![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: YSL,Dior,Revlon,Clinique, Biosilk,Kadus,Lancome,L'O real i bransoletk
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie podkład Clinique
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142391 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dot.: YSL,Dior,Revlon,Clinique, Biosilk,Kadus,Lancome,L'O real i bransoletki:)
interesuje mnie odżywka Kadus oraz - Revlon
+ Skinlights Custon Face Powders, paleta pudrów w odcieniu Bare Lights. Raz maźnięte dla sprawdzenia odcieni. moze coś u mnie wyszukasz?? nowe pomadka L`oreal INVINCIBLE PLATINUM 910-sliczny róż Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-ślczny niebiesko biały kolorek Mam jeszcze koło 1000 gwiazdeczek na paznokcie -balsam NU-SKIN z witamin± E i olejkiem migdałowym-cudownie nawilża skórę i ślicznie pachnie.Ma fajną konsystencję-nie wody,lecz gęstego kremu Również tej firmy mam nowiutki rewelacyjny, bezalkoholowy dezodorant- jak dla mnie świetny, nie brudzi ubrań i nie podrażnia Mam również nowy energetyzujący żel pod prysznic na dzień dobry,pachnie cytrusowo-z nutką imbiru, dodaje energii i poprawia nastrój, przy tym fajnie nawilża ( Ponieważ pochodzi prosto z lini produkcyjnej opakowanie nie ma nalepki), oraz esencję również nową na wspaniały wieczór, odpręża i relaksuje Tej samej firmy tonik rumiankowy do twarzy- dlelikatny, fajnie odświeża, mam cerę z problemami naczynkowymi, a nie robi mi krzywdy wiec naprawdę musi być łagodny Również tej firmy posiadam żel aloesowy w czystej postaci.Jest naprawdę świetny-kapitalnie koi skórę, łagodzio wszelkie podrażnienia.Cieżko go dostać, ponieważ jet to aloes w czystej postaci,skład ma bardzo prost więc nie zawiera chemii błyszczyk PUPA- kapturek - śliczny delikatny transparentny kolorek z roświetlajacymi drobinkami Nowiutką pomadkę CHAPSTICK z filtrem 15 ze Stanów o smakua arbuza i zielonego jabłuszka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() Interesuje mnie to: Podwójny puder brązujący-rozświetlacz Sephora Sun, użyty 2 razy, Nuxe puder brązujący, maźnięty 2 razy, z opakowaniem, puderniczka z lusterkiem, duży 25g Znajdziesz coś jeszcze na wymiankę u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gość
|
Farouk Systems Biosilk
+ Silk Therapy Cure Soyeuse, słynny jedwab do włosów w płynie Biosilk, buteleczka 50 ml, zużycie ok. 40%. - Dior + IOD Fluide Mat, nawilżająco-matujący krem do twarzy do cer normalnych/tłustych/mieszanych. Zużycie ok. 45%. + Imunal energy & control, szampon do włosów farbowanych i poddanych zabiegom chemicznym. Posiada witaminy i składniki nawiżające. Zużycie ok. 35%. Pure Focus T.Zone, matujący żel do twarzy dający pudrowy efekt, szczególnie do strefy T, 30 ml, zużycie ok. 50 %. Visible Results odnawiający tonik oczyszczający zapobiegający starzeniu o konsystencji żelu z witaminą C; użyty dwa razy na waciku na twarz. zagladniej do mni czy cos znajdziesz, wstepnie z tego co poszukujesz moglybysmy sie jakos dogadac co do opakowania po meteorytach:P odpisz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post2667031 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Interesują mnie meteoryty w oryginalnym opakowaniu mythic, podkład Revlon Shine Control Mattifying MakeUp medium beige. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
- Clinique
+ Perfectly Real Make-up, podkład rozświetlający, odcień 18 (naturalny beż). Zostało ok. 50%. - YSL + Teint De Jour (Tinted Matt Moisturizer) nawilżający krem tonujący z witaminami w odcieniu 2 (naturalny odcień cery). 40 ml - użyty kilka razy - ok. 5%. Te dwie rzeczy mnie u Ciebie zanteresowały czy oprócz DIORA cos u mnie byś dobrała????
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hej, czy znalażłabyś coś u mnie za perfectly real clinique? To mój ulubiony podkład
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Pasuje Ci wymianka tych dwóch pudrów brązujących za Kadusa i podkład Clinique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gość
|
hej niestety juz nie mam meteorkow w oryginalnym pudelku, mam tylko 3 odsypki 8g w kolorach beige chic, winter radiance, i klasyczne. podklad revlonu oczywiscie tez mam.
wiec niezmiennie interesuje mnie: - Farouk Systems Biosilk + Silk Therapy Cure Soyeuse, słynny jedwab do włosów w płynie Biosilk, buteleczka 50 ml, zużycie ok. 40%. Lancome + Pure Focus T.Zone, matujący żel do twarzy dający pudrowy efekt, szczególnie do strefy T, 30 ml, zużycie ok. 50 %. + Imunal energy & control, szampon do włosów farbowanych i poddanych zabiegom chemicznym. Posiada witaminy i składniki nawiżające. Zużycie ok. 35% Hej glownie jestem zainteresowana tymi 2 pierwszymi pozycjami, napisz czy bylabys zainteresowna wymienka ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=142355&page=3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Gość
|
hej moze moglbym odstapic ci moje opakowanie po meteorites ale po winter radiance. napisz ile chcialabys tych meterkow klasycznych mam 20 kulkek albo 21, beige chic nie chcialabym tyle wymieniec nie wiem moglabym wymienic ok 10, moglbym ewnetulanie dolozyc kilka winter radiance. wiec napisz dokladnie ile bys tego chciala, a ja wtedy zdeklaruje sie co chcialbym w zamian. czy rzeczy ktore mnie interesuja sa zarezerwowane i czy bylabys je sklonna wymienic? odpisz prosze u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142355 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Gość
|
hej dzis probowalam u kolznki biosilk i to chyba nie jest produkt dla mnie bo owszem na poczatku nawet ladne mialam wloaski ale juz o kilku ogdzinach wygladaly na strasznie przetluszone i jakbym ich 2 dni nie myla, takze to chyba odpada, szampon z kadusa chyba tez nie.
nadal zostaje przy - Lancome + Pure Focus T.Zone, matujący żel do twarzy dający pudrowy efekt, szczególnie do strefy T, 30 ml, zużycie ok. 50 %( to interesuje mnie na 100%) Moze do tego - Dior + IOD Fluide Mat, nawilżająco-matujący krem do twarzy do cer normalnych/tłustych/mieszanych. Zużycie ok. 45%. ewnetulanie balsam do ciala escady, chcialabym tez cos z body shop ale jak pachnie zurawina hihih? to moja ostateczna wersja mam nadzieje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.