![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Oddam perfumy Chloe,Gucci,Givenchy i podkład Guerlain
dokładam 14.07
5-tki Diora, wersja na lato, kolory półtransparentne i opalizujące, zużycie niewielkie (patrz foto), tonacja raczej chłodna - niestety nie moja, zużylabym ale z tej paletki tylko dwa odcienie ![]() Givenchy cienie testery: 04 fashion fuchsia, 14 backstage coral, 15 rouge vip -minimalnie wykruszony w rogu, wszystkie były użyte po dwa, trzy razy widać napis meteorki odsypka 04 Pearly White ilość do uzgodnienia, nowe najchetniej na inne podkład Parure Aqua Guerlain nr 24 do opalonej cery (podobny z tego co pamiętam do koloru 06 Aubern z Estee Lauder) zostało około 80% z milimetr nad napisem (trzeba wziąć pod bardzo silne światło) 28.V- dokładam Chloe, Chloe EDP 75ml -nieaktualne brumek Very Irresistible Givenchy ok. 60ml z 75 - buziocho Gucci Flora EDT 50ml ubytki niewielkie widoczne na zdjęciu, do flory mam balsam nowy, nieużywany - simplydivine Niżej wymienionymi rzeczami na pewno mnie skusicie: -perfumy Lancome Tresor EDP, Estee Lauder Pleasures EDP,Ange ou Demon Le Secret w takiej kolejności mi zależy a Versace Crystal Noir i V&R Flowerbomb chciałabym na spróbowanie chociaż, ,proponujcie ![]() -Lancome Teint Idole Ultra różne najchętniej nr 03, 04, 045 oraz Estee Lauder Double Wear różne bo mieszam odcienie -odsypki mateorytów najchętniej edycje limitowane -wszelkie kosmetyki nabłyszczające do wlosow w spray'u np. Subrina, L'oreal Tecni.art, Wella, Biosilk, TIGI itp. -Kerastase Bain Mirror 2 i 3, nektar termiczny -samoopalacz do twarzy - najchetniej Clarins -dobry cien do oczu bezowy lub bezowo-zloty, łososiowy bardzo delikatny może być z drobinkami, chętnie Artdeco magnetyczne -pędzel od pryzm Givenchy bo mój przepadł Edytowane przez m@rti Czas edycji: 2010-07-14 o 08:15 Powód: Chloe ma 75ml a nie 50 jak pisałam wcześniej ups... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam perfumy Givenchy i podkład Guerlain
Może za Givenchy - Gucci Envy Me2 ? Letnie, świeże - 80 ml
![]() Mam też niemal nowy nabłyszczacz Douglas, śliczny cień duży złoty z drobinkami Paul Sagane
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mariola13 niestety zapachu nie znam i nie prędko będę miała okazję zapoznać więc na razie podziękuję
![]() Aneta??? zainteresowały mnie wstępnie cienie guerlain ale zupełnie nie wiem jaki jest efekt? nie ma zdjęcia ![]() Emilcia_1616 niestety nic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
dokładka!
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może zechciałabyś Baby Rose Jeans + jakaś odleweczka za Givenchy? Ew mogę oddać I love love, ale musiałabym się jeszcze zapoznać ponownie z VI
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam mythic i oddam z checia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- mam jeszcze Joico balsam do prostowania wlosow z malenkimi drobinkami rozswietlajacymi wloski ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Ewcia82 muszę przetestować mythic raz jeszcze, a ile byś była skłonna oddać za VI? ![]() Edytowane przez m@rti Czas edycji: 2010-05-26 o 09:44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
musialabym policzyc ale niestety nie mam opakowania, bo oddalam:-( Mam same kulki, okolo 30 chyba. A ile bylabys w stanie oddac IV za 30 kulek??
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
szkoda że nie masz opakowania ale jeśli masz coś jeszcze dla mnie to oddam Ci całość bo zapachu nie "zniese"
![]() P.S. a mocno zużyte że tak powiem te kuleczki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
a masz jeszcze coś tam dla mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
to zalezy czego szukasz, mam dwa pedzle Victoria's Secret(skosny dop rozu i duzy do pudru/bronzera-), mam pedzel skonsy do eyelinera/brwi z TBS, z kolorowki te ztroche mam ale nie wiem czego szukasz
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
w zasadzie szukałam płaskiego małego pędzla "do torebki" kopertówki, a ten z moich pryzm idealnie się nadawał ale zaginął! już kupiłam na allegro jakiś więc nie szukaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ja tez chomikuje wszystko
![]() z podkladow moge zaoferowac Revlon Colorstay Ivory dla skory tlustej i mieszanej - nowy, mam podklad Covergirl odcien Porcelana, dwa podklady Bourjois-testery, z rozswietlaczy mam tylko Champaigne EDM na zbyciu(polowa Biga), z cieni jakies Inglota bym znalazla jedynie w kolorach jakie Cie interesuja, chyab ,ze interesuje Cie pielegnacja Clarena
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hmm ewcia z reszty rzeczy które wypisałas to nic mi się nie przyda chyba... revlon nie dla mnie bourjois też a za pielęgnację podziękuję bo mam zapas...
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- dokładam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
blagam blagam chcij cos ode mnie za Chloe
![]() moge zaproponowac Addicta- 80/100ml Vera Wang Flower Princess prawie pelna 100 Hermes Eau des Merveilles 30 bez kilku psikow Verscae Versace z meduza 50 - psik testowy Versace Bright Crystal- 30- psik Clinique Happy to be- 30 - kilka psikniec Angel Violette 25- kilka psikniec, bez kartonika Attraction Lancome 45/50, bez kartonika Coco Mademoiselle edp- polowka z 35ml Nu Ysl - 80/100 edt limitowanka Kenzo taka ze znaczkiem anarchii 100 ml bez kilku psikow- nie wiem czy ma jakas nazwe, perfumy unisex. o tu je mam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...dition-EDT.htm Lolitka jakies 15/30 bez pudelka Envy me 2- 15/30 Miracle Lancome 25/50 bez pudelka Bvlgari Au the rouge- woda kolonska/tester bez korka- 50/100 Flower Kenzo- 30 bez kilku psikniec bez kartonika jesli bys byla czyms zainteresowana to zaraz moge wrzucic fotki, nie wiem co cie moze interesowac a nie chce mi sie wszystkiego po kolei cykac ![]() o moze Glamourous Ralpha Laurena, to jest rzadkosc prawie nie do dostania w Polsce- ja sobie przywiozlam ze Stanow. mam 30 kilka razy psiknieta z kartonikiem aha i z gory mowie ze mieszkam w Irlandii wiec ewentualna wysylka bylaby za granice ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- aha i mam nadzieje ze chodzi o Chloe ta z 2008 a nie stara wersje? tzn ta w kwadratowej buteleczce z kokardka
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2010-05-30 o 09:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam perfumy Chloe,Gucci,Givenchy i podkład Guerlain
czy bierzesz pod uwagę odlewki, czy tylko całe flaszki wymieniasz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
no mnie tez i to bardzo bArdzo ale zalozycielka watku przepadla gdzies
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny przepraszam że dopiero odpisuję ale miałam wstąpić w weeknd do perfumerii (co mi nie wyszło) i dopiero odpisać.
Więc glamorous nie znam większości zapachów proponowanych przez Ciebie a te co znam nie "podchodzą" mi ![]() szukam raczej tego co w podpisie, to moje faworyty - inne perfumy mi się szybko nudzą a do tych wracam zawsze więc wiem, że je "zmarnuję" kiedyś słoniku nie interesują mnie odlewki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a Romance Laurena? mam prawie pelna 50tke, jakies 45/50m+ 150/200 balsamu perfumowanrgo
mam Pleasures, wiem ze teog szukasz ale z buteleczki 30 ml zostalo na oko 15 wiec myslalam ze nie bedziesz zainteresowana ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- albo z bolem serca moge poswiecic Hypnotic Poison- moj maz tego nie cierpi
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2010-05-31 o 14:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
chetna jestem na chloe...mam tresor (w watku)...pleasures tez (poza)...
![]() mozesz wstawic zdjecie chloe? prosze... ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Za Hypnotic podziękuję, nie mój ci on
![]() fajnie że masz plesures ale nie mam co do tego dobrać żeby wymiana była wyrównana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
szkoda. gdybys zmienila zdanie to daj znac
![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
25.V- dokładam meteorki odsypka 04 Pearly White ilość do uzgodnienia, nowe najchetniej na inne
znajdziesz cos u mnie? poza watkiem mam pedzel od pryzm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tresor chodziło mi o tą starą wersję edp nowsza mniej mi się podoba a już In Love wcale - a Ty którą masz? Z Pleasures też chodzi mi o podstawową wersję ![]() Edytowane przez m@rti Czas edycji: 2010-05-31 o 15:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrzucam zdjecia...pleasures (obie na foto to 50 ml) mam kilka flaszek, bo to moje ulubione od lat perfumy...a tresor to jakas limitowanka...tylko doczytalam, ze to EDT...jest delikatny i pudrowy...ale nie wiem jak sie ma do EDP...
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Zainteresował mnie Gucci Flora, nie wiem czy coś u mnie znajdziesz, ale zapraszam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.