![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja i dokładka - kolorówka i reszta od kasiulki
Witajcie w nowym zaktualizowanym wątku. Posiadam na wymiankę trochę zbędnych kosmetyków: Zdjęcia zamieszczę za chwilę
DOKŁADKA Juicy Tubes - Fraise Tagada, błyszczyk o poj. 7 ml, zużyte ok. 10 % Pielegnacja - Karmel brązujący do ciała Dax, pięknie pachnie ale nie mam czasu używac - została połowa, wazny do 11.2007 - Asia Beauty Gliss Kur - odżywka bez spłukiwania Hydra-oil z olejkiem z kwiatu lotosu - zostało 80 % - Dove Nutri Care Body Milk z wit E, została połowa z 400 ml - Krem Oceanic Aqua Ice na dzien do cery suchej, została połowa, wazne do listopad 2007 - Effaclar, miniaturka toniku zwężającego pory, 15 ml, nieużywana - miniatura Biotherm Biosource, mleczko do demakijażu - 15 ml, nieużywana - miniatura mleczka do ciała Vichy 30 ml, raz próbnięta - żel do mycia Kamill o zapachu kwiatów miodnych, nowy nieużywany - pomadka ochronna neutrogena - nieużywana NIEAKTUALNE - leci do Noseknosek ![]() Kolorówka - Revlon cienie rozswietlające kremowe Va Va Bloom, paletka 4 cieni - jasny i ciemny róż, złocisty i śliwka, zużycie ok. 70 %, patrz fotka - Loreal Mousse Appeal, cienie w postaci musu, odcien Praline czyli złocisty beż, chłodny, zużyte ok. 40 % - REZERWACJA AN pomadka nabłyszczająca Max Factor Colour Perfection Violet Shimmer, ale to zaded fiolet tylko ciemny róż ze srebrnymi migoczącymi drobinkami - REZERWACJA AN Odsypka Gosh Effect Powder - kolory Glamour (złoty) i Kiwi (zielony opalizujacy na złoto) - Cienie Bourjois Suivez Mon Regard, 10, biały rozświetlający, bardzo błyszczący, zostało ok. połowa - Cinema cien sypki, odcien 28, mocny róż, ok. połowa, moze troszke mniej - Maybelline Sky High Curves - tusz czarny, kupiony w zeszłym miesiącu, użyty jakies 5-6 razy, nie spasował mi - Armani Emporio White (tester) - 50 ml. została połowa lub więcej (opakowanie nieprzezroczyste więc trudno precyzyjnie oszacowac) - REZERWACJA AN Pomadka Glam Shine Cream Loreal, zużyte ok. 5%, odcien Sexy Plum, - Błyszczyk Silk Touch MF, użyty ze 3 razy, 325, malinowy - Pomadka Victoria's Secret Pure Reflection Lipstick, odcien219 Berry, wiśniowa z drobinkami, trwała. Użyta ok. 3 razy - REZERWACJA AN cienie sypkie Pupa Pink Generation (chyba niedostępne w Polsce, mam je od wizażanki z Włoch) - odcien jasnego fioletu, opalizujące - cienie sypkie Sephora Glittering Shimmer - bardzo jasny wiosenny róż, trochę mniej niż połowa opakowania ale są diabelnie wydajne - Błyszczyk E. lauder Pure Pops, Berry Twist, z wymiany z Kenzo, użyłam 2 razy, daje śliczny efekt malinowych ust, niestety mam juz b. podobny błyszczyk - REZERWACJA AN Loreal Forever Metallics, szminka długotrwała, użyta 1 raz, nie mój kolor - odcien 10 burning bronze, złoscisty jasny brązik - Bourjois LeNuva si Bien, testerek podkladu połowa z 12 ml, na wypróbowanie, odcien 53 Peche Subtile NIEAKTUALNE - leci do Noseknosek ![]() i jeszcze link do nowych ciuszków ; http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129493 Szukam: nic konkretnego, co mi wpadnie w oko (będę wybredna za co z góy przepraszam ![]() Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2006-08-03 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aktualizacja i dokładka - kolorówka i reszta od kasiulki
interesują mnie:
Odsypka Gosh Effect Powder - kolory Glamour (złoty) i Kiwi (zielony opalizujacy na złoto) - Pomadka Glam Shine Cream Loreal, zużyte ok. 5%, odcien Sexy Plum, - pomadka nabłyszczająca Max Factor Colour Perfection Violet Shimmer, ale to zaded fiolet tylko ciemny róż ze srebrnymi migoczącymi drobinkami znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za to ??
- Asia Beauty Gliss Kur - odżywka bez spłukiwania Hydra-oil z olejkiem z kwiatu lotosu - zostało 80 % - Loreal Mousse Appeal, cienie w postaci musu, odcien Praline czyli złocisty beż, chłodny, zużyte ok. 40 % - Odsypka Gosh Effect Powder - kolory Glamour (złoty) i Kiwi (zielony opalizujacy na złoto) - Maybelline Sky High Curves - tusz czarny, kupiony w zeszłym miesiącu, użyty jakies 5-6 razy, nie spasował mi - Pomadka Glam Shine Cream Loreal, zużyte ok. 5%, odcien Sexy Plum, - Loreal Forever Metallics, szminka długotrwała, użyta 1 raz, nie mój kolor odcien 10 burning bronze, złoscisty jasny brązik
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-07-25 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lipiec na maksa!!! :)
|
- Karmel brązujący do ciała Dax, pięknie pachnie ale nie mam czasu używac - została połowa, wazny do 11.2007
-odlewka serum wygładzająco-nabłyszczającego Loreal Liss Extreme Reflexium - Avon Kraina Śniegu, srebrny balsam do ciała roswietlający, ważny do 11.2006 - ok. połowa szczegolnie zalezy mi na odlewce serum ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
An, z Twojego wątku zainteresował mnie kuferek
![]() Moriola, niestety raczej nic mi sie nie przyda ![]() Noseknosek chciałąm obejrzec Twoje fajne rzeczy do włosów ale zamiast tego otwiera mi sie wątek o serialach brazylijskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
ups
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nosku mogłabys mi cos napisac o masce Rigenol, Matrix i odżywce ZeroFrizz - któres z tych rzeczy na pewno by mnie zainteresowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
wkleje Ci linki do kwc
![]() Matrix Sleek.Look http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=6333 Rigenol http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=5782 a tu coś o zero frizz: http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=428&page=1
![]() |
![]() |
#11 |
|
kosmetyki oczywiscie oryginalne, świeże i nieprzeterminowane
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie armani.
tutaj moj watek,tylko jedna rzecz, ale moze sie spodoba ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=131458 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej, interesuje mnie Odsypka Gosh Effect Powder - kolory Glamour (złoty) i Kiwi (zielony opalizujacy na złoto). Znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
kasiulka,
za kuferek szukam albo czegoś extra lub jakiegoś fajnego zestawu kosmetyków ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
An rozumiem, szkoda nic ze wiecej ode mnie nie wybrałas.
Klaudio zainteresował mnie kuferek, tylko nie wiem jaka jest jego wartosc no i co bys ode mnie chciała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
pewnie bym i wybrała, tylko nie wiem, co jesteś skłonna oddać za kuferek,
tak,jak CI napisałam,interesuje mnie jakiś zestawik ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Co powiesz na ultraviolet za armani? Interseuje mnie tez cien pupy moze w zamian gosh sypki taffeta (oliwkowy) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
An napisz co bys chciała a ja Ci powiem czy jestem skłonna to oddac za kuferek
![]() Anchelo, Ultraviolet to nie mój zapach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
- pomadka nabłyszczająca Max Factor Colour Perfection Violet Shimmer, ale to zaded fiolet tylko ciemny róż ze srebrnymi migoczącymi drobinkami
- Odsypka Gosh Effect Powder - kolory Glamour (złoty) i Kiwi (zielony opalizujacy na złoto) - Pomadka Glam Shine Cream Loreal, zużyte ok. 5%, odcien Sexy Plum, - cienie sypkie Pupa Pink Generation (chyba niedostępne w Polsce, mam je od wizażanki z Włoch) - odcien jasnego fioletu, opalizujące - Loreal Forever Metallics, szminka długotrwała, użyta 1 raz, nie mój kolor - odcien 10 burning bronze, złoscisty jasny brązik
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
mam nadzieję ze dobrze wiadac kolor. Jak ci się spodoba to zrob mi zdjecie pupy na dłoni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
- Effaclar, miniaturka toniku zwężającego pory, 15 ml, nieużywana
- miniatura Biotherm Biosource, mleczko do demakijażu - 15 ml, nieużywana - Odsypka Gosh Effect Powder - kolory Glamour (złoty) i Kiwi (zielony opalizujacy na złoto) - Cinema cien sypki, odcien 28, mocny róż, ok. połowa, moze troszke mniej Co byś chciała za te rzeczy? Moją niewielka listę wkleję wieczorem jak wrócę z "pracy" ![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
ja bym chciała za kuferek:
-perfumi armani -koncowka tych cieni revlona -cien loreala -cien pupy mozejeszcze cos z pilegancji? dodaje ze moj kuferek jest zupelne nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie bialy cien Bourjous i zloty Gosh - odsypka - moge zrobic odsypke rozowego Bourjous + sypki cien Bell bez opalizujacy na rozowo-zloto i granat opalizujacy na zloto .
Mam tez blyszczyk JT Lancome bardzo jasny bez z drobinkami kolor Touched by Light, sliczny na lato. Oddam go bo nie uzywam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
An, pomysle i dam Ci znac jutro, w sumie to taki kuferek bardzo by mi sie przydał na moje zbiory ...
Anchelo musze sie zastanowic... nie wiem czy mi sie taki kolorek przyda, dam Ci znac jak zdecyduję oki? ![]() Klaudio to ja poproszę zdjęcie kuferka ![]() Roxi interesuje mnie ten JT - masz może fotkę? Rzyrafko, czekam na listę ![]() Irlandio, niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
witam
![]() Karmel brązujący do ciała Dax, pięknie pachnie ale nie mam czasu używac - została połowa, wazny do 11.2007 - Asia Beauty Gliss Kur - odżywka bez spłukiwania Hydra-oil z olejkiem z kwiatu lotosu - zostało 80 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.