|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Puma, Only, H&M, Mango, Quiosque, Zara, Only i wiele innych...
Nieaktualne
>>>>zapraszam Do Nowego Watku<<<<
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-09-24 o 17:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Puma, Only, H&M, Mango, Quiosque, Zara, Only i wiele innych...
7. MANGO – czerwony cieniutki top (dlugosc 43cm, biust 37cm, pas 33cm)
8. ONLY – top – tuba w kolorowe paski rozm.S (niektorzy nosza jako spodniczki ) (dlugosc 36cm, szerokosc 43cm)9. QUIOSQUE – czarny top na szyje z cienkiego, milutkiego materialu (70%angora, 30%nylon) (dlugosc 50cm, z tylu 24cm – odkryte plecy, pas 40cm) 10. O'BLEU - bezowa koszulka rozm. M (dlugosc 53cm, biust 43cm, pas 43cm) 11. X-ROSES – bawelniany top w kolorze kremowym z nadrukiem, rozm.S (dlugosc 43cm, biust 43cm, pas 43cm) DOKŁADKA: Top Dorothy Perkins rozm.12 (M-L) w kolorze niebieskim, stan idealny, nienoszona
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-20 o 19:10 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
12. ESPRIT EDC - bluzeczka - jasny lawendowy kolor, rozmiar S (92% bawelna, 8% elastan)(dlugosc 42cm, biust 40cm, pas 40cm)
13. PURE – bialy bawelniany T-shirt z nadrukiem rozm.14 - tj. M-L (dlugosc 49cm, biust 42cm, pas 42cm) 14. TANGERINE – jasnoblekitny top z jasnozielonymi rekawkami rozm S-M (dlugosc 51cm, biust 44cm, pas 44cm) 15. CLASSIC – czerwony top za jedno ramie rozm.L (dlugosc 48cm, biust 39cm, ps 41cm) 16. DEEP – top na ramiaczkach w paski rozmiar S (dlugosc 43cm, biust 40cm, pas 40cm) 17. NEW LOOK – czarna bluzeczka z bialym i szarym paskiem na biuscie ( rekaw 20cm, dlugosc 46cm, biust 40cm, pas 37cm)
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
18. Czarny top bezfirmowy (dlugosc 50cm, biust 43cm, pas 43cm)
19. ELITE – niebiesko-grafitowy top rozm. M z metki ale to bardziej L bo bardzo sie rozciaga (dlugosc od dekoltu 37cm, dlugosc od rekawkow52cm, biust 40cm, pas 39cm) 20. KAFFE – przezroczysta bluzeczka w kolorze bezu rozm.L rozciagliwa ( dlugosc 57cm, biust 44cm, pas 45cm) - REZERWACJA DLA KLAUDIA101 21. H&M – szary top na ramiaczkach (dlugosc z ramiaczkami 53cm, biust 38cm, pas 41cm) 22. MANGO – nowiutki topik bardzo krotki z motywami kwiatowymi rozm. M (dlugosc od dekoltu 15cm)
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-18 o 10:35 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
23. QUIOSQUE – bialy bawelniany opalacz wiazany z przodu rozm. L - REZERWACJA DLA KLAUDIA101
24. S. OLIVIER – bialy top z nadrukiem rozm. S (dlugosc 46cm, biust39cm, pas 39cm) 25. Batikowa bezowa bluzeczka z bawelny rozm. S (dlugosc 46cm, biust 35cm, pas 35cm) 26. TROLL - topik na ramiaczkach w panterke, rozmiar L (92% bawelna, 8% lycra) 27. BHATTI- intensywnie rozowa bluzeczka z rekawkami, nie ma rozmiaru na metce, ale na moje oko to jest S-M (85% poliamid, 15% elastan)(dlugosc 46cm, biust 37cm, pas 37cm)
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-18 o 10:35 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
28. DIVERSE – czerwony bawelniany t-shirt rozmiar M z nadrukiem
BLUZKI I SWETERKI 31. Golfik z przezroczystej tkaniny w kolorze jasno-blekitnym. Rozmiaru na metce nie podano, ale jest to raczej kusa bluzeczka na dziewczyny w rozmiarze S (rekaw 55cm, dlugosc 50cm, biust 33cm, pas 33cm)
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-17 o 22:03 |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
33. BE 3 -wisniowa bluzeczka z rekawem ¾ przetykana zlota nitka rozm.40 na metce ale wg mnie to jest M (rekaw 35cm, dlugosc 43cm, biust 45cm, pas 38cm)
34. Ciemnoczerwona bluzeczka z rekawem 1/2 rozm.M (rekaw 29cm, dlugosc 53cm, biust 40cm, pas 40cm) 35. DANIELIS – niebieski sweterek z kolnierzykiem (rekaw 53cm, dlugosc 50cm, biust 42 cm, pas 38cm) 36. POURQUOI PAS PARIS – dzianinowy elastyczny sweterek rozm. S-M (rekaw 59cm, dlugosc 46.5cm, biust 38cm, pas 40cm DOKLADKA: Sweterek bialy Mustang, rozm. S Czarny golf C&A, rozmiar M, stan bardzo dobry
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-20 o 19:11 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
SPODNIE 37. SPRITE SPORT - Spodnie sportowe, 100% poliester, rozmiar "1" czyli 36 – 38 (dlugosc 100cm, pas 36cm, dlugosc od pasa do kroku (na dlugosci rozporka) 26cm, szerokosc nogawki na wysokosci bioder 28cm) 38. AE - Biale dlugie spodnie, rozmiar na metce 40, ale to jest 38 (95% bawelna, 5% elastan) ((dlugosc 100cm, pas 37cm, nogawka 24cm, dlugosc na wys. rozporka 25cm) NIEAKTUALNE39. ELITE - Bezowe spodnie z bardzo niskim stanem - rozmiar L z cienkiego sztruksu (pas: 41cm (to sa biodrowki) dlugosc: 100cm, szerokosc nogawki w najszerszym miejscu bioder: 24cm, dlugosc na wys. rozporka 22cm) 40. ZARA TRAFALUC – czerwone dlugie spodnie rozm.40 (dlugosc 105cm, pas 38cm, nogawka 28cm, dlugosc na wys. rozporka 23cm)
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-12 o 13:06 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
SPODNICE 41. POURQUOI PAS PARIS – grafitowa spodniczka wiazana “kopertowa” rozm. uniwersalny (dlugosc 35.5cm)DOKŁADKA: 42. Biala sukienka z lampasami na osobe o rozm. M-L (jest elastyczna) 43.turkusowy top AE, rozm. M 44. H&M sliwkowy top bez dolnej czesci plecow, wiazany z tylu, rozm.M
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-20 o 19:19 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
INNE 45. Portfel ALPINUS, nowy (nieudany prezent)[/COLOR]46. Torebka z wzorem z weza (krokodyla???) - podniszczone raczki 47. bezowa torebka Street One (stan bdb) 48. torebka Pucca z Camden Town (sfatygowana podszewka i raczki, zamek sie zacina wiec jego tez trzeba wymienic ale z zewnatrz stan bdb) DOKŁADKA: sliwkowa welurowa bluzka na guziki, na metce rozmiar 34 (??) ale to jest M
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-20 o 19:24 |
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1155161263 |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Maricia, u Ciebie wpadla mi w oko spodnica Monnari. Wzielabym ja ewentualnie dla mojej mamy (da sie w niej tanczyc?) tylko czekam az mi odpisze czy ja chce.
Mimi, u Ciebie spodnica brązowa NewLook tylko obawiam sie ze moze byc za duza (ja nosze M) no chyba ze mamie sie spodoba ![]() Ryjek, weszlam na Twoj wateczek ale nie widze tam zadnych fotek ani opisow. Czy ten watek jest dalej aktualny? Bo nie wiem gdzie sprawdzic co masz na wymiane...
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
. ONLY – top – tuba i MANGO – topik- za to moglabym sie zastanowic;-)
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
znajdziesz cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1155160133 ?? Odpisz u mnie, buziaczki
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie za:
- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1155162208 - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1155162008 Odp. u mnie
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Magdaf, mi pasuje. A czy ten sweterek nie jest zmechacony? Jaki to material?
Dorkaaa, odpisalam u Ciebie w watku.
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Nafiyga, jak najbardziej, znalazlam stroj kapielowy:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1153852907 Co Ty na to?
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Bardzooo mi się podoba bardotka, to nr 1 na mojej liście poszukiwanych, tylko że ja nosze 75B
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Alu, niestety nic dla siebie nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
hej Alicjo
![]() znalazłabyś coś za te dwa golfiki? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1155161805 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1155161805 zapraszam do siebie
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
podobaj mi sie u ciebie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1155160133 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1155161484 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1155161805 zapraszam do siebie
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Piwonia, zmierzylam dokladnie ta bardotke i ma 77cm. Mysle, ze mozesz zaryzykowac, bo stanik ma haftki i jak sie go zapnie na te najwezsze to jest wlasnie 75 (mam ten sam rozmiar co Ty i jak widzisz trzyma sie b. dobrze, z reszta mam do niego ramiaczka). Mam jeszcze jedna bardotke 75 B, niemal identyczna ale akurat w niej chodze
Bardotka ze zdjecia jest profilowana, sztywna, wiec nawet jak okaze sie za duza to najwyzej bedziesz miala troche "uwypuklone" ksztalty, na pewno nie zdeformuje to biustu. Ja wole miec bardziej splaszczony biust, bo przy push-upach i tym podobnych "powiekszaczach" wydaje sie szersza.Cinko, znalazlam u Ciebie: dzinsy VINTAGE 1982: -Dł- 104cm -pas- 38cm -biodra- 43-44cm udo- 23-24cm stan-20cm i turkusowa tuba widać wymiary a biust.. hm ze względu na to że ja mam 75B mogę z czystym sumieniem powiedzieć, żę się rozciąga do biustu D . Nafiyga, oto wymiary o ktore prosisz: stan: 22cm biodra: 46-47 cm
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm to by pasowaly.. Ale wiesz narazie sie wstrzymam. Zamienilam sie na inne spodenki w podobnych wymiarach, niedlugo maja przyjsc. Jak tamte beda dobre, to sie odezwe, ok? Oczywiscie, jesli Twoje nadal beda wolne
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam za niedyskretne pytanie ale osoba ze zdjęcia nosi jaki rozmiar? Myślisz że jakoś by leżał ten staniczek na B? Kurcze ... A on ma możliwość dopięcia ramiączek?
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
hmmm, nie sweterek nie jest zmechacony, kupilam go w marcu w reserved i niewiele go nosilam. hmm, ale nie wiem do konca, czy oplaca mi sie taka wymianka. A moze posiadasz jakis kardigan, sweterek na wymianke'????
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

) (dlugosc 36cm, szerokosc 43cm)

zapraszam do mnie
Kurcze ...