|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szukam butów
Dziewczyny, pomożcie
![]() Szukam butów, rozmiar obojetny, ale uciesze się ze sportowych czarnych damskich. mogą byc znoszone... troche to nietypowe, wiem ![]() prawde mówiąc niezbyt wiem, co moge zaoferowac w zamian, bo sama mam 150 wzrostu... wiec pewnie na wiekszosc z Was beda moje rzeczy za małe ![]() moge zaproponowac - kurteczke, z kapturem i długim rękawem kolor jasny beż, rozmiar duza S lub mała M. Niestety nie umiem okreslic materiału... od wewnatrz jakby ortalionik, z wierzchu jakby miekki zamsz. jest dosyc luzna.moze ktos zrozumie... ![]() - kamizelka, z tego samego materiału, kolor błekitny. tez lużna. - pasek lee, czarny, skorzany, szeroki [4.7 cm], ciezka klamra srebrna. jego mankament to ze jest troche "zgnieciony" na jednej krawedzi.długość 43 cm z klamrą. - koszula... "koszulowa" czarna, sztuks cienki, nieuzywana, rozmiar S - lakier do paznokci Yoko nr. 56. Uzywany gora 2 razy, wiec jest prawie całe 10 ml. - nie wiem, czy ktorąś to zainteresuje, ale 2 filmy FujiFilm Superia 200 ISO 36 klatek. jesli którąś cos by zainteresowało, to napiszcie, wstawię fotki, jak tylko bede miała aparat. pozdraiwam Aga ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam butów
Witaj ja też mam 150cm wzrostu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.