|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ***Bardzo fajne ubrania***
Mam do zaoferowania praktycznie nowe,mało noszone ubrania.
Podam wszystkie wymiary. 1)Gorset dzinsowy wiązany na przedzie.Super modny,tył marszczony jak widać na zdjęciu.Rozmiar mały S lub M,ale dla osoby o większym biuście-miseczka B bądz większa. 2)Dzinsowe spodnie,nie przetarte,założone kilka razy.Rownież małe dla osoby o wzroście 165 do 170.Rozmiar 27. 3)Fajna wiosenno-jesienna kurteczka ze ściągaczami.Kolor jak widać na zdjęciu,taki ceglasty.Rozmiar również mały bo S.Prawa kieszeń jest zszyta ponieważ ciagle psuł się zamek.Lewa działa poprawnie ![]() Zadne z ubrań nie ma ani plam ani przetarć także chyba opłaca się coś wybrać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: ***Bardzo fajne ubrania***
Oki super
![]() I wiesz co, przenieś sobie te ciuszki z tego wątku do tamtego (fotki z opisami) i napisz tu NIEAKTUALNE bo na targowisku można mieć jeden wąteczek tylko ![]() I czekam jutro na fotki, pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hmm.. nie wiem czy opłaca mi sie wymiana bolerko za brożke
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A czemu kurteczki tylko jedno zdjęcie ?
![]() Może mogłabyś zrobić jescze od przodu i tyłu na kimś ![]() ![]() I jakie ma wymiarki? ![]() I czy byś coś u mnie ewentualnie znalazła? ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.