|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
BIODERMA - spray i mleczko
Z wyjazdu wakacyjnego mi zostały dwie biodermy widoczne na fotce:
1) Spray 40 (400ml) - zużycie zaznaczone czarnym paskiem, czyli zostało całkiem sporo. 2) Mleczko do twarzy i ciała +50 (100ml), podejrzewam, że zużycie jest podobne, ciężko wyczuć ![]() Oba produkty otworzone na początku września, zakupione w sierpniu, używane przez dwa tygodnie w Tunezji średnio intensywnie jak widać po zużyciu ![]() Ponieważ nie będę ich używać w najbliższym czasie, a mają napisane, że po otworzeniu zużyć do 9 miesięcy, mogę na coś wymienic. Rozważę wszystkie przydatne dla mnie produkty ![]() Jeżeli są jakieś pytania, pytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: BIODERMA - spray i mleczko
Czy znalazłabyś coś u mnie za spray i mleczko lub jedno z nich? Miałam wczoraj zabieg z kwasu na buzię i bardzo by mi się przydały. Zapraszam do obejrzenia moich wątków
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ellena, na razie nic
![]() Nikita, na razie nie wiem co miałabym robić z tym Effaclarem, ale pomyślę ![]() Basia, oj spora lista ![]() Generalnie interesuje mnie kolorówka, jakieś fajne gadżety, edycje limitowane itp. Ewentualnie preparaty do włosów, ochronne przed prostowaniem, odżywki do farbowanych. Na pewno nie interesują mnie inne filtry, samoopalacze, balsamy i podobne. To na razie tyle, czekam na ewentualne inne propozycje i będę dalej rozważać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146217 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Madlaine, mimo iż miałas straaasznie dużo różnych kosmetyków, to jakoś nic nie wpadło mi bardzo w oko....
A wątek już nieaktualny - wymiana z Basią39. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.