie zmierzyłam. Ja mam w biodrach 93 cm, przed chwilą go ubrałam i po zapięciu guzików mam jeszcze spory zapas. Myślę, że przy wymiarze nawet do 96-97 spokojnie byś weszła, bez opinania.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze mam na niego chrapke.
Znalazłabys cos w moim wątku? Oczywiście jestem świadoma tego, że byłaby to więcej niż jedna rzecz. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...073#post780073 |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
juz zauwazylam wymiary plaszczyka i ustawiam sie w kolejce po niego,pozniej napisze co mam.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Tala, podoba mi się Twój "sweter beżowy z dużym golfem". Podaj mi jego wymiary i skład. Niestety nic więcej mi nie przypadło do gustu.
Edytowane przez kamilak Czas edycji: 2005-10-23 o 13:17 Powód: błąd |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
podaje moj watek z ciuszkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread...632#post806632
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Długośc: 60, szerokość w biuście około 46, ale sie naciaga, długość wewnętrzna rękawa 47, ale wychodzi dłuższy ciut bo nie przylega tak bardzo do pachy, golf ma długośc 28 cm.
Mam taki sam rudy z pomarańczowym golfem, dlatego ten oddaję. Jestem naprawde bardzo zadowolona z tego swetra. Można go nosić na różne sposoby, np do jeansow i kowbojek, przepasany paskiem wyglada tak bardziej soportowo, ale idealnie nadaje się równiez do bardziej eleganckich rzeczy. Nie wiem czy w mój wątek patrzyłaś juz po dokładce bo przed chwilka cos tam dorzuciłam. mam jeszcze czarne bardzo fajne stringi, na mnie niestety za wąskie są, są jeszcze z metką, amm komplet z avonu żel pod prysznić i balsam z serii naturals, jeszcze nie otwarte, mam jeszcze kilka jakiś tam ciuszków.
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Inka, może bym coś znalazła, ale najpierw mi podaj link. Zapomniłam podać długość naszyjnika - 36 cm. Są dwa sznurki, jeden krótszy, co daje ciekawy efekt na szyi.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Więc ja rezygnuje i zwalniam rezerwacje plaszcza.
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
kamila dziekuje bardzo ale juz niepotrzebne - za duza jest
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
wiatm interesuje mnie płaszczyk moj watek w podpisie. i czy mogłabym prosic o fotke na tobie?
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Zabciam, niestety nic z Twojego wątku mi nie odpowiada. A mój aparat cyfrowy pojechał hen daleko, więc nie mam możliwości zrobienia dodatkowych zdjęć.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
hej intersuje mnie kurteczka ze skóry-czego szukasz w zamian?jakie kolory i typy rzeczy Cie interesują?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Manilio, jutro ją zmierzę i odpisze, bo teraz nie mam do niej dostępu
![]() Joanno26, nie szukam niczego konkretnego. Interesują mnie rzeczy w kolorach Lata, na resztę jestem otwarta. |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
a może czekoladowy sweter z golfem?szerokim. W zamian za kurtkę. mam jeszcze bezowe nowe spodnnie tweedowe, rozm. 38, Orsay, 1 załozone, jak znajdę zdjęcie dodam.
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
hm mam taką kurteczkę kolor taki jasny fiolecik-prawie lila-kurteczka na wiosnę lub jesień, skóropodobna.A powiedz mi czy ta Twoja kurteczka ma jakis defekt na mankiecie-bo jakos na zdjeciu wygląda ze jest cos poszarpane lekko.
tu mam stary wątek przejzyj cały-ale w domku mam jeszcze inne rzeczy. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=50896 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Muron, a podaj mi dokładne wymiary tego swetra?
Nike, kurtka jest w doskonałym stanie, nie ma żadnych defektów, widocznie na zdjęciu tak wygląda, ale gdyby coś było nie tak, wspomniałabym o tym ![]() Niestety z Twojego wątku nic mi się nie podoba. |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
zaraz pomierzę
![]() Rozmiar S, ale dla mnie bardziej M, w pasie lekko wciety, szerokość w plecach(od pachy do pachy) 44 cm. Wiadomo sweter może się naciągnąć.Jest na prawdę ciepły, akrylowy z domieszką.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Wszystko widoczne na zdjęciach jest aktualne
Rozmiar 41.