![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Balsam Addict2, odlewka 212 sexy i inne
NIEAKTUALNE
Dokładka z 8.10. na niebiesko Mam na wymiane następujące rzeczy: Kosmetyki pielęgnacyjne: - La Roche-Posay - Anthelios dermo-pediatrics SPF60. Z tuby 12 cm jest 2 cm (nie mam teraz dostepu do cyfrowki wiec nie zrobie foty). To bedzie jakies 15-20 ml. Kosmetyki kolorowe - Bourjois - khol & contour - kredka do oczu czarna - NOWA - Inglot Vertigo Eye Shadow - cień do powiek Nr 74 różowy (pojedyncze podłużne opakowanie) używany kilka razy (z wymiany z Mcherub), ma lekkie wgłębienie - L’Oreal - Blush delicieux - róż do policzków (kolor 04 - bois de rose - rosewood) - L’Oreal - True Match - kolor C1 rose ivory (z wymiany z Mariola13, ktora uzyla go kilka razy pod oczy, raz zostal uzyty przeze mnie, ale jednak mi nie pasuje) - Vipera - Puder brązujący mozaika kolor 101 - trudno mi ocenic zuzycie, widac lekko wzorek, ktory był wybity jak puder byl nowy. Czesci z drobinkami zuzywaja sie szybciej i widac lekkie wglebienie, ale nie widac dna. Jak tylko bede miala mozliwosc zrobie zdjecie. - Yves Rocher - szminka Couleurs Nature kolor 14 - mauve fascinant - użyta raz w celu sprawdzenia koloru ZAPACHY - Dior - Addict 2: * balsam rozświetlający z drobinkami - poczatkowa pojemnosc to 50 ml. uzyty kilka razy na ramiona i dekolt, kreska pokazuje mniej wiecej ile zostalo * woda toaletowa - z 20 ml pozostało 2/3 - Lancôme - Miracle, odlewka 5-10 ml Te odlewki wymienie tylko na odlewki innych perfum, chyba ze cos innego mi wpadnie w oko: - Carolina Herrera - 212 sexy -> 10 ml - I love dior -> 10 ml - Dior Chris 1947 -> 5 ml probki ( nie wiem ile to ml, wiec napisalam ile centymetrow ma cala fiolka i ile w niej zostalo): Davidoff Cool Water (2 z 5 cm) Celine Dion Notes (2,7 z 5 cm) ************************* **************** Szukam: - Podkładu La Roche Posay Toleriane w odcieniu 10 - Miss Dior Cherie ************************* **************** Nieaktualne: - Dax Cosmetics - Cashmere secret - baza pod makijaż - uzyta kilka razy, data wazn. 09.2008 - Yves Rocher - Ode a la vie, miniaturka 5 ml uzyta kilka razy - Yves Rocher - Ode au reve, jak wyzej, miniaturka 5 ml uzyta kilka razy Yves Rocher nature x 2 --> 3,2 i 2,5/4cm clea x 2 --> 3,2 i 3,4/4cm shafali x2 --> 3 i 3/4cm - Lancôme - colour dose, cien w kremie, kolor "flamingo coast" (lososiowo rozowy), wersja gwp - 5g, uzyty kilka razy - L’Oreal - True Match (C2 – apricot ivory) - kupiony 3 miesiace temu, malo uzywany (kilka, kilkanascie razy) bo mam inny podklad, ktorego uzywam na codzien a ten jest dla mnie troche za ciemny (chetnie wymienie na C1 ale nie tylko) - Maybelline - lakier do paznokci Forever strong + iron (16 rose attraction) - uzyty 1 lub 2 razy (kolor w zalaczniku pochodzi ze strony Maybelline) Edytowane przez Agata83 Czas edycji: 2006-10-13 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Balsam Addict2, roz L'Oreala, baza Dax i inne
Interesuje mnie:
- Dax Cosmetics - Cashmere secret - baza pod makijaż - uzyta kilka razy, data wazn. 09.2008 Może znajdziesz coś u mnie? -> link w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Jestem zainteresowana różem L'oreal. Zajrzyj do mnie, może Ci się coś spodoba (wątek ciuszkowy i kosmetyczny w podpisie).
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Witaj interesuje mnie baza,cień lancome
Dior -to jest już ten najnowszy? To też chętnie odpowiedz u mnie prosze http://www.wizaz.pl/forum/showthread...09562&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
- Dax Cosmetics - Cashmere secret - baza pod makijaż - uzyta kilka razy, data wazn. 09.2008
lub - L’Oreal - Blush delicieux - róż do policzków (kolor 04) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
- Dax Cosmetics - Cashmere secret - baza pod makijaż - uzyta kilka razy, data wazn. 09.2008
- Lancôme - colour dose, cien w kremie, kolor "flamingo coast" (lososiowo rozowy), wersja gwp - 5g, uzyty kilka razy znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=130801 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
- Yves Rocher - Ode a la vie, miniaturka 5 ml uzyta kilka razy
- Yves Rocher - Ode au reve, jak wyzej, miniaturka 5 ml uzyta kilka razy Yves Rocher nature x 2 --> 3,2 i 2,5/4cm jestem na to chetna ![]()
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
LPR-hydraphse-tonik nawilżajacy-NOWY!!!15ml(mała buteleczka idealna na podróż) CLINIQUE-cień do powiek-perłowy,blady róż(na zdjeciu widać zużycie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapachy: 1)chance - ok. 20 ml 4)Guerlain AA lemon-odlewka (Ale pewnie za zapachy chcesz sie wymienic na to samo.) oraz 1.Lancome- Star bronzer Opis: Jest to puder w pędzlu z drobniutkimi opiłkami złota,brazujacy.Posiadam jeszcze orginalny kartonik.Zużycie oceniam na ok.20% Mam pytanie do tego pudru. W jakim on jest odcieniu? Czy wpada w pomaranczowy? Na stronie Lancome'a tak wyglada. ![]() Cytat:
Nazwa rozu to bois de rose - rosewood. Uzupelnilam opis ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zrobilam wyrazniejsze zdjecie, mam nadzieje ze lepiej na nim widac ile go ubylo. Roz kupilam ponad pol roku temu, ale wiekszosc tego czasu przelezal w szafce bo przerzucilam sie na inne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U Ciebie interesuja mnie: 15. Miniaturka perfumGVENCHY Lovely Prism - 5 ml 7. Cień do powiek INGLOT Vertigo Eye Shadow Nr 74 różowy (pojedyncze podłużne opakowanie) używany kilka razy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za róż?
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Bardzo interesuje mnie odlewka Miracle. Może znajdziesz coś u mnie? Wątek w podpisie. Pozdrawiam
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
- Lancôme - colour dose, cien w kremie, kolor "flamingo coast" (lososiowo rozowy), wersja gwp - 5g, uzyty kilka razy - Maybelline - lakier do paznokci Forever strong + iron (16 rose attraction) - uzyty 1 lub 2 razy (kolor w zalaczniku pochodzi ze strony Maybelline) wiec ja jestem chetna na te 3 rzeczy ale za puder lancoma to chyba zamało:/ moze znajdziesz cos innego??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety poza wymienionymi wyzej rzeczami nic mnie u Ciebie nie zainteresowalo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Maybelline - lakier do paznokci Forever strong + iron (16 rose attraction) - uzyty 1 lub 2 razy (kolor w zalaczniku pochodzi ze strony Maybelline)
i odlewka Miracle, znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.