|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
ARTDECO puder brązujący w pędzlu Perfect Finish Powder Brush WYMIENIĘ
witajcie mam na wymiane
Puder Brązujący w pędzlu – ARTDECO Perfect Finish Powder Brush – idealny do torebki i w podróży. Praktyczne opakowanie pudru połączone z pędzlem umożliwia jego stosowanie w każdych okolicznościach. Puder gwarantuje super łatwy makijaż twarzy, dekoltu i całego ciała. jest to nr 5 - jak podaje str producenta www.artdeco.de jest to złoty brąz do naturalnej skóry ze złotymi drobinkami, wg mnie skora musi byc co najmniej lekko opalona. Mam go z wymiany z wizazanka która go praktycznie nie używała, jest w 100% oryginalny, jednak oprocz widocznego na zdjeciu nr odcienia poschodzily z niego napisy od noszenia w kosmetyczce. Używałam go rzadko gdyż dostałam w prezencie artdeco bronzing pearls. Zamkniecie jest lekko pekniete jednak w niczym to nie przeszkadza, puder zamyka sie tak jak powinien. Zużycie mogę określić jako ok 90%, same zobaczcie na fotce ile go zostalo, wczesniej jego poziom byl "do konca" co do zdjęcia na skórze - nie mogę oddać do końca efektu, najlepiej sprawdzić sobie w perfumerii ![]() na skórze prezentuje się ładnie, ma złote drobinki, choć lojalnie uprzedzam że mało co go leci poprzez pedzel, co zreszta zauwazyly wizazanki przy ocenie pudru w pedzlu artdeco a wiec nie jest on zepsuty czy cos w tym stylu w perfumeriach kosztuje on ok 140zl http://www.artdeco.de/index.php?id=291&L=1 http://estyl.pl/sklep/customer/produ...8&cat=0&page=2 jestem otwarta na propozycje ze średniej wysokiej polki, nie interesuje mnie avon, oriflame pozdrawiam
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ARTDECO puder brązujący w pędzlu Perfect Finish Powder Brush WYMIENIĘ
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u nie za ten puder
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=138390 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pozdrawiam
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.