![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne
NIEAKTUALNE
----------------------------------------------------------------------------- WYMIENIONE: madulka płyn Bioderma Sensibio H2O - ubytek ok. 15% z 250 ml kinga maska do włosów UNA - opakowanie 500 ml, zostało ok. 350 ml, Aussie 3 minute miracle reconstructor - pojemność 250 ml, raz odrobina wyciśnięta, niestety ma orzechowy zapach i to mi przeszkadza, mam z Aussie maseczkę 3 minutową do włosów farbowanych i jestem bardzo zadowolona, amupłka L'oreal SHINE BLONDE do włosów blond i rozjaśnianych neonka Dolce Vita Dior 16 ml w zastepczym atomizerku Agia UNA rolland Intensive Protein Treatment - Intensywna Kuracja Proteinowa do włosów po zabiegach chemicznych pojemność 250 ml, ubytek ok. 30%, piękny owocowy zapach, oliwka do skórek i paznokci IBD o zapachu lawendy - 14 ml - uzyta 2 razy, po czym znalazłam drugie opakowanie, które mi się zapodziało, a że oliwka jest potwornie wydajna, to nie zużyję obu, onka Avene Ystheal+ pod oczy - pełnowymiarowy 15 ml, uzywany tydzień czasu, niestety powód pozbycia się jak wyżej, mam podraznione oczy i skóre wokół, nawet z makijazu muszę teraz zrezygnować, nabyłam 2 kremy pod oczy łagodzące i tylko tych moge teraz uzywać, ważny do końca tego roku. aniielica cień Gosh w odcieniu Gold Dust ok. 80 ml odzywki do włosów Wella SP 30 sec cream, czyli więcej niz połowa standartowej wielkości - odzywka 30-sekundowa, szybkie i efektywne działanie, kupiłam sobie SOS L'oreala i tej juz nie potrzebuję, odżywka jest w zastepczym opakowaniu amupłka L'oreal Power Volume do włosów cienkich nadająca objętość cheer In Love Again YSL - 100 ml z malutkim ubytkiem w granicach 2-3 ml, kartonik, niestety alergia nie pozwala nosić ![]() IlonaMarianna nawilżający puder tęczowy japońskiej marki YUMEI w odcieniu 03 - czyli zmrozonej srebrzystej bieli - odsypię połowę swojego pudru, czyli ok. 2,5 -3 g, bo jest diabelnie wydajny Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2006-08-09 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wakacyjny wątek MAD :) wszystkie półki
hej Mad!
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znalazłabyś coś u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a jakie zapachy Cie interesuja?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj Mad
![]() Czy może znalazłabyś coś u mnie za którąś z tych rzeczy ![]() APIS błoto z Morza Martwego - zostało 40% z 200 ml, wważne do 05.09.2007 APIS maseczka błotna energizująco-wygładzająca, zostało ok. 40% ze 100 ml, wazna do 10.2007 Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml Rouge eau delicate - 30 ml ubytek minimalny, kartonik, Mexx Waterlove , kartonik - 40 ml ubytek niecałe 5 ml Pure Wish Chopard - 75 ml z maleńkim ubytkiem Angel Violette 9 ml w zastępczym atomizerze, |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kokakola konkretnie trudno mi powiedzieć, ale zdecydowanie ciężkie , słodkawe, orientalne, kadzidlane, odpadają wszystkie kwiatowe, wodne, delikatne i ulotne, bo nie czuć ich na mnie dłużej niż 5 minut
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
czy za to, chciałabyś np .perfumy ??? mam Estee Lauder- Bayond of Paradise-jakieś 13 ml.
Dermedic LipidioEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku Dermedic LipidioEND - ubytek jakieś 10 % Dermedic CelluEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku Dermedic CelluEND - ubytek jakieś 10%
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mad, zobaczu u mnie -
interesują mnie preparaty Dermedica ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=132013 w domu mam jeszcze kilka rzeczy, więc może się uda ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tak na szybko, bo zaraz muszę lecieć, znalazłam:
Aneta: -Biotherm Forget It korektor w kremie,w tubce,15 ml,zużycie na wyrost max.2-3 ml,kolor 10-najjaśniejszy,wymienię tylko i wyłącznie na coś z mojej listy.(!!!)REZERWACJA Mariola13: zapach zupełnie nie mój, poza tym taka wymiana byłaby niestety dla mnie nieopłacalna. onka: na pierwszy rzut oka - meteoryty, potem jeszcze popatrzę, bo czas mnie już goni ![]() burn, chyba nic, ale obejrzę, jeszcze raz na spokojnie troche później. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a mnie widzialas??
![]()
![]() |
#14 |
lipiec na maksa!!! :)
|
interesuje mnie:
-MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 35 % -AA kakaowe masło do ciała raz uzyte, pojemnośc 300 ml -Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml znajdziesz coś? ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
oj sorki
![]() ![]() jasne ...sprawdź sobie ![]()
![]() |
#18 |
lipiec na maksa!!! :)
|
proszę, tu masz linka:
http://estyl.pl/sklep/customer/produ...cat=288&page=1 ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a 27 ml Gucci, oryginalny, jeszcze z kartonikiem ???
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz u mnie coś za Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml i Clarins Eclat du Jour krem energizujący nowy, 5 ml z kartonikiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
znalazłabys cos u mnie za:
Dermedic LipidioEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku Dermedic LipidioEND - ubytek jakieś 10 % Dermedic CelluEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku Dermedic CelluEND - ubytek jakieś 10% Avene Ystheal+ pod oczy - pełnowymiarowy 15 ml, uzywany tydzień czasu, niestety powód pozbycia się jak wyżej, mam podraznione oczy i skóre wokół, nawet z makijazu muszę teraz zrezygnować, nabyłam 2 kremy pod oczy łagodzące i tylko tych moge teraz uzywać, ważny do końca tego roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witaj Madlaine - mam nowiutkie , nietkniete cienie YSL Ombres Vibration Duo nr 3- tylko kartonik po otarciu troche mi sie rozjechał
![]() pozdrawiam kasia
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Znalazłabyś coś za:
AA kakaowe masło do ciała raz uzyte, pojemnośc 300 ml maska do włosów UNA - opakowanie 500 ml, zostało ok. 350 ml, dostałam nareszcie kokosową, więc ta jest mi zbędna, maska nawilżająca do włosów bardzo suchych, zniszczonych i zmęczonych po zabiegach chemicznych, odzywia, nawadnia, rewitalizuje, kondycjonuje i zapewnia całodzienną ochronę zawiera naturalne wyciągi z : ananasa, kokosa, pyłku kwiatowego, jojoby, kiełków pszenicy Wody z : wodorostów, oczaru wirgińskiego, ślazu, miodu, mirty, róży stulistnej, czarnej borówki UNA rolland Intensive Protein Treatment - Intensywna Kuracja Proteinowa do włosów po zabiegach chemicznych , Najbardziej intensywna kuracja wzmacniająca i naprawcza, Daje odżywcze białko i lekkie nawilżenie, Wspaniała w naprawianiu zniszczeń dokonanych przez chemię, Nabłyszcza i daje sprężystość, Wnika głęboko we włosy, dając objętość i łatwość układania. pojemność 250 ml, ubytek 30%, piękny owocowy zapach, MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 35 % ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
burn przejrzałam jeszcze raz i niestety nic
![]() noseknosek, ten szampon jednak nie dla mnie Anitka niestety nic. Mariola13 napisz mi proszę, który dokładnie zapach Gucci masz ? Spook co byś widziała u mnie za YSL ? Nikita u Ciebie wpadł mi w oko tonik Effaclar, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
hej, interesuje mnie Angel Violette 9 ml w zastępczym atomizerze, znajdziesz coś u mnie ?
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a moze interesowalo by Cie 95/100ml eternity moment ck tester bez korka w zamian za wish chopard?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki odcień ma ten filtr ? różowy, czy bardziej w beż ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.