|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
fajne ciuszki dla laseczki od bluekaktus'a
kilka rzeczy kupionych dla mojej corki, ale niestety okazało się, ze ma nieco inny gust, jak ja ;-)
(czy wszystkie nastolatki chodzą teraz tylko w bojówkach?? hahha) a więc tak: 1. top uszyty z zamszu (chyba - lub materiał przypomina w dotyku zamsz) miękkiego jak skórka na rekawiczki z kolekcji New Look, zapinany wokół szyi, z tyłu suwaczek, dekold w szpic, w dół topu wpleciony jest wąski paseczek (wymiary +/-) biust 85 cm pas do 75 cm kolor popielaty 2. nowe z metkami, jeansowe nowe Bloggs'y, dzwony, w ciapy - maziaje, dół nogawek strzępiony, pas opuszczony +/- 75 cm, biodra do 100 cm, długośc spodni 106 cm 3. jeansowe cygaretki - rurki, Denim, na dole mają szeroki pas z cekinów, stan prawie idealny, pas 74 cm, biodra do 102 cm, długość 108 cm, fajnie wyglądają z kozaczkami 4. jeansowy gorsecik ze streczem, cieniowany, z tyłu suwaczek, nowy z metką w biuście do 92 (dzięki streczowi rozciąga się), pas +/- 74 cm 5. taftowy gorsecik Alfreda Angelo, do kiecki, (był kupiony razem ze spódnica i nigdy nie został założony), nowy z metką, w kolorze starego zszarzałego złota, z tyłu suwaczek, w biuście +/- 86 cm, pas do 72 cm 6. czarna princeska, materiuał trudny do okreslenia, w dotyku przypomina cienką skórkę, lekko dopasowana,z boku na dole krótki rozporek - suwaczek, fajnie wygląda z białymi bluzkami, biust do 96 cm, pas do 78 cm, biodra do 98 cm, 7. turkusowa sukieneczka z plecionką na plecach, na Karolinke oakazała się za mała, jest to typowe 36, sukienka jest w delikatne granatowe kwiaty, lekko rozszerzana, tył pleciony i zapinany na guziczek. biust +/- 86 cm, talia 72 cm, długość sukienki 83 cm 8. mała czarna Next'u, jest sliczna, ale moja córka nie chce w niej chodzić, podobno jest dla niej zbyt elegancka. dopasowana, łądny dekold, naramki plecione a'la warkocz. materiał - wydaje mi się, ze to wiskoza, lub żorżeta. biust do 87 cm, biodra do 96 cm, dł. 91 cm 9. czarny elastyczny top z opalizującymi koralikami - rurkami, duży drójkątny dekold, dla mnie bluzeczka jest zbyt sexi ;-), odcinana pod biustem,bardzo elastyczna, rozmiar 40/42 - biust do 115 cm, pas do 82 cm 10. czarna mała torebka - plecaczek na jedno ramię na ukos, z połyskującego czarnego materiału, z kieszeniami, metalowe logo z przodu, na pasku kieszeń na telefon, regulowacja dlugości za pomoca szerokiego rzepa zapraszam do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.