![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Puma, Only, H&M, Mango, Quiosque, Zara, Only i wiele innych...
Nieaktualne
>>>>zapraszam Do Nowego Watku<<<<
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-09-24 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Puma, Only, H&M, Mango, Quiosque, Zara, Only i wiele innych...
7. MANGO – czerwony cieniutki top (dlugosc 43cm, biust 37cm, pas 33cm)
8. ONLY – top – tuba w kolorowe paski rozm.S (niektorzy nosza jako spodniczki ![]() 9. QUIOSQUE – czarny top na szyje z cienkiego, milutkiego materialu (70%angora, 30%nylon) (dlugosc 50cm, z tylu 24cm – odkryte plecy, pas 40cm) 10. O'BLEU - bezowa koszulka rozm. M (dlugosc 53cm, biust 43cm, pas 43cm) 11. X-ROSES – bawelniany top w kolorze kremowym z nadrukiem, rozm.S (dlugosc 43cm, biust 43cm, pas 43cm) DOKŁADKA: Top Dorothy Perkins rozm.12 (M-L) w kolorze niebieskim, stan idealny, nienoszona
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-20 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
12. ESPRIT EDC - bluzeczka - jasny lawendowy kolor, rozmiar S (92% bawelna, 8% elastan)(dlugosc 42cm, biust 40cm, pas 40cm)
13. PURE – bialy bawelniany T-shirt z nadrukiem rozm.14 - tj. M-L (dlugosc 49cm, biust 42cm, pas 42cm) 14. TANGERINE – jasnoblekitny top z jasnozielonymi rekawkami rozm S-M (dlugosc 51cm, biust 44cm, pas 44cm) 15. CLASSIC – czerwony top za jedno ramie rozm.L (dlugosc 48cm, biust 39cm, ps 41cm) 16. DEEP – top na ramiaczkach w paski rozmiar S (dlugosc 43cm, biust 40cm, pas 40cm) 17. NEW LOOK – czarna bluzeczka z bialym i szarym paskiem na biuscie ( rekaw 20cm, dlugosc 46cm, biust 40cm, pas 37cm)
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
18. Czarny top bezfirmowy (dlugosc 50cm, biust 43cm, pas 43cm)
19. ELITE – niebiesko-grafitowy top rozm. M z metki ale to bardziej L bo bardzo sie rozciaga (dlugosc od dekoltu 37cm, dlugosc od rekawkow52cm, biust 40cm, pas 39cm) 20. KAFFE – przezroczysta bluzeczka w kolorze bezu rozm.L rozciagliwa ( dlugosc 57cm, biust 44cm, pas 45cm) - REZERWACJA DLA KLAUDIA101 21. H&M – szary top na ramiaczkach (dlugosc z ramiaczkami 53cm, biust 38cm, pas 41cm) 22. MANGO – nowiutki topik bardzo krotki z motywami kwiatowymi rozm. M (dlugosc od dekoltu 15cm)
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-18 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
23. QUIOSQUE – bialy bawelniany opalacz wiazany z przodu rozm. L - REZERWACJA DLA KLAUDIA101
24. S. OLIVIER – bialy top z nadrukiem rozm. S (dlugosc 46cm, biust39cm, pas 39cm) 25. Batikowa bezowa bluzeczka z bawelny rozm. S (dlugosc 46cm, biust 35cm, pas 35cm) 26. TROLL - topik na ramiaczkach w panterke, rozmiar L (92% bawelna, 8% lycra) 27. BHATTI- intensywnie rozowa bluzeczka z rekawkami, nie ma rozmiaru na metce, ale na moje oko to jest S-M (85% poliamid, 15% elastan)(dlugosc 46cm, biust 37cm, pas 37cm)
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-18 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
28. DIVERSE – czerwony bawelniany t-shirt rozmiar M z nadrukiem
BLUZKI I SWETERKI 31. Golfik z przezroczystej tkaniny w kolorze jasno-blekitnym. Rozmiaru na metce nie podano, ale jest to raczej kusa bluzeczka na dziewczyny w rozmiarze S (rekaw 55cm, dlugosc 50cm, biust 33cm, pas 33cm)
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-17 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
33. BE 3 -wisniowa bluzeczka z rekawem ¾ przetykana zlota nitka rozm.40 na metce ale wg mnie to jest M (rekaw 35cm, dlugosc 43cm, biust 45cm, pas 38cm)
34. Ciemnoczerwona bluzeczka z rekawem 1/2 rozm.M (rekaw 29cm, dlugosc 53cm, biust 40cm, pas 40cm) 35. DANIELIS – niebieski sweterek z kolnierzykiem (rekaw 53cm, dlugosc 50cm, biust 42 cm, pas 38cm) 36. POURQUOI PAS PARIS – dzianinowy elastyczny sweterek rozm. S-M (rekaw 59cm, dlugosc 46.5cm, biust 38cm, pas 40cm DOKLADKA: Sweterek bialy Mustang, rozm. S Czarny golf C&A, rozmiar M, stan bardzo dobry
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-20 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
SPODNIE 37. SPRITE SPORT - Spodnie sportowe, 100% poliester, rozmiar "1" czyli 36 – 38 (dlugosc 100cm, pas 36cm, dlugosc od pasa do kroku (na dlugosci rozporka) 26cm, szerokosc nogawki na wysokosci bioder 28cm) 38. AE - Biale dlugie spodnie, rozmiar na metce 40, ale to jest 38 (95% bawelna, 5% elastan) ((dlugosc 100cm, pas 37cm, nogawka 24cm, dlugosc na wys. rozporka 25cm) NIEAKTUALNE39. ELITE - Bezowe spodnie z bardzo niskim stanem - rozmiar L z cienkiego sztruksu (pas: 41cm (to sa biodrowki) dlugosc: 100cm, szerokosc nogawki w najszerszym miejscu bioder: 24cm, dlugosc na wys. rozporka 22cm) 40. ZARA TRAFALUC – czerwone dlugie spodnie rozm.40 (dlugosc 105cm, pas 38cm, nogawka 28cm, dlugosc na wys. rozporka 23cm)
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-12 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
SPODNICE 41. POURQUOI PAS PARIS – grafitowa spodniczka wiazana “kopertowa” rozm. uniwersalny (dlugosc 35.5cm)DOKŁADKA: 42. Biala sukienka z lampasami na osobe o rozm. M-L (jest elastyczna) 43.turkusowy top AE, rozm. M 44. H&M sliwkowy top bez dolnej czesci plecow, wiazany z tylu, rozm.M
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-20 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
INNE 45. Portfel ALPINUS, nowy (nieudany prezent)[/COLOR]46. Torebka z wzorem z weza (krokodyla???) - podniszczone raczki 47. bezowa torebka Street One (stan bdb) 48. torebka Pucca z Camden Town (sfatygowana podszewka i raczki, zamek sie zacina wiec jego tez trzeba wymienic ale z zewnatrz stan bdb) DOKŁADKA: sliwkowa welurowa bluzka na guziki, na metce rozmiar 34 (??) ale to jest M
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-20 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1155161263 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Maricia, u Ciebie wpadla mi w oko spodnica Monnari. Wzielabym ja ewentualnie dla mojej mamy (da sie w niej tanczyc?) tylko czekam az mi odpisze czy ja chce.
Mimi, u Ciebie spodnica brązowa NewLook tylko obawiam sie ze moze byc za duza (ja nosze M) no chyba ze mamie sie spodoba ![]() Ryjek, weszlam na Twoj wateczek ale nie widze tam zadnych fotek ani opisow. Czy ten watek jest dalej aktualny? Bo nie wiem gdzie sprawdzic co masz na wymiane...
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
. ONLY – top – tuba i MANGO – topik- za to moglabym sie zastanowic;-)
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie za:
- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1155162208 - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1155162008 Odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Magdaf, mi pasuje. A czy ten sweterek nie jest zmechacony? Jaki to material?
Dorkaaa, odpisalam u Ciebie w watku.
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Nafiyga, jak najbardziej, znalazlam stroj kapielowy:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1153852907 Co Ty na to?
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Bardzooo mi się podoba bardotka, to nr 1 na mojej liście poszukiwanych, tylko że ja nosze 75B
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Alu, niestety nic dla siebie nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
hej Alicjo
![]() znalazłabyś coś za te dwa golfiki? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1155161805 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1155161805 zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
podobaj mi sie u ciebie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1155160133 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1155161484 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1155161805 zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Piwonia, zmierzylam dokladnie ta bardotke i ma 77cm. Mysle, ze mozesz zaryzykowac, bo stanik ma haftki i jak sie go zapnie na te najwezsze to jest wlasnie 75 (mam ten sam rozmiar co Ty i jak widzisz trzyma sie b. dobrze, z reszta mam do niego ramiaczka). Mam jeszcze jedna bardotke 75 B, niemal identyczna ale akurat w niej chodze
![]() Cinko, znalazlam u Ciebie: dzinsy VINTAGE 1982: -Dł- 104cm -pas- 38cm -biodra- 43-44cm udo- 23-24cm stan-20cm i turkusowa tuba widać wymiary a biust.. hm ze względu na to że ja mam 75B mogę z czystym sumieniem powiedzieć, żę się rozciąga do biustu D . Nafiyga, oto wymiary o ktore prosisz: stan: 22cm biodra: 46-47 cm
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hmm to by pasowaly.. Ale wiesz narazie sie wstrzymam. Zamienilam sie na inne spodenki w podobnych wymiarach, niedlugo maja przyjsc. Jak tamte beda dobre, to sie odezwe, ok? Oczywiscie, jesli Twoje nadal beda wolne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
hmmm, nie sweterek nie jest zmechacony, kupilam go w marcu w reserved i niewiele go nosilam. hmm, ale nie wiem do konca, czy oplaca mi sie taka wymianka. A moze posiadasz jakis kardigan, sweterek na wymianke'????
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.