![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: NOWY WĄTEK,ZAPRASZAM na wymiane! H&M,C&A,Atmosphere,M&S! mo dne ciuchy i nowa bielizna!
Lista poszukiwanych rzeczy ![]() ![]() *** Rybaczek jeansowych rozm 36, biodrówek *** krótkich szortów niskich biodrówek rozm S *** olejków do kąpieli *** złotego cienia do powiek *** bluzeczek S/XS w każdym koloże oprócz żółtego, pomarańczowego i bordowego *** jeansów z grubego materiału niskich biodrówek rozm S(oddam dużo dużo (mogą być proste) *** Okularków z grubymi "raczkami" tymi po bokach *** Opaski do włosów grubej *** Jakieś zapachy moga byc np Avon, oriflame *** brązowej kredki do oczu *** Dużej torby "worka" najlepiej żeby mogło sie zmieścić a4 *** portwela z duużą ilością przegródek i miejscem na zdjecia ![]() *** cielistej pomadki *** odżywek do suchych, zniszczonych włosów *** serum na zniszczone końcówki z Avonu *** Kremów i żelu z serii Iwostin Purritin *** preparatów punktowych lub acnefanu, maści benzacne *** drewnianej branzoletki koła *** turkusowego(colorama), czerwonego(ale taka prawdziwa czerwień), bezbarwnego lakieru do paznokci oraz odżywek *** toniku najlepiej Iwostin, avon(pure pore fection), tołpa do cery tłustej *** porządnego kremu do rąk *** Kremu do tłustej/mieszanej cery Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-14 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: NOWY WĄTEK,ZAPRASZAM na wymiane! H&M,C&A,Atmosphere,M&S! mo dne ciuchy i nowa bielizna!
* Peanuts by C&A, śliczne NOWE (ze wszystkimi metkami, nie przymierzane)majteczki ze snoopym
![]() Rozm: na metkach pisze, że na 164/170 ale ja rozmiar oceniam na s/m * Czarny stanik(na metce rozm 36)ale na moje oko to 75A (bardzo małe to A) z serduszkiem, nie używany tylko raz przymierzony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
* Gruby, pleciony pasek, nieco postrzępiony, odklejają sie niektóre paseczki, starałam sie tak zrobić zdjęcia aby było to widoczne.
* marynarska bluzka ![]() ![]() *VERO MODA Pistacjowa, marszczona przy biuście bluzeczka, rozm S ale bedzie ok również na M. Stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
* Atmosphere extra bluzka w brązowo-różowe paseczki, strasznie mi sie podoba, zwłaszcza jej kolorki tylko nie mam jej do czego nosic(nie mój styl) i jest ciut za duza. Rozm z metki 40
wg mnie to bluzka bedzie dobra nawet na małe M ja mam S i jest dobra tylko luźna a nie obcisła jak wole ![]() * ZARA bluzeczka z bufiastymi rękawkami, w kolorze turkusowym/morskim (w każdym razie pięknym), marszcona w biuście i wiązana, Rozm: M (na większe S też bedzie ok), stan bdb - za coś extra ![]() - poleciała do Buttercup * Podkład AVON PERSONAL MATCH odcień NUDE 70/80% Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-24 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
* DIVIDED by H&M, sukienko/tunika, rozm 40 ale myśle, że bedzie dobra też na większe M
![]() ![]() * AQUALOCA by H&M szorty/ kąpielowe khaki, z przodu kieszonki zapinane na rzepy, szlufki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
* Sewterek HOUSE rozm S, rozciągliwy
![]() -nieaktulny * MARKS&SPENCER śliczny, usztywniany staniczek w delikatnie różowe wzorki, rozm 75B. Stan bdb -nieaktualny Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-14 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
* buciki CLARA BARSON z wymiany z anwen (okazały sie za małe
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-11 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
* bluzeczka ONLY czarna z nadrukiem stan idealny(napis fabrycznie taki przecierany), rozm M, ale bedzie dobra również na S, ma wywijane ciekawie rękawy za coś extra
![]() * długie, wiszące kolczyki z w kolorze starego złota z drewnianymi koralikami ![]() ![]() ![]() * śliczna, romantyczna ![]() ![]() ![]() - poleciala do Buttercup * Balsam J&J holiday skin body lotion, brązujący link do KWC ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10456 balsam jest cały Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-24 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
* welurowa Bluza HOUSE, kupiona 4 mies temu, ubrana 4 razy i raz wyprana. Stan idealny,Rozm S - za coś extra najlepiej sweter, spodnie...
* Bluzeczka HOUSE z ciekawymi ramionami, z jednej strony ramie marszczone, z drugiej krótkie ![]() lubie ją tylko kolor pomarańczowy mi średnio odpowiada więc wymienie za coś co mi sie b. spodoba * oryginalny dodatek Pasek z materiału jakby zamsz, wokół listki w modnych kolorach Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-11 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
* Super bluzeczka HALL HUBER trend, intensywnie niebieska, rozmiar L na większe M też powinna być ok ma duży dekolt i metalowy prostokącik. Wymieniam bo na mnie troche za duża
![]() -nieaktualna * Spodnica Reserved rozmiar S. Praktycznie noszona z 5 razy. Ma na dolnym brzegu małe rozjaśnienie chyba od zmywacz do paznokci ogólnie nie rzuca sie w oczy, nie jest taka wyblakła jak na zdjęciu z wymiarami Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-19 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
* torebka skórzana na dłuższym regulowanym pasku ESPRIT duża i pakowna zmieści A4, ładny brązowy kolor z boku małe logo esprit
* Torebka z MRÓWKI na długim pasku, który była nieco skracany na maszynie ale tak ładnie bo był przesadnie długi stan dobry+, mieści spokojnie A4 * Torba sportowa z dużą ilością przegródek CROPP pękmnięty ten prostokącik do regulacju długości paska i pasek pomiętolony, gdyż nosiłam ją krótko Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-19 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
* bluzeczka BUTIK rozm M ale bedzie też obcisła na S
stan dobry, nie jest zniszczona jedynie leciutko sprana, nadruk jest niepopękany -nieaktualna * świetna bluzeczka QIOSQUE rozmiar S w modnym czekoladowym kolorze z turkusową obwódką wokół rękawów i dekoltu. stan bdb * czarny strój kąpielowy z rządkiem mieniących sie błyskotek na staniku i gatkach rozm 38 (chociaż może być również na 36) stanik na biust duże B/małe C (na mnie i siostre za duży biustonosz)jest extra, stan bdb nie noszony Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-19 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
* czerwona, błyszcząca sukienka, wiazana przy biuście, duży dekolt stan bdb, rozm 38, raz ubrana.
![]() * wzorzysta, niebieska, letnia spódnica, dół ciekawie wykrojony ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-11 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
* spódniczka H&M LOGG w kratke
![]() -poleciała do Buttercup *khaki Bluza kangurkaHOUSE noszona ale nic nie zniszczona rozmiar S, cieplutki polarek Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-24 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
* Bluza DIESEL, gołębi kolor taki jasny siwo- błekitny. Rozmiar M, ma z przodu jasną plamkę i miała dziurke przy rękawie( stan widać na fotkach) ale na szwie i już zaszyta nic nie widać
* Czarna bluzeczka bez ramion PIMKIE rozm s/m, stan db Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-11 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
* czarna bluzka rozm 40, dekolt i końce rękawów z czegoś, co nazwałabym siateczką
![]() * długa, bordowa spódnica BiBA rozm z metki 36 ale to na pewno 38/40, przez środek biegnie po skosie falbanka, stan bdb Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-11 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
* jeansowa spódnica za kolana rozm 38, z przodu zapinana na zatrzaski
* brązowo-złoty wisiorek(posiadam 2) * mała kremowa torebeczka Atmosphere, w środku kieszonka na zamek i na telefon, ma kilka plamek od długopisu na podszewce, z zewnątrz nie widoczne, ew postram sie odprac ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-09-07 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
* extra góra bikini ADIDAS oryginalna, rozmiar uniwersalny na biust od a w góre
![]() * Farba do włosów GARNIER nutrisse kolor CHOCOLATE, JASNY ZŁOTY KASZTAN, piękny odcień niestety dla mnie za ciemny nie mam odwagi sie farbnąć ![]() ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-14 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA ![]() * śliczny turkusowy(nie blekitny jak na fotce) staniczek MIRIALE, rozm 75B pięknie haftowany, również ramiączka. Oddaje z żalem bo za duży, nietrafiony prezent ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-24 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
* brazowe spodnie Atmosphere w jodełke, na pupie kieszonka, były skracane moze nieprofsjonalnie ale są dobre na 170 no i zawsze mozna skrocic jeszcze
![]() * bluzka na ramiaczkach WRANGLER w kolorze malinowym, lekko sprana wyglada jakby celowo ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-09-07 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
koszula jest zarezerwowana niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
jak na razie podoba mi się śliczny paseczek z listkami, a nie masz może jakiejś kobiecej bluzeczki rozm S, XS?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.