|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kram zapachowy - Bvlgari, Diesel, Celine
Witam
![]() Cóż, kupowanie w ciemno wciąga, a nie wszystkie strzały bywają celnie... Z chęcią wymienię następujące zapachy: 1. Tylko testowane (ubytek w każdym - po dwa "psiki"): -Bvlgari Petits et Mamans EdT tester bez korka 100ml 2. "Nieco" bardziej używane: -Bvlgari Eau Perfumee, Cologne au The Vert, tester bez korka, pozostało 75-70mlz początkowych 150ml -D&G Light Blue EdT produkt, z wyjściowych 50ml pozostało ok. 1/5 pozostałe zdjęcia jutro ![]() Na co się najchętniej wymienię... -nowe, nieużywane filtry (najchętniej krem, emulsja Avene 50+, Athelios krem bezbarwny 50+) -nowy, nieotwierany Active C (XL, do mieszanej lub do suchej - obojętne ![]() -profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji włosów (ale dziękuję za odlewki 1,5l szamponów czy 500ml masek z Allegro, bo jest to dla mnie zwyczajnie nieopłacalne) -podkład w kompakcie, (kompakt pudrowy) w żółtym odcieniu i najjaśniejszy ![]() -rozważę również inne propozycje z pielęgnacji aptecznej -inne zapachy: L'or, Burberry Brit Red, Lolita Midnight Z góry dziękuję rownież za balsamy, żele pod prysznic (prócz Provegolu za który chętnie się wymienę ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez agnieska Czas edycji: 2010-06-05 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kram zapachowy - Bvlgari, Diesel, Celine
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Może zainteresowałyby Cię te zapachy (lub jakieś ich kombinacje) w zamian za Bvlgari Petits et Mamans ? - Very Valentino, 100 ml., produkt z korkiem - Glow JLo ok. 60 - 65 ml. ze 100 ml., produkt z korkiem, bez kartonika - 5th Avenue E. Arden około 60 - 65 ml. ze 125 ml. w kartoniku - Burberry London 2006 (ten nowy), ok. 28 ml. z 30 ml. w kartoniku - Dazzling Silver Estee Lauder ok. 28 ml. z 30 ml., bez kartonika - Irena Gregori 50 ml. w kartoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro jadę do Wrocławia do dentysty, wpadnę do sephory i sprawdzę to, co będzie dostępne - ewentualnie coś wybiorę z tego i dam Ci odpowiedź jutro wieczorem, dobrze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
tak profilaktycznie zapytam ![]() pozdrawiam Iwona
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Pewnie, rozumiem
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mogłabyś napisać jakie to są zapachy ? bo nie znam ich.
Mam nowy SVR 60 B i 100 ultra max, jeśli cię to interesuje. Mam też nowy Xerial 10 SVR, SVR Provegol płyn do demakijażu micelarny, kosmetyki do włosów Loreal Professionnel z serii absolut repair i Zero Frizz (wszystko nowe), oraz parę razy użyte Wella System Professional z serii color saver. Natomiast wolałabym jeśli jesteś wogóle zainteresowana wymianą, najpierw sprawdzić te zapachy ![]() Pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Mam filtr Yves Rocher. Chyba nie ma go w naszym KWC.
Jest z linii Prevention Soleil (anti coups de soleil) i nazywa się Securite extreme (visage & zones sensibles) - Extreme Security face and sensitive areas. To filtr SPF50. Pamiętam tyle, że wydałam na niego fortunę a ostatecznie tylko parę razy symbolicznie musnęłam nim nos ![]() Co sądzisz o wymiance za Diesel'a ? Dokładam jeszcze mniaturę 5ml Antheliosa La Roche Posay - filtr 40 oraz próbkę 2ml filtru Vichy Capital Soleil Mexoryl Xl z filtrem spf 45 uva 15. Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-09-09 o 08:48 Powód: ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.