|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
szukam color n'fix maybelline, szminka
w sklepach już od dawna brak, a ja lubiałam tę szminkę
głównie z powodu niepowtarzalnego koloru GINGER moja gdzieś zagineła w akcji, ale może któraś z Wizażanek ma takową na zbyciu?? szminkę czy tester szminki - newermajnd ![]() dokładnie: Maybelline, Color n'Fix, kolor GINGER [nr niestety nie znam] taka raczej z tych brązowych kolorów, w zamian napewno coś znajdę ![]() więcj jeśli ktośma na zbyciu- niech pisze i jeśli mozeniech napisze czego szuka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: szukam color n'fix maybelline, szminka
Ja mam brazowa szminke manhattanu polkyjaca ,blyszczy sie z drobinami i do niej taka sama kredke do ust Astora i moze byc do powiek bo ma wtopione diamenciki rozjasniajace
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Pogmerałam i znalazłam - mam tę szminkę, tyle że kolor nie Ginger a Cappuccino(taka cielista). Szminka ma swoje lata, trochę poleżała ( prawie nie używałam), nie jest popsuta, kolor i zapach OK.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Mam ciekawą szminkę Oriflame, taki cynamonowy, połyskliwy brązik. Co masz ciekawego wzamian? Pozdrawiam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wiecie, szukam ten KONKRETNEJ szminki
obiecałam sobie ostatnio, że nie kupuję [nie dokłądam do kosmetyczki] nic poza tą jedną szmonką, więc przykro mi ale nie jestem [niestety] zainteresowana niczym innym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.