|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik pasywno-agresywnej
Znajdziesz co¶ u mnie za paleta ORIFLAME16 odcieni cieni do powiek, 4 b³yszczyki, puder i ró¿. Niektóre cienie nietkniête, inne ma¼niête, b³yszczyki wypróbowane dla koloru.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
cienie VOLLARE, fiolety, poczwórne
cienie ORIFLAME visions, z nowej serii, kolor Tarzan&Jane, zieleñ po³yskuj±ca na z³oto z delikatn± ¿ó³ci± roz¶wietlacz do powiek i policzków REVLON |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
ja bym by³a chêtna na puder sypki Gosh
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety Anitko, nie znalaz³am nic dla siebie |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- cienie Celia, co prawda kod na opakowaniu wskazuje, ¿e data minê³a im pod koniec tamtego roku, ale s± doskona³e i niedawno je kupi³am. W ka¿dym razie polecam, w KWC maj± dobre opinie i s±¶wietne i jak to cienie, jak najbardziej do u¿ytku, ale dosta³am taki sam kolor z bur¿ujki wiêc te mi niepotrzebne. Kolor 93 - brudna ¶liwka- bordo, troszkê w czekoladê, satynowa. Zu¿ycie niewielkie- lekkie wg³êbienie. To by mnie ewentualnie interesowa³o. Pudru na prawdê jest niedu¿o, wiêc nie wiem czy taka wymiana by³aby korzystna (zw³aszcza je¶li chodzi o koszt przesy³ki) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
By³abym bardzo chêtna na ten puder...w³a¶nie ym sobie spróbowa³a i potrzebujê pude³ko z sitkiem
![]() A powiedz mi ten b³yszczyk revlon to jest w sztyfcie czy tubce? I jak± ma objêto¶æ? I jaki to kolor tej dwufazowej szminki MF, opisz proszê. Mo¿e co¶ by¶ jeszcze dobra³a?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Revlon to nie b³yszczyk, tylko roz¶wietlacz, jest w pude³eczku zamykanym na prze¼roczyst± klapkê. waga to 3 gramy. Nie by³ du¿o u¿ywany, bo kolor nie dla mnie-jest miedzino-ró¿owy, ³adny, ale nie mój.
Szminka MAX FACTOR ma kolor taki cappucino jak dla mnie. Niestety nic wiêcej nie widzê dla siebie u Ciebie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
pomyli³o mi siê...chodzi³o mi o ten rimmel
*b³yszczyk do ust, powiek i policzków RIMMEL colour to go, kolor 203, jasny, opalizuj±cy ró¿. Zuzycie niewielkie. o ten Acha...rozumiem,ze samego pudru szkoda Ci wysy³aæ?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi siê jeszcze ewentualnie paleta oriflame. Tylko teraz Ty co¶ by¶ musia³a dobraæ
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic ju¿ nie dobiorê u Ciebie, prócz tego o czym wspomnia³am. Jak napisa³am, nie chce wymianek na si³ê
Paletkê Oriflame wymieniê tylko na co¶ na prawdê super... B³yszczyk Rimmel jest na zdjêciu, to ten w kwadratowym pude³eczku. Jest to taki kremowy cieñ, ale na usta ¶wietnie siê nadaje, o czym producent pisze na nalepce. Objêto¶æ nie jest zaznaczona. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
*lakier ORIFLAME, french manicure, kolor soft rose, opalizuj±cy na ró¿owo, raz u¿yty
wybra³aby¶ co¶ ode mnie:? - BanDi seria “na 6” Krem matuj±cy dla cery t³ustej i tr±dzikowej, z 30 ml zosta³o 50%; wa¿ny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - ró¿ne brokaty -17 (angielski) cieñ prasowany w kolorze turkusowym, zu¿ycie 10%. Z wymiany ale mam ju¿ podobny - p2 (niemiecki) b³êkitno-srebrzysty cieñ prasowany w sztyfcie (jak szminka, ale opakowany papierkiem)-taki walec; oddam po³owê (d³ugo¶æ 1,6 cm ¶rednica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- ma¼niête po dwa razy w kolorach: StrawberryDelish(8), PaleRose(5), Capuccino (1), KnockoutPink(9), PlumFrost(10), Rose(7), BerryMauve(6) - 20 rudych kulek z br±zuj±cych Arabian Glow Avonu - jasnoniebieska per³owa kredka do oczu MissSporty nr 17 SKY, zosta³o 5,5 cm
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem,¿e tuszu i pudru nie oddasz za ten cieñ, lakier i ¿el Avon? Proszê o szybk± dezycjê czy mam szansê na ten puder czy nie, bo je¶li mamy siê dogadaæ to przesy³ka musi byæ wys³ana jutro raniutko bo potem wyje¿d¿am
![]() ewentualnie puder i b³yszczyk rimmel ale wtedy bez avonu (bo avon nie mój tylko kole¿anki)
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
by³oby ok...tylko, ¿e ten termin to troszkê do kitu bo akurat wyje¿d¿am
![]() w takim razie wstêpnie siê tak umówmy, ale jak wymienisz te kosmetyki podczas mojej nieobecno¶ci to trudno. Nie blokuj ich. Jak wrócê to siê odezwê,ok?
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.