![]() |
#1 |
Zakręcony Chochlik
|
Panny Młode Kielce - część 8Kontynuacja Wątku Kieleckich Panien Młodych odsłona nr 8 Miłych pogaduszek ![]() ![]() ![]() ![]() ********** Bardzo prosimy o użycie ![]() ![]() Na górze w każdnym wątku jest opcja "Przeszukaj ten wątek" (w załączniku jest dodane foto w razie problemów ze znalezieniem). Wpisujemy tam np. fotograf (czy inne słowo) i klikamy "Idź" ********** Poprzednie części: Panny Młode Kielce - część 1 Panny Młode Kielce - część 2 Panny Młode Kielce - część 3 Panny Młode Kielce - część 4 Panny Młode Kielce - część 5 Panny Młode Kielce - część 6 Panny Młode Kielce - część 7 Spis sal weselnych i zespołów -> klik Dje, kucharki, foto/video, salony sukien ślubnych -> klik Przydatne listy - listy piosenek, rzeczy do zrobienia itp. -> klik Kalendarz Panny Młode - Kielce ◊ MAJ ◊ 7.05 malgos_87, koniczynka85, magdarynkam, kopaga 14.05 abeille87 21.05 Milenka_86, I_K, Kleo1984, eska_ 28.05 Aklime25, aaaneczkaaa, izzunja, kajka14, joaaa83 ◊ CZERWIEC ◊ 4.06 Meeggy, lena_mi, miuzziker 11.06 chansons, kass3, Sylane 18.06ivona84, notatki85, Monia ck, olanaaa, cherta, aga_k33 25.06Kasia1429, monajkaa, siacha_ck, iiinesss, emi8686 ◊ LIPIEC ◊ 2.07 majack 9.07 moniiikaaa89, elunka88, zielonooka111, Sylane 16.07 23.07lllena, frogutka, qbsonik, izasalamon 30.07 kasiawisnia, Mega1979 ◊ SIERPIEŃ ◊ 6.08 gosza_25, MGi, ewuska_agacia, dzikasliwka 13.08monini2507, pAuLiNkAaaa18, doris888, Poolinka, zmienniczka, alicja_8_8 20.08 mikusia2009, daydreamer, sylwucha18, Sylvia1986, Trinette, monia_ch, kaczus108, barwineczek, denima 27.08 lemon tree, asiaBcN, Izabla13, Alegra101, Ana8387 ◊ WRZESIEŃ ◊ 3.09 kasia0789 10.09 BLACKrose24, Gofisia, kkuderska, patusia1987, Marga_ 17.09 arasik357 24.09 Anusia1986 ◊ PAŹDZIERNIK ◊ 1.10 mimika_87 8.10aga_09, justyn19, 2Tusiak 15.10 22.10 AFRODYTKA25 29.10 gitmartusia ◊ LISTOPAD ◊ ◊ GRUDZIEŃ ◊ <<< 2012 >>> ◊ KWIECIEŃ ◊ 21.04 magduś2 ◊ MAJ ◊ 26.05 mimi1233 ◊ CZERWIEC ◊ 2.06 ninagg, XANTIA13 16.06 vaayola 23.06 betka1001 ◊ LIPIEC ◊ 14.07 wiolaraczka 20.07 czarna_kawa80 ◊ SIERPIEŃ ◊ 4.08 Karioka88, Talaaa87 11.08 ania1877, beatkaaa_ck 18.08 agnes009, Cudaczek88, ekstramocna, Martensja21, black_daisy 25.08 kallisto89, fablous, kpkacha ◊ WRZESIEŃ ◊ 1.09 a_sydney, lulciaq 22.09 Madziuniusia 29.09 malgorzata88 <<< 2013 >>> ◊ MAJ ◊ 03.05 juleczka001 PORADY KOSMETYCZNE PRZED WIELKIM DNIEM (autorstwa Lowczyni) Kiedy znacząc: najlepiej już teraz niezależnie kiedy macie ślub przestrzegając parę podstawowych zasad: nigdy nie idźcie spać w makijażu chociaż byście padał na ….. ![]() Problemy: jeśli ktoś ma jakiś problem np. trądzik, zmiany pigmentacyjne, przebarwienia, blizny po trądziku, zanieczyszczoną twarz, przesuszoną, z dużymi powiększonymi naczyniami, to niech pomyśli o tym już teraz. Ponieważ wiele zabiegów wykonuje się sezonowo(np. kwasy owocowe, zamykanie naczynek itd) , po nich nie od razu będzie efekt, a po niektórych wasza twarz będzie się dłużej goić. Niektóre zabiegi trzeba powtórzyć wielokrotnie. A więc będziecie potrzebowały czasu, więc lepiej nie obudzić się z ręką w nocniku ![]() Miesiąc przed Wielkim Dniem ![]() W domu: jeśli jeszcze do tej pory nie robiłyście tego regularnie teraz zaczynamy: Peeling do cer tłustych, półtłustych, z trądzikiem ale bez zmian ropnych - drobnoziarnisty do 2 razy w tygodniu; cera sucha, naczyniowa, z trądzikiem ale ropnym – enzymatyczny (używać go na mokrą skóre, lepiej działa) raz w tygodniu. Peeling robicie z szyja włącznie. Na ciało peeling gruboziarnisty, najlepszy solny lub cukrowy (piersi nie trzeć mocno) Pamiętajcie o plecach, po peelingu używajcie dobrych balsamów nawilżających (np. z kwasem hialuronowym, ceramidami) odżywczych. Nie zapominajcie o skórze dłoni, łokci, kolan, - chyba chcecie aby wasze ręce też ładnie wyglądały na sukience Nie ma nic gorszego jak, piękna suknia, idealny makijaż, dłonie z pazurkami zadbane a łokcie pożal się boże (nie zapominajcie więc o tym) Po peeling wszystko lepiej się wchłania i głębiej, skóra się nie łuszczy, nie zanieczyszcza tak szybko, wyrównuje się koloryt skóry, lepiej oddycha, delikatnie spłycają się zmarszczki itd. Warto w tym samym dni kiedy robicie sobie peeling nałożyć na noc maseczkę, albo jakiś bardziej bogaty krem lub serum. Dłonie peeling na to dobry krem, bogaty w składzie. Jeśli macie bardzo wysuszone dłonie na noc możecie nałożyć duuużą warstwę kremu a i na to rękawiczki foliowe, albo torebki foliowe. Jak kremujecie dłonie, nałóżcie zawsze więcej i to co wam zostało wsmarujcie w łokcie – takie odruch. W pracy, albo w torebce warto mieć przy sobie małą tubkę kremu do rąk. Na skórki wokół paznokci nakładać odżywkę, regularnie odsuwać skórki patyczkiem babusowym. Konsekwencja jest naszym sprzymierzeńcem ![]() W salonie: Można zrobić sobie oczyszczanie twarzy np. manualne, albo kawitacyjne, zabiegi z kwasami owocowymi które rozjaśnią przebarwienia, zabiegi nawilżające, odżywcze, mikrodermabrazji (jeśli np. ktoś ma blizny po trądziku) zależnie co potrzebujecie. Na dłonie, stopy można zrobić maskę parafinową. Tydzień przed: wszystko co do tej pory ale BEZWZGLĘDNY ZAKAZ ![]() Ostatni peeling wykonać w czwartek z maseczką. Dużo pić wody mineralnej ![]() Peeling całego ciała z maseczką lub krem nawilżający na cały dekolt i plecy. Dekolt o wiele ładniej będzie się prezentował a skóra będzie ładnie nawilżona i napięta ![]() Na tydzień przed ślubem zrezygnować z solarium. Nie zapomnijcie dziewczyny o wyregulowaniu brwi, zrobieniu henny (jeśli jest taka potrzeba usunięciu wąsika). Ten zabieg ułatwi wykonanie pięknego makijażu na waszych oczach , które w Tym Dniu będą szczególnie ważne ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Zgłaszać się dziewczęta ![]() ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-05-11 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część 8
Ja już przeszłam na kolejny wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
obecna w części 8
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
I ja sie melduje!
![]() O i jak ladnie zalozony - ze wszystkim co trzeba w pierwszym poscie ![]() ![]()
#6 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczęta, odnośnie kredytów dla młodych małżeństw... Przy składaniu wniosku trzeba mieć już wybrane mieszkanie? Jak to wyglada dokładnie?
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-02-06 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
melduję się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakręcony Chochlik
|
Gdzie załatwiacie nauki przedmałżeńskie? W Kielcach czy w Warszawie?
![]() Pytam bo obecnie też siedzę w stolicy ![]()
#11 |
Rozeznanie
|
witam i ja
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
i ja sie melduje
![]() ![]() kubusewa my tylko opaski patrzymy na stronie z USA , sukni w zyciu bym sie nie odwazyla z chin czy nie ale w ogole bez mierzenia ![]() ![]() izasalomon zalezy od Twojego banku i rodzaju konta... w pt placilam paypalem za granice to ci powiem ile mi sciagneli ![]() ![]() Trinette gratuluje pozbieranai i zalozenia pieknej nowej stronki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Myślę nad naukami na karczówce bo tyle się o nich naczytałam. Tylko nie wiem czy wówczas można poradnię robić w Warszawie. Jak nie to trzeba będzie szukać nauk tutaj bo nie mamy możliwości być na tygodniu w Kielcach. A Ty gdzie planujesz robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja również się melduję
![]() ![]() ![]() ![]()
#15 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
O i ja przypadkowo trafiłam na otwarcie nowego wątku a przyznam, że nieczęsto już tu zaglądam. Tak więc melduję się
![]() No i jeszcze się załapałam na cudowną wiadomość z poprzedniego wątku. Lowczyni - gratuluję z całego serca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
SALE WESELNE
ZESPOŁY
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2011-03-01 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
DJE
KUCHARKI
FOTOGRAFOWIE I KAMERZYŚCI FOTO
VIDEO
FOTO&VIDEO
SALONY SUKIEN ŚLUBNYCH
GARNITURY
BUTY
BIELIZNA
OBRĄCZKI I BIŻUTERIA
AUTA DO ŚLUBU Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2011-04-30 o 17:33 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
moja napisala ze 30 dni na uszycie i ok 14 dni na dostarczenie .. nie bój się ja naiwna nie jestem
wszystko wypytałam zanim kupiłam.. poza tym podawałam im rozmiar wszystkiego i to dokładnie wszystkiego..nawet odległość między sutkami ja mialam suknie gorsetowa ale wiem, ze tam (u mojego sprzedawcy) sa suknie pod szyje a wtedy podajesz dlugosc reki pod pachą odleglosc od szyi do dłoni .... i generalnie widać że są profesjonalni moja tesciowa strasznie mi podziwiała ze kupilam: suknie i welon z prc (china) buty z usa bizut z usa, sukienka na poprawiny z prc takze w zasadzie tylko halkę mialam na sobie z polski z usa tez zamówilam figurke na torta. takze wyprobowalam wszelkie kupowanie :/ Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2011-02-06 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Spóźniłam się tylko godzinkę
![]() ![]() A za dużo na pierwszej stronie nie uda się zamieścić, bo limit ilości znaków w poście to 15 000 znaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
hey hey
![]() ![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
CZeść
![]() ![]() niestety nie mam w ogóle czasu ostatnio.... zmieniłam pracę i się męczę..... Buziaczki ps. Lowczyni kochanie ![]() ![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2011-02-06 o 17:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Witam i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem!
![]()
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem, wreszcie miałam czas żeby nadrobić wątek od piątku, ale na szczęście od wczoraj mam sesję za sobą i mogę trochę się zająć ślubnymi sprawunkami.
Dziewczyny moja ciotka, która brała ślub we Wrześniu poradnię podpisywała gdzieś w Piekoszowie za grosze u jakiejś dziewczyny bez chodzenia sam podpis, więc jak będę niebawem u niej to wezmę namiary, bo mi się nie uśmiecha chodzić na stok. |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny moja ciotka, która brała ślub we Wrześniu poradnię podpisywała gdzieś w Piekoszowie za grosze u jakiejś dziewczyny bez chodzenia sam podpis, więc jak będę niebawem u niej to wezmę namiary, bo mi się nie uśmiecha chodzić na stok.[/QUOTE]
I ja się melduję w części 8 ![]() Przyłączam się do pytania Trinette ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.