|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kozaki 36
Witam, szukam kozaków w rozmiarze 36 ... ale 37 też mogą być dobre
![]() Na wymiane mam to co w wątku plus: -kurtke zimową poza wątkiem z futrem NEXT 36-38 -Białe buty kozaki 37 rozmiar , ala kaczuszki. -Spodnie biodrówki, wieksze lub mniejsze rurki... -Rajstopy nowe, tylko wyciągnięte z pudełka, rozmiar Medium kolor brązowy naturalny. Rajtuzki sa troche grubsze na jesien.. dla odwaznych na zime, przywiezione z IE. i biżuteria, srebrna i hand made ![]() dodatkowo -nowa prostownica -nowa kamera internetowa -nowa złota torebka ze skóry węża SZUKAM BUTóW PRZEDEWSZYSTKIM: BUTY ZIMOWE! JESIENNE -kozaki -do łydki -kowbojki -"ala" Mukluki -Na szpilce kozaki -kozaki w szpic lub w zaokraglony nosek -ocieplane w środku -zamszowe -skorzane -chalowki -muszkieterki -oficerki Więc jak widać duży wybór jeżeli jakaś dziewczyna ma jakieś buty, a podoba jej się coś z wątku mojego niech wkleja fotki ![]() BUTY MOGą BYć Z LUMPEKSU!!!!! Byleby rozmiar 36-37 ![]() Proszę was o pomoc bo u mnie w LUMPEKSACH nie ma butków na mnie a widziałam, że wy macie szczęście więc jakby jakaś widziała takie kozaki jak tu w fotkach O ROZMIARZE 36 lub coś w tym stylu to ja jestem bardzo chętna i ODDAM WIELE
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.