|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kilka drobiazgów wymienię !!!
Witam
Wymienie troche kolorówki Interesuje mnie na wymiane: perfumy, puder prasowany Givenchy,dobra pielęgnacja apteczna, podkłady wysokopólkowe do cery normalnej, mieszanej-jasne Mam do zaoferownia: -Śliczne cienie YSL Ombrses vibration Duo Nr 3 - nówka,nieużywane -Estee Lauder Double Wear 02 pale almond - zostało tyle ile zaznaczyłam na butele- wymienie na podobna ilość innego wysokopółkowego podkładu -miniaturka błyszczyka Biotherm Glossy Shine 160 pojemność 5 ml- uzyty ze trzy razy - kolor transparentny z zielonkawą poświata na ustach -puder Lentheric Feather Finish Misty Beige 03 - raz przetestowany -konturówka do ust DIOR-a - czerwona - kilka razy temperowana -Błyszczyk Golden Rose Lip Gloss -dodam do większej wymiany lub wymienie za jakiś drobiazg -LIRENE krem matująco- nawilżajacy - miniaturki po 15 ml- mam 5 szt.nieuzywane,ważne do 2007 roku -oddam za jakis drobiazg kosmetyczny - Oceanic AA Young krem antybakteryjny - kupiony dwa dni temu- użyty dwa razy Zapraszam Ze starego wątku do wymiany perfumy Allure Chanel EDT 50 ml z ubytkiem 0,5 ml- niestety dzieciaczki troche uszkodziły psikacz -kręci sie troszeczkę Opium meskie miniatura z 7 ml ubytek ok.0,5 ml Pełna próbka Angel Violet
Jestem za, a nawet przeciw... Edytowane przez Spook Czas edycji: 2006-08-26 o 04:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka drobiazgów wymienię !!!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz u mnie cos za desnude?
![]() ![]() Z podkladow - LRP Unifiance 11(najjasniejszy) do cery normalnej/mieszanej - apteczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dołączyłam zdjęcia- sa zbyt ciemne- w rzeczywistości kosmetyki są o wiele jasniejsze
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Śliczne cienie YSL Ombrses vibration Duo Nr 3 - nówka,nieużywane
Mam krem tonujący Clarinsa, półprzezroczysty, Creme de Soins Multi-Hydratante. Odcień Camel, lekko brązujący.
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziekuje za propozycje pozdrawiam
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Czy interesowałyby Cię V Valentino?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam chrapkę na Allure, tyle że jest droższe niż Valentino, więc mogłabym Ci dołożyć Celine, którymi byłaś zainteresowana ( są w końcu u mnie bo transakcja nie doszła do skutku), chyba że chciałabyś ten puder Shiseido w kompakcie, który jest w moim wątku.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witaj Marcelinko
Bardzo dobrze nosi mi się Valentino ![]() Jestem chetne na wymiane ![]() pozdrawiam serdecznie
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej, Cieszę się. Jak widzisz wymianę?
I mam pytanie o ten "psikacz", kreci się ale to nie przeszkadza mu psikać, prawda? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Psikacz moje dzieci poprostu wyciagnęły, normalnie psika- tylko czasami jak się go obróci pod innym kątem to się zacina i jak gdyby lekko wykrzywia.Bałam sie cokolwiek z nim kombinować zeby całkowicie nie uszkodzić.
Ja to bym była chętna na Valentini i Celinę - od dwana chciałam ją przetestować ![]() Co Ty na to ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mnie pasuje
![]() Piszę PW.
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
-Estee Lauder Double Wear 02 pale almond - zostało tyle ile zaznaczyłam na butele- wymienie na podobna ilość innego wysokopółkowego podkładu
czy masz jeszcze ten podkład?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Interesuja mnie cienie YSL - mam na wymiane:
- podklad Givenchy Subli'mine nr 04 do jasnej cery: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=8381 - puder Guerlaina Terracotta nr 2 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2075 Moge zrobic odlewke nowego Angela La Rose. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15174 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.