![]() |
#1 |
Gość
|
![]() meteorites,city glam happy heart,versace,hermes
nieaktualne
Edytowane przez dorota_hyd Czas edycji: 2006-09-20 o 09:35 Powód: kosmetyki wymienione |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Dot.: mój pierwszy wątek:) zapraszam
...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Przykro mi ale nie znam tego podkładu a teraz nie za bardzo moge sprawdzic jaki jest. dzieki. pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o te meteorytki to miałaś na myśli całe opakowanie, czy odsypkę, w zamian za ten puderek Guerlaina, bo nie bardzo zrozumiałam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: meteorites,city glam happy heart,versace,hermes
Cytat:
może cos u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
interesuje mnie . odlewka City Glam EDP Armaniego - ilość do uzgodnienia bo mam tego całkiem sporo, ewnetualnie mogę wymienic cała buteleczkę 30ml, ubytek oceniam na 5 ml,
Mam E. Arden sunflowers 30 ml w kartoniku psiknieta 2 razy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Kolorówka:
10. meteorites guerlain, mythic 01, nowe , nieuzywane, odsypka - 8g, ok 20 kuleczek) w opakowaniu zastępczym, ewntualnie za coś wiekszego w opakowaniu oryginalnym wraz z nieuzywanym puszkiem. lub 11. posiadam tez meteorites winter radinace, mogę zrobic odsypkę, Mam kulki brązujące z oriflame oraz 2 pyły gosha( elegancki satin oraz divine) oraz cień brokatowy sypki sephory ( biały ze srebrnymi drobinami) http://www.wizaz.pl/forum/showthread...64#post2642964 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie Cie zainteresuje?
![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2006-09-02 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dorotko, odpowiedziałam Ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
Dorotko bylbym zaintersowana tym rozem, jutro pojde do drogerii i spr czy na pewno ten kolorek mi odpowiada
![]() natomias max factor cream puff , jest swietnym podkladem w kompakcie, ktorego ja uzywam jako pudru( mam 2 opakowania wiec jedno chetnie wymienie ), kolor jest transparentny wiec dopasowuje sie do koloru karnacji , ja mam cere jasna, teraz opalona i nadal go uzywam . moja mama, ktora ma bardzo ciemna karnacje, czest go mi podkrada, wiec moge smialo powiedziec ze pasuje do kazdego koloru cery. dla pewnosci proponuje zebys obejrzala go w drogerii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dorotko,
no wiec mnie interesują u Ciebie przede wszystkim meteoryty Guerlain'a mythic 01, nowe , nieuzywane, odsypka - 8g, ok 20 kuleczek; w przypadku wymiany na meteoryty zależałoby mi na oryginalnym opakowaniu i puszku Poza meteorytami interesują następujace próbki: 1) Hermes Eau des Merveilles - jedna próbka nowa o pojemności 1.6 ml 2) Woman in rose Alessando del Aqua, jedna próbka nowa o pojemności 2ml ewentualnie jeszcze (ale na tym nie zależy mi jakoś szczególnie) próbki prawie pełne na wypróbowanie: 1 próbka - Dior Poison, 1 próbka - Moschino couture, 1 próbka - Organza Givenchy, 1 próbka - Prada, 1 próbka - Max Mara EDIT: Napisz, Dorotko, co byś chciała ode mnie za te konkretne rzeczy ![]() Nie wiem wprawdzie, ile kosztują meteoryty, ale myślę, że za 1/3 opakowania adekwatną wartościowo propozycją byłby np. błyszczyk JT Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-09-03 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
A wiec tak: interesuja mnie wszytkie Twoje probki perfum. Mge zrobic odlewki: NU YSL-6 ml champs elysees - 6ml SENSI ARMANI-6 ml FENDI CELEBRATION-6 ml ESCADA MAGNETISM -6 ml lolita lempicka mindnight-2ml fendi fendi -3 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
4. kilka próbek najnowszego zapachu hermes Eau des Merveilles- próbki są nowe o pojemności 1.6 ml
; 9. Mogę też dorzucić na wypróbowanie kilka próbek żelu do mycia twarzy Lysanel, SVRw tubkach za kulki gordani z oriflame????
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Imienniczko moja
![]() Moge zrobic odlewke pol elizejskich nie wieksza niz 6 ml(to i tak sporo, naprawde) bo "jestem" juz w polowie flakonu a zapach istotnie ladny, wiec chcialabym go jeszcze ponosic. W moim watku wystawilam do wymiany flakon SENSI. Najbardziej intersuja mnie probki poison-diora, moschino, organza, prada i probka hermesa. Pojemnosciowo to bedzie chyba ode mnie jedna odlewka plus jakas mniejsza... Kusza mnie tez meteoryty, ale nie wiem co bys za nie chciala?... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
czy za odsypkę pudru sypkiego Clinique byłabys zainteresowana odsypką kulek GG Oriflame brązujących? lub za puder MF brązujący z drobinkami złota - mało uzywany
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Odsypka pudru sypkiego Clinique Blended Face Powder, odcien 03 transparency(moge odsypac nawet polowe)
18. Za cos ekstra moge zrobic mala odsypke pudru sypkiego Clinique Gentle Lihgt, odcien 03 znajdziesz cos u mnie? Ewentualnie moge oddac cienie Isadora, ktore mam poza watkiem, odcien Sandy Sky |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Hej napewno jestem zainteresowana polami elizejskimi(jak nie mozesz wiecej odlac to trudno, moze gdzies jeszcze znajde ten zapach), czyli masz maly flakonik sensi o pojemnosci 6ml? czy duzy w ktrym zostalo tylko 6 ml? bo nie rozumiem za bardzo. ale sesni moge wziasc ale niekoniecznie, az tak bardzo mi nie zalezy. hermes ma poj. 1.6 ml,jest nowy w opakowaniach jeszcze, pioson w kazdej jest po 1,2 ml(mam 3 sztuki), moshino ok 1ml bo kiedys probowalam jak to pachnie, prada tez ok 1ml(tez probowalam), organza mniej niz 1 ml( trudno powiedziec ile zostalo bo juz na poczatku bylo malo, na moje oko jakies 0.8 ml). Napisz ile chcesz hermesa i poison to sie jakos dogadamy, co do wymianki. oczywiscie jesli chcialabys to moge zrobic odlewke perfum ktore mam u mnie w watku "na gorze", czyli happy heart, versace i city glam. pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A wiec tak:
w watku mam sensi do wymiany(caly flakon, ale sensi mam tez odlewke 6 ml gdybys byla nim zainteresowana) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142903 Poza watkiem mam jeszcze blyszczyk guerlaina terracota-opalizujacy na zloto-uzyty moze dwa, trzy razy, polowe buteleczki z pompka podkladu clinique repaiwear(natural), palete 4 pudrow revlona skinlight-uzyta kilka razy, mase markowych ciuchow i butow... Hermesa chcialabym jedna probke, poisona 3 sztuki, moschino, i organza, no i meteoryty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Gość
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Gość
|
![]() Cytat:
hej Dorotko wlasnie zaraz ide na poczte cos wyslac, gdybys mi szybko napisala co cie dokladnie intesuje to moglabym ci to wyslac jeszcze dzis. hermesa i poisona 3 szt, moshino, organza to wyjdzie razem 6ml, takze ja ci wysylam to ty mi wysylasz pola elizejskie. napisz mi moze na pw swoj adres i najlepiej numer tel lub maila bo jestem poczatkujaca i srednio umiem obslugiwac pw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
przecież ![]() Tylko wieczko u góry jest pęknięte i gumką je zawiązuje ale górę można wymienić jak masz pudełko po zuzytych kulkach albo trzymać je w dolnej części ![]() Satysfakcjonowałby mnie 2 razy Hermes i po drobnej odsypce paradise i glamour Moze jeszcze u mnie coś znajdziesz???
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.