|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() PILNE zobacz ..
Witam kochane wizażanki
![]() SZUKAM KONIECZNIE poszukuję troszkę ciuszków które zaraz wymienie,oddam to co mam w wąteczku i nie tylko, poza wąteczkiem mam sporo rzeczy ale nie mam jak porobić fotek jestem w trakcie poszukiwań aparatu ![]() jeśli macie coś z wymienionych przezemnie ciuszków pisz co szukasz może mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mile widziane zdjecia albo chociaż numer postu w ktorym znajduję się proponowany ciuszek zapraszam ![]() ![]() Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2007-03-19 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PILNE zobacz ..
hej
![]() moze dzinsy rurki? ROz M (ale wypadaja miedzy S a M) Firma Top Shop (M-O-T-O) prawie nie noszone bo za duze ![]() i bluzka ![]() ![]() Odp u mnie czy cos ci odpowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
No więc tak
![]() mam spodnie w wątku, interesują Cię też jakieś rzeczy i ciągle czekam na fotki ![]() ale!! mam też czarno czerwoną puchóweczkę biodróweczkę, którą mogę oddać ![]() ![]() rozmiar kurteczki to S ![]() odpisz proszę u mnie w wątku co i jak i kiedy mam oczekiwać fotek ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
zajrzyj do mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
moze u mnie cos znajdziesz ????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.