![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy kramik wymiankowy- Zapraszam!!!
Mam serum termo-ochronne pantene (zostalo 3/4) i inne rzeczy w watku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121527 Interesuja mnie balsamy do ciala, szczegolnie Nivea. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Balsam z Nivei jest nieaktualny, przepraszam, ze wprowadziłam w błąd, zdjęcie już poprawione.
Posiadam jednak kilka sztuk balsamu do ciała Lady Protecor, są nowe, nieużywane. Tutaj podaje link, gdzie mozna troszkę o nich poczytać http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id= 916 u ciebie interesowałby mnie najbardziej krem biolipidowy z ziaji (jakie jest jego zużycie?), serum termoochronne, balsam brązujący, oraz ewentualnie krem brazujący z Ziaji. Jestem w stanie zrobić pokaźną paczuszkę, bo tych balsamów mam naprawdę dużo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zaintereowało mnie: - szampon oraz odżywkę SUNSILK fioletowy-wygładzający włosy (jedno użycie)
- paski do frencha PIERRE ARTHES (300 naklejek) znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120396 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Madzia.a - U mnie wszystkie opisane rzeczy sa aktualne, krem jest na zdjeciu, ale juz go wymienilam... Bylabys zainteresowana balsamem, kremem i serum - dobrze rozumiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Organizatorkaaa :)
|
Hej! Interesuje mnie: golarka Intuition z mydełkiem NOWA i wkłady do maszynki Intuition NOWE
![]() ![]()
![]() |
#8 |
|
Do Paji- byłabym zainteresowana serum oraz balsamem nad kremem jeszcze się zstanawiam.
Do Olencji- niestety nic nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana tym:Jaka to firma ??
- balsam po goleniu NOWY- posiadam kilka sztuk - pianka do golenia NOWA- posiadam kilka sztuk
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-06-07 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie - balsam po goleniu NOWY- posiadam kilka sztuk. Jaka to firma?
Oprócz tego co mam w wątkach mam czerwony lakier do paznokci Rimmel i odżywkę do jasnych włosów Timotei (raz użyta). |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
|
Niestety dziewczyny nic u was nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
Olencjaaa spodobała mi sie u ciebie jedna blyzeczka, chyba na poczatku jej nie zauważyłam. Odpisałam w twoim kramiku.
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2006-06-08 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...61#post2067661
to mój nowy watek, zajrze tu póxniej i sie porozgladam co za exlametiona chce oki?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
Jestem zainteresowana (bardzo!!!) tylko tym perfumikiem. Ale jak na początku napisałam za kosmetyk, na którym mi zależy jestem w stanie oddac kilka rzeczy. Także wybierz co ci się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
Po ponownym przejrzeniu twojego watku, mój wzrok przykuł puder Eveline. Widze, że jest go niewiele, czyli w sam raz na wypróbowanie. Kolor też chyba dosyć jasny? Nie wiesz może, czy będzie on sie nadawał do cery suchej?
Jesli chodzi o ten puder, to ewentualnie mogłabym się również wymienić, ale nie zależy mi na nim, tak jak na perfumiku ![]() No to teraz czekam na twoją propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Juz ogladam momencik, tak pudru eveline nie jest duzo w sumie mniejsza połowa ale jest bardzo wydajny kolor jasny niesety nie pisze na nim jaki to kolor. Wydaje mi sie ze bedzie dobry dla cery suchej bo moja mama taka ma i nie narzekała na niego
![]() EDIT: A więc tak zainteresowały mnie: balsam ujędrniający piersi KOLASTYNA Special Beuty (zużyte 1/3) -preparat proteinowo-krzemowy JOKO na rozdwajające i słabe paznokcie i może: balsam antycellulitis HEAN (zużyte 3/4) aa i jeszcze malutkie nożyczki sie przydadzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
Używam akurat troszkę ciemniejszych kolorów, więc puder byłby tylko i wyłącznie na wypróbowanie.
Bardzo zależy mi natomiast na perfumiku. Co byś chciała w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Posiadam krem Cepan kilka razy chyba był użyty ale prawdopodobnie przeterminowany. Jak będę w domu to sprawdze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
To proszę sprawdź datę ważności tego kremu Cepan
![]() Czy masz możliwosć zrobienia fotek? Chętnie zobaczyłabym -Nivea deodorant, Pure, niewidoczna ochrona i delikatna pielęgnacja, antyperspirant, 35ml., użyty raz -Sauber, deo crema, krem w tubce pod pachy chroniący przed nieprzyjemnym zapachem przez 6/7 dni (stosuje sie go raz w tygodniu, woda nie obiża jego działania), 25ml., użyty 2-3 razy Czy chodzi o ten Nivea? http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11593 Z tego co doczytałam to ten antyperspirant Nivea powinien mieć 50 ml a nie 35 ml, jak równiueż Sauber powinien miec 40 ml a nie 25 ml? Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2006-06-14 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Tak jak myślałam Cepan jest przeterminowany ma date 09.2005. Niestety nie mam możliwości zrobienia fotek. Nie to nie ten Nivea mój to dezodorant w sprayu. Nivea ma 35ml. bo to jest próbka, a Sauber ma 25 ml., taki kupiłam w sklepie i on jest w postaci kremu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
|
Anitko, niestety przykro mi, ale Cepan jest już sporo przeterminowany i rezygnuje z wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Ja chcę balsam Wilkinsona za balsam do biustu Sexy Look
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
|
Super!!! Bardzo, ale to bardzo ciesze się z tego serum
![]() Mogę za ten balsam dać dwa/trzy balsamy Lady Protector. Co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.