|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam meteorków.... a na wymiankę...
Podoba mi sie u Ciebie blyszczyk a ja mam nadal balerinki, w ktorych niegdys sie kochalas
![]() gdybys byla chetna na wymianke bylabym zainteresowana za blyszczyk i moze jakies cienie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dl wkladki 25 cm
obcas 8 cm wysokogatunkowy naturalny zamsz firma:Lux kosztowaly sporo, nie pamietam dokladnie cos ok 150 zl sa nowiutkie tylko przymierzylam niestety mam za szeroka stope ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
szukam jakiegos pudru, w kompakcie badz sypkiego, cieniami tez nie pogardze.
Widzialam w podpisie,ze szukasz lego dla synusia? W jakim wieku masz chlopczyka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mam Lego Duplo- takie najzwyklejsze kwadratowe i prostokatne klocki, musialabym dokladnie policzyc ile ich jest, przyznam ze sa mi zbedne bo szwedaja sie gdzies pod nogami, procz tych powinnam miec dwa ludziki duplo wraz z samochodzikam-ale to juz z innego zestawu.Co prawda mam do nich plastikowy kubelek ale niechetnie bym go oddala bo synek trzyma w nich rozne skarby,wiec jesli bys byla zainteresowana klockami to bez pudelka
![]() Jutro policze ile ich jest, a w sobote dopiero bede mogla foto pstryknac. Jesli bylabys zainteresowana wymianka to wymienie na kosmetyki badz jakas zabawke dla 5 latka- syn ma swira na puncie piratow A co do butow to jesli nie masz juz kompaktu to prosze o foto cienia chanel, to jest tester czy pelnowymiarowe opakowanie, jaka jest dokladna nazwa? sciskam mocno |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ok, jesli nie masz fotki podaj tylko nr cienia ja sobie sprawdze
mam kilka kg lego tych malych ale synek sie bawi nimi nadal a te duplo to chyba do 4 lat sa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.