![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Kramik wiosenny u Kacziny - dokładka 21.05.
NIEAKTUALNE
nowy wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...00#post2696000 Edytowane przez kaczina Czas edycji: 2006-09-13 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kramik wiosenny
Wioleta, Kafetka nic u was nie znalazlam
![]() Virtual Reality, a masz moze zdjecie tego wosku jak to wyglada, to jest sam wklad, jak to sie przyrzadza albo podaj mi jakis link gdzie to znajde? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wklejam Ci fotke, to niebieskie to jest ten wosk własnie. To jest całe "urzadzenie" wklad jest w srodku, ten wkład jest wymienny, mozna dokupic nowy jak wosk sie skonczy. "Instrukcja obsługi" jest na etykietce z tyłu.
Gdybys chciala wiecej fotek to mow śmiało ![]() Buziaki ![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2006-04-14 o 09:30 Powód: zapomnialam fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Pisze ze nalezy to rozgrzac pod strumieniem ciepłej wody, ale ja włozylam to do ganuszka z ciepłą woda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: Kramik wiosenny u Kacziny
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Kaczina...wiem, że cienia już nie chcesz
![]() Ale mnie się bardzo podoba Pianka do mycia twarzy AvonSolutions zielona do cery mieszanej i tłustej i chciałabym też wydębić od Ciebie troszkę dermacolu ![]() co byś sobie życzyła za taki zestaw? Spójrz jeszcze raz w wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110347 a może mi podpowiesz to coś wymyślę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jej...nie mogłam znależć tego wątku
![]() No z daxa mam niestety tylko próbki (z tej serii perfecta) ,ale akrat mam Cera mieszana, wrażliwa i naczynkowa. Oraz age control, ale to raczej dla mam naszych ![]() ![]() a co do cienia, to nie wiem jaki masz kolor, ale ten mój jak z bliska na niego patrzy ma mieni się na różowo, biało i na niebiesko...ale tak naprawdę delikatnie, takie drobinki. W pudełku jest zdecydowanie srebrny i tak też się nazywa. Dla mnie jako cień się nie sprawdził, ale używałam go troszkę jako...rozświatlacza do ciała, naprawdę pięknie błyszczy. I teraz przeirzałam Twoją listę życzeń i widzę, że szukasz też fioletowych cieni. Zerknij...może jednak te moje inglot'a by Ci pasowały? Jest tam fiolet. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hej w takim razie poszukaj jeszcze tych probek, interesuje mnie cera naczynkowa, mieszana i tradzikowa. Na razie mam juz troche tych fioletow, ale wzielabym cien plus te probki ktore znajdziesz, moze tak byc?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
sypki cien Cinema City fiolet - możesz opisać ten kolorek dokładniej???
i jeszcze proszę powiedz o podkładzie Isadory czy to hydralight?? i jaki to jest odcień ![]() mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110576 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co do Isadory Hydralight również proszę o pomoc classic beige to odcien ciepły? żółtawy? czy raczej chłodny różowy? i czy jest jasny? proszę o przejzenie mojego wątku ![]() poza wątkiem mam jeszcze Lirene City matt w koloże beige 207 została myślę ok. 1/4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
No to wygrzebałam tak:
Krem półtłusty z witaminą C , cyprysem i tam czymś ![]() krem nawilżający na dzień do cery normalnej i mieszanej nivea visage, trzy próbki po 2 ml (do 4.2006) Ekspresowy pudrowy żel matujący Bielenda strefa T (11.2007) Antybakteryjny żel punktowy Floslek 2 ml (2007) perfecta cera naczynkowa, krem na dzień i na noc, Dax, 2 ml(03.2008) perfecta cera mieszana , krem na dzień i na noc, Dax. 2 ml (2008) Krem nawilżający z filtrami do cery z problemami naczynkowymi, Mincer, 2 ml Czyli w sumie 10 takich co mi pasują do twoich wymagań. Jeśli ci pasuje taka wymiana: cień + próbki , za piankę Avonu i odlewkę dermacolu to do przesyłki dorzucę inne próbki...ale już nie wiem czy akurat tak trafię "pod Ciebie"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Kolor jasny, raczej żółtawy niż różowy
Śliwka wpadająca prawie w czarny, odcień chłodny W twoim wątku nic nie znalazłam, kolor musiałabym sprawdzić, jest jasniejszy czy ciemniejszy od naturalnego Lirene? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Enkaa nie ma sprawy, tylko muszę coś wszukać na ta odlewke, bo nie mam zadnego pojemniczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
kolor w sumie nie jest ani jasniejszy ani ciemniejszy, trudno mi określić ma poprostu ciut inny odcień, choć są do siebie bardzo podobne, lepiej sprawdz w perfumerii
![]() nie wybrałabyś sobie nic więcej za ten podkład i ewentualnie cien?? bo lirene z pewnością nie jest tyle wart ![]() mam tez lekko brązujący lekko rozświetlający puder z APC to ejst podajrze nr 3 mogłabym odsypac ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam adres i juz pakuję
![]()
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dermacol juz nieaktualny, a sypki Rival de Loop w trakcie negocjacji |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.