|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kramik Anahstasii - zapraszam!
NIEAKTUALNE - WĄTEK Z MAJA 2007 r.
21.04.2007 r. DOKŁADKA Witam! W ramach wakacyjnych porządków na wymianę mam kilka kosmetyków idealnych na nadchodzące lato ![]() ZAPACHY: 1) Givenchy, Only EDT, równiutkie 25 ml z 50 ml (do wysokości dolnej kostki flakonu). Brak kartonika. Tu: http://www.fragrancex.com/products/_..._products.html - opis zapachu KOLORÓWKA: 1) ArtDeco, ArtDesign, Rozświetlacz. Użyty raz, zbyt ciepły dla Pani Zimy. Limitowanka z końca zeszłego roku. - leci do Maxima25 2) Clarins, Multi-Blush, nr 05 Tender Raspberry. Róż w kremie. Zużycie 2-3%. Posiadam do niego kartonik. 3) Sephora, Base de Maquillage Perfection. Baza pod podkład, raz użyta. Bez kartonika. Dodaję do niej gratis - 8ml bazy YSL, Teint Parfait nr 2. - Leci do Margot45 4) ArtDeco, Soft Eye Liner waterproof, odcień nr 23. Limitowanka, raz strugana. 5) Clinique, Color Surge Eye Shadow Super Shimmer, odcień Blue Lagoon. W opakowaniu NFIS. Zużycie - ok. 5%. 6) Avon, Glazewear Metallic, dwa odcienie: Rose Beam i Metallic Garnet. Oba użyte raz. 7) Oriflame, Eye Shadow Pencil, odcień Vendome. Limitowanka. Raz użyta, nie strugana ani razu. PIELĘGNACJA: 1) krem Bioderma, Sensibio AR, 40 ml. Zużycie znikome. Ważny do 02.2009 r. Otwarty około dwóch tygodni temu, zatem idealnie świeży. 2) Avon, Naturals, Mgiełka wanilia i mleczko sojowe, zostało 80%. 3) Galderma, Cetaphil, Emulsja do specjalnej pielęgnacji nadwrażliwej i delikatnej skóry twarzy, zostało 150 ml z 200 ml. Data ważności: 09/2008. WŁOSY: 1) MilMil, Professional, Crema Rigenerante, sławna odżywka kokosowa. UWAGA: opakowanie 1000 ml (!). Nowa, nieużywana. Ważna do maja 2009 roku. Szukam cieni, ciekawych limitowanek, ewentualnie chłodnych rozświetlaczy. Najlepiej nowej, świeżej mascary. Jednak zapoznam się z każdą ofertą, gdyż tak naprawdę niczego konkretnego nie potrzebuję ![]() Nie interesują mnie zapachy, ani kosmetyki pielęgnacyjne do twarzy (oprócz maseczek). Za Avon, Oriflame czy inne kosmetyki niskopółkowe z góry dziękuję. Kosmetyki muszą być świeże, a ich zużycie powinno być znikome. Załączone zdjęcia przedstawiają opisywane kosmetyki. UWAGA: Chętnie wymienię się na KSIĄŻKI (wyłącznie w bardzo dobrym stanie, niepodpisane). W przypadku wymiany zastrzegam sobie prawo do wysłania kosmetyków dopiero po wysłaniu paczki przez Kontrahentkę. Edytowane przez Anahstasia Czas edycji: 2007-10-20 o 17:36 |
|
|
|
|
#2 |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kramik Anahstasii - zapraszam!
Strasznie mnie kusi Twoja baza Sephory i krem Biodermy (chociaż baza bardziej) - może coś Ci u mnie wpadnie w oko? Jeśli chodzi o książki to mam również dużo poza wątkiem
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety z kosmetyków nic nie wybrałam. Co zaś się tyczy książek, chętnie przejrzałabym listę tych spoza wątku, gdyż spośród tych część tytułów albo mnie nie interesuje (romanse , albo je mam
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
O, moze Alex Kava lubisz?
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mam "Dotyk zła" i "W ułamku sekundy", trochę Koontza - Opiekunowie, Złe miejsce, Zimowy Księżyc, zbiór opowiadań Kinga pt. 'Wszystko jest względne", więcej moge dopisac wieczorem, bo piszę z pracy i trochę tak "z pamięci"
a, i jednak byłabym zainteresowana tylko bazą - doczytałam o kremiku i to nie ten
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz proszę na ile je wyceniasz (nie chciałabym, abyś była w wymianie w jakikolwiek sposób stratna , a także czy istniałaby możliwość, abyś zrobiła im fotkę? ![]() Buziaki! |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Książki pochodzą z wymiany z Karią44, są obydwie w bardzo dobrym stanie (widać, że były czytane, ale to wszystko), okładki miękkie, żadnych napisów, pogięć itp. Właściwie mogę oddać obie (i stratna się czuła absolutnie nie będę), czytałam je już ze 3 razy (nie te konkretne egzemplarze, tylko w ogóle) i w Dotyku zła ok.70 strony wiedziałam, kto jest mordercą, więc mi nie zależy ![]() Sciskam M.
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-13 o 14:23 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, to wobec tego ja jestem jak najbardziej skłonna się wymienić
Pogrzebię po szufladach, to może znajdę jakieś ciekawe próbki to Ci jeszcze podrzucę I już piszę PW
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za kredkę czarna Oriflame?
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180910
Nat
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje
![]() Co to za odzywka do wlosow? Skad ona jest? Ona z wyzszej czy z nizszej polki? :
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- DOKŁADKA! Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Galderma, Cetaphil, Emulsja do specjalnej pielęgnacji nadwrażliwej i delikatnej skóry twarzy, zostało 150 ml z 200 ml. Data ważności: 09/2008.
a jakich ksiazek szukasz??bo mam duzo poza watkiem.... |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Agiii, wątek na razie jest nieaktualny, bo jutro wyjeżdżam i wrócę dopiero za 3,5 tygodnia. Jeśli byłabyś po tym czasie jeszcze zainteresowana, to dopiero wtedy się odezwę
![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
moze skusilaby cie aksamitna maska do ciala dr ireny eris krem avene do cery naczynkowej suchej i bardzo suchej interesuje mnie maska do wlosow kokosowa
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
2) Clarins, Multi-Blush, nr 05 Tender Raspberry. Róż w kremie. Zużycie 2-3%. Posiadam do niego kartonik.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

, albo je mam 

: