|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Dwustronna kredka do oczu- Oriflame
DOKŁADAM JESZCZE PUDER W KOMPAKCIE NADAJACY EFEKT OPALENIZNY SEPHORA KOLOR- 01- zużycie ok 20%
Wymienię najchętniej za coś do pielęgnacji (wszelkie balsamy ujędrniające, antycellulitisowe, wyszczuplające), zapachy, a także wszystko co mi w oko wpadnie ![]() <najlepiej puder+kredka> Hej Dostałam w prezencie kredke dwustronna z Oriflame, ale niestety kolorki mi kompletnie nie pasują. Z jednej strony jest zielona (taka trochę morska- turkusowa) z drugiej fioletowa. Zamienie się na coś z kolorówki (byle nie cienie), albo kosmetyków pielęgnacyjnych- jestem otwarta na propozycje. Pozdrawiam Buziak ![]() Edytowane przez anwen Czas edycji: 2006-08-06 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwustronna kredka do oczu- Oriflame
Może u mnie coś Ci się spodoba za tą kredkę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
u mnie zostało niewiele ale mozna sprobować, może znajdziesz coś dla siebie? linki w podpisie
![]()
Kiedy wymawiam słowo Przyszłość, pierwsza sylaba przechodzi juz do przeszłości. Kiedy wymawiam słowo Cisza, niszczę ją. Kiedy wymawiam słowo Nic, stwarzam coś, co nie mieści się w żadnym niebycie. Wisława Szymborska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.