![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
>>Nefre wyrzuca trochę z szafy :)
NIEAKTUALNE!
Witam~! To jest moj pierwszy wątek w targowisku ![]() ![]() !!!! DOKŁADKA NA 2 i 3 STRONIE !!!! Poszukuję! *wszelakich spodnic jeansowych za kolanko *bluzek long, tunik *spodni rurek! ![]() *golfów *sweterków *bluz bawełnianych i innych ![]() *pasków, szaliczków *biżuterii *żakietów *torebek *i wszystko inne co wpadnie mi w łoko ![]() Mam do pozbycia się kilka ubranek. Proszę odpisywać tylko u mnie w wątku, bo później się pogubię i niestety... ![]() Oto kilka ciuszków ![]() 1. Żółta bluzeczka girl up - rozmiar M, zakupione w Patrolu ![]() 2. Kurteczka biało-niebieska : rozmiar S, posiada zamki na rekawach ![]() ![]() 3. Czarna bluzka - rozmiar S, posiada ściagacze na rękawach i u spodu ![]() Wymiary! : Długość: 40 cm Od pachy: 23 cm Rekaw: 56 cm Od Pachy: 45 cm Szerokość: 34 cm --- leci do zaza81 4. Bluzeczka Amisu - Zakupiona w New Yorkerze ;], rozmiar S. Kolor zielony, jak an zdjęciu, z haleczką, brokatowa ![]() ![]() C.d ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-08 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: >>Nefre wyrzuca trochę z szafy :)
Ciąg dalszy
![]() 6. Sukienka - rozmiar S, została zwężona u góry przez krawcową, więc jest dla kobietki o małym biuście (A/ B małe) Jak na moj wzrost (162) sukienka sięga mi do łydek ![]() ![]() 7. Różowa bluzeczka Teens - rozmiar S, wiązana na szyi ![]() 8. Spodniczka jeansowa - rozmiar S, w rzeczywistości jest ciemniejsza. Wymiary: Biodra: 36 Długość: 35 cm ----> leci do zaza81 9. Spodenki białe - ewidentny rozmiar S ![]() ![]() Narazie tyle drogie Kobietki ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-04 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie brazowa bluzeczka i spudniczka jeansowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
napisz cos więcej o sukience bo śliczna! Jaki to kolor? jaki materiał? jakie plecy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() * Tyl sukieneczki - gafa ze mnie i nie dałam wczoraj tyłu. Na życzenie wizażanek, prosze bardzo - tył sukienki ![]() 10. Spodniczka z materiału podobnego do jeansu ![]() 11. Bluzeczka z długim rekawem PIPI - rozmiar M. ----> poleciałq do buzichocho 12. Kozaczki - 38, brązowe, na zamek. Posiadają ozdobne zapięcie z brokatowym wypelnieniem. Fleki sa troszkę zdarte bo byłam w nich 4/5 razy ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-01 o 06:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bizuterii troszkę
![]() Zestaw: Naszyjnik srebrny z wisiorkiem, srebrne z czerowną kuleczką (krótkie), wkrętki granatowe (bez zapięcia ![]() ![]() ![]() Okulary - świetne muchy! ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-01 o 06:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1164445917
znajdziesz cos za nie ? odp u mnie w watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() I jescze bylabym zainteresowana bialymi spodenkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Bluzeczka sie bardziej skłania w S.. W takim razie poprosze o dodatkowe foteczki tej czarnej..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tak spudniczka z reserved jest jeszcze aktualna
![]() wymiarki: szer w pasie 40 szer w biodrach 43,5 dł po szwie boczym 87cm dł po szwie srodkowym (93cm) z tyłu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Okej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nie będę miała nic innego . .
szkoda , ze nie znajdziesz nic za okularki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tadam! Parę nowych ciuszków, bielizny
![]() 13. Podkład do twarzy JOKO - golden beige. Zuzyty hm.. w 25%. 14. Podkład do twarzy JOKO - natural beige. Zostalo go ok. 90%. Nalozylam an siebie 2 razy a ja nakładam tak sladowe ilości podkładów, że czasem się zastanawiałam po co ja w ogole je uzywam ![]() 15. Bluzeczka Peace - rozmiar S, troszeczke rozciągnięta na dole. 16. Świetna katanka! - rozmiar S, ale ja bym to dała pod M. - leci do kara86 ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-01 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Next
![]() 17. Biała bluza - rozmiar S/M, 80% bawełna., Posiada kieszenie na przodzie, bluza na zamek. 18. Bluza Espana - rozmiar S. Bluza jest bawełniana, kolor bordo i zółty - zdjęcia jakoś pozmieniały kolor ![]() * Szara spodniczka - rozmiar 36, material to wiskoza ![]() ![]() +Spodniczka czerwona - rozmiar 38, 100% poliester, przed kolanko ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-03 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() 19. Błekitne majtusie - rozmiar XL na metce (zupelnie sie z nim nie zgadzam!) Sa one na naprawdę szczupłą, osóbke. Koronka po bokach. Nowe ![]() 20. Biustonosz Key - rozmiar 70 AA, załozyłam go 2 razy, wyprany. 21. Biutonosz Key - rozmiar 70 AA, biały, nowy. 22. Koronowe majtusie - rozmiar XL ( dla mnie to M mogłoby być...), zewsząd koronka - naprawdę swietne ![]() 23. Czarne szpilki - rozmiar 36, obcas ok. 10 cm, trochę fleki są nie teges ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
kochana co chcesz za te okularki ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
biżu jest z wymianki . .
ale mam ich za dużo , więc pare chce oddać . . mogę Ci je oddać wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
W wątku nic nie znalazłam, dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam :
uff ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nefre błyszczyk jest nowy . .
cień jest używany w 10 % . . dobierz sobie jeszcze coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
wrzucam fotki spudniczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1164407893 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1164445917 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1164458127 moze coś znajdziesz w zamian?? ![]() (chodze do szkoły w żorach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
to jak ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a nic sobie u mnie innego nie wybirzesz za te rzeczy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za butki? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1164444772
Pozdrawiam.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ok super :hurra:
czekam na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
witaj podoba mi sie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1164406960 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1164407187 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1164445917 znajdziesz cos za to? i podaj mi prosze wymierki kurteczki i czy ten swetereek jest do szpica? odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.