![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Filtrów do twarzy poszukuję :-)
nieaktualne - zapraszam do nowszego wątku
Witam, głównie zależy mi na filtrach avene, ale inne firmy również poproszę, za meteoryty bardzo chętnie wymienię jakiś puder brązujący, bez drobinek złota; na tą chwilę mogę zaproponować : *** Clinique nowość turnaround maseczka/peeling rozświetlająca 30 ml (dostałam do zakupu z kremem) - 50 ml to koszt 150 zł ![]() maseczka jest nowa - tylko otworzyłam i popatrzyłam sobie ![]() *** Dezodorant La Roche Posay Toleriane. Dezodorant użyłam kilka razy, myślę że po otarciu tej warstwy którą użyłam - nie bedzie budził zastrzeżeń hignienicznych ![]() *** miniaturka happy Clinique (nie ma wypisanej pojemności, ale to 5 albo 7,5 ml) *** szminka GWP Clinique kolor Blushing nude (zupełnie nie mój kolor - a może ktoś używa) *** znowu GWP Clinique róż 1,4 g kolor Iced Lotus (delikatnie połyskiwy róż) jest do niego mały pędzelek *** Guerlain meteorities - kolor beige chic, z 33 g została połowa, bo robiłam odsypkę. Kuleczki w oryginlanym opakowaniu starczą jeszcze na baaardzo długo *** Clinique pore minimise instatnt perfector kolor02 używany sporadycznie myślę że nie wiecej niż 20% mu brakuje zdjęcia postaram się dodać jutro piszcie, pytajcie zapraszam ... ![]()
"Korzystajmy z dachów, bowiem nie ma naprawdę powodów, dla których mielibyśmy chodzić tylko po ziemi..." O. Tokarczuk Edytowane przez **onka** Czas edycji: 2006-07-24 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtrów do twarzy poszukuję :-)
Witam
Jestem bardzo, bardzo zainteresowana tą odsypką Meteorytów. Proszę zerknij może coś Ci się przyda http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=128223 Z pudrów brązujących mam niestety tylko kuleczki Avonu Arabian Glow. Pozdrawiam
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj, niestety jak sama wiesz filtrów to u Ciebie nie ma
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bieta, dziękuje bardzo ale nie ...
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Moglabym sie pozbyc Avene Spray 50+ 100 ml (zuzycie ok 20-25%), co moglabys mi za niego zaproponowac? Mam tez dwie probki w tubkach Avene Creme 50+
![]() Z aptecznej pielegnacji szukam: - LRP Effaclar K - LRP Effaclar plyn micelarny - Avene plyn micelarny Z Twojej kolorowki podobaja mi sie *** Guerlain meteorities - kolor beige chic, z 33 g została połowa, bo robiłam odsypkę. Kuleczki w oryginlanym opakowaniu starczą jeszcze na baaardzo długo ![]() Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-07-04 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
moze coś u mnie za meteoryty? mam sporo filtrów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witaj, onko
![]() interesują mnie u Ciebie następujące kosmetyki: *** Clinique nowość turnaround maseczka/peeling rozświetlająca 30 ml (dostałam do zakupu z kremem) - 50 ml to koszt 150 zł ![]() maseczka jest nowa - tylko otworzyłam i popatrzyłam sobie ![]() *** miniaturka happy Clinique (nie ma wypisanej pojemności, ale to 5 albo 7,5 ml) Ciekawa też jestem kuleczek rozświetlających Guerlain'a. Nigdy nie używałam tego cudeńka ![]() Wprawdzie z filtrów Avene'a mam aktualnie tylko dwie miniaturki, ale mam sporo innych kosmetyków (apteczne i selektywne). Może coś wpadnie Ci w oko ![]() Poza wątkiem mam jeszcze miniaturki łagodnego mleczka do demakijażu i kremu do skóry podrażnionej Avene oraz miniaturki kremu do skóry podrażnionej LRP. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-07-05 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ja mam filtr tonujacy Avene SPF 50 do jasnej karnacji -nowy, ubytek minimalny raz wyprobowany - interesuja mnie kuleczki
![]() Mam takze kosmetyki w moim watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=125788 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam filtry Vichy. Jeśli Cie interesują, to zajrzyj
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127120
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak nikt mi nic fajnego za meteoryty nie zaproponuje, to odezwę się do ciebie. Ale Meteorytki wolałamym zamienić na puder ...
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Clinique – Clarifying Lotion 2; 60 ml; nowy, nieotwierany (!!!) Avene - Soin apaisant contour des yeux; krem kojący pod oczy do skóry wrażliwej; La Roche Posay – Toleriane Gel; nie zawierający mydła żel do mycia twarzy dla cery normalnej i mieszanej; tuba 150 ml nowy, oryginalnie zafoliowany kuleczki tak jak pisałam wolałabym wymienić na pude brązujący. Daj znać czy coś skomponujemy razem tak żebym i ja i ty była zadowolona pozdrawiam iwona
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli nie bede miała ciekawszych ofert na meteoryty (mam na myśli jakiś puderek) to odezwę się do Ciebie. pozdrawiam Iwona
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli możesz - napisz mi, kiedy mniej więcej otwierałaś maseczkę i czy jej opakowanie jest kompletne; pod nakrętką powinna być taka cienka plastikowa nakładka, która zabezpiecza maseczkę przed wyschnięciem (te maseczki niestety lubią wysychać ![]() proszę też o podanie kodu ze spodu słoiczka ![]() czy w przypadku miniaturki Happy nijak nie dasz rady ustalić jej objętości? jesli jest z jakiegoś zestawu - to informacja o pojemnośći wszytskich elementów zestawu powinna być na opakowaniu lub w środku, na ulotce jeśli nie - to może dałabyś radę zrobić fotkę tej miniaturki obok czegoś, czego wymiary są ogólnie znane ... przepraszam, że tak drążę, ale wiem, że Clinique dość często robi miniaturki 4 ml, no a pomiędzy 4 a 7,5 różnica jest dość istotna ![]() aha! rozumiem, że miniaturka nie ma zużycia, czy tak? w zamian za maseczkę i miniaturkę mogę rozstać się z Clinique Clarifying Lotion 2 (60 ml; nowy, nieotwierany) oraz La Roche Posay – Toleriane Gel (nowy, zafoliowany). Za Avene Soin apaisant contour des yeux (nowy krem kojący pod oczy do skóry wrażliwej) musiałabyś poszukać czegoś jeszcze - wspominasz, że masz jeszcze jakieś kosmetyki zachomikowane. Akurat z tym kremem jestem zdecydowana rozstać się raczej tylko za coś z mojej listy priorytetów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Aniu,
maseczkę otworzyłam w tamtą sobotę ![]() A co do miniatutki to ślepa jestem bo jest nadrukowane 4 ml, nie nie używałam jej, bo znam ten zapach i nie jest w moim typie. Jesil chodzi o rzeczy których poszukujesz to niestety nie mam nic z twojej listy, ewentualnie nowy Clinique 50 ml GWP piankę/mus do oczyszczania nie pamiętam teraz nazwy. Jeśli moj opis ci odpowiada (wieczorem postaram się załączyć zdjęcia) to bardzo chętnie się wymienię ...
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, że Twoim priorytetem są filtry - więc może coś z tego Cię bardziej zaintersuje, niż te kosmetyki, które wpadły Ci w oko wcześniej. Tak czy owak - jakoś się dogadamy na pewno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Poza watkiem mam Shiseido Sun Protection Compact Foundation SPF30 PA+++ 12g - OPIS:puder do twarzy o wlasciwosciach pielegnujacych i ochronnych. Daje naturalne matowe wykonczenie. Zawiera filtry ochronne UVA/UVB.
Mozna uzywac na sucho i mokro. Nowy kartonik+ulotka - uzyty raz, jednak ja wole z drobinkami Jestes zainteresowana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Znalazlam jeszcze 2x5ml Avene Lait Ecran 25UVB 15UVA i Lancaster 35+ SPF 10ml
ale pod ten puder nie musisz stosowac - ma przeciez az 30SPF |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Aniu pewnie że wolę filtry ... (a powiedz mi kiedy mleczko otwierałaś ?) ale bardzo zależałoby mi na tolleraine (lotnion clinique moge sobie odpuścić
![]() pozdrawiam Iwona
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
m@rti, za puder dziękuje ale chętnie wypróbowałabym filtr Lancaster'a - wiszisz coś u mnie za niego ?
pozdrawiam Iwona
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ginger dziękuję ale SPF 20 to dla mnie za mało
![]() pozdrawiam
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
myslalam, ze szukasz pudru brazujacego bez drobinek a za sama probke niestety nic podobnego cenowo nie widze a i wysylac sie nam nie oplaca.
W takim razie do nastepnego razu. Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Marti szukam pudru, a z tego co kojarzę to jest kompakt ...
pozdrawiam Cię sedrecznie
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
onko
![]() Anthelios DP ma termin przydatności luty 2008. Kupiłam go w ubiegłym roku (na zapas), natomiast otworzyłam w tym roku w maju. Jeśli chodzi o wymianę: nowy, zafoliowany LRP Toleriane Gel + połowa tuby LRP Antelios DP za maseczkę i miniaturkę Clinique to …. hmmm ![]() Przyznam szczerze, że poprzedni wariant ciut bardziej mi by odpowiadał ![]() Pomyślę i dam Ci odpowiedź dzisiaj wieczorem, czy możemy się tak umówić? Jeśli masz chwilkę - napisz mi, co jeszcze ewentualnie miałabyś na wymianę, a nuż coś jednak wpadnie mi w oko. Rozumiem, że połowę meteorytów zdecydowanie chcesz wymienić na puder i nie wchodzi w rachubę następujący wariant wymiany: LRP Anthelios (pół tuby) + LRP Toleriane Gel (nowy) + Clinique Clarifying Lotion 2 (60 ml; nowy) + Avene Soin apaisant contour des yeux (nowy) w zamian za pół meteorytów + maseczka Clinique + miniaturka Clinique Happy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witaj,
meteoryty jednak najchętniej na puder brązujący ... Mam jeszcze ale resztki (dokładnie ile musiałabym sprawdzić w domu) maseczkę nawilżającą Clinique dla cery suchej, nowy olejek do skórek i paznokci La Femme (kupiłam u kosmetyczki w tamtym tygodniu). Jesli chciałabyś ale pewnie nie lubisz odlewek (ja np. nie) mogłabym zrobić ci kilkanaśnie ml Kanebo Enchancing Emulsion II (otwarte przedwczoraj więc świeże). Tyle wymyśliłam ![]() upalne pozdrowienia Iwona
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
faktycznie niestety nic mnie nie zainteresowało ![]() Mam takie pytanie: czy w sytuacji, gdyby nikt nie zaproponował Ci pudru brązującego, to zaproponowany przeze mnie wariant wymiany byłby dla Ciebie interesujący? Bo jeśli w ogóle brałabyś go wtedy pod uwagę to możemy się wstrzymać z finalizacją naszej wymiany. Jeśli natomiast w ogóle już teraz na pewno wykluczasz taką wymianę to ja się zgodzę na Toleriane i Anthelios w zamian za maseczkę i miniaturkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Wiesz Meteoryty wykluczam, bo jednak potrzebuję pudru a wiem że za nie uda mi się coś fajnego "zdobyć"
![]() Więc bardzo chętnie wymienię się tak jak zaproponowałaś ![]() pozdrawiam i odezwij się juz na PW Iwona
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.