![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
~~ capuccino ~~
NIEAKTUALNE
Adres nowego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148927 Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-10-01 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: ~~ capuccino ~~
18. SEPHORA- bronzer+rozswietlacz "sun", 2x3g. Zebrałam patyczkiem rózowe wzorki. Brązowy kolor maźnięty raz, rozswietlacz 2 razy. Stopien zuzycia 1%
19. PUPA- podwójny cien sypki, nr 11 (biały pyłek+ niebiesko-szary, gołębi), 1,6g. Stopien zuzycia: biały pyłek- calutki, kolor- ok10% znajdziesz coś??? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1158251283
zajdziesz coś ?? ![]() odpisz na moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
może znajdziesz coś za bronzer sephory?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie?
Mam krem na rozstepy Ja jestem zainteresowana: brazerem SEPHORA i Oczywiście perfumami(za nie moge oddac depilator lub ciuszki)
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
6. L'OREAL- samoopalacz "Sublime bronze", koloryzująca formuła, 150 ml, zostało ok 80%, data ważn 12.2007 14. ARTDECO- pojedynczy magnetyczny cien do powiek, kolor rozbielony róz, perłowy, nr 27. Z boku troche ukruszony, pokrywka z innego numeru. Stopien zużycia oceniam na 30% 16. PUPA- biały pyłek z podwójnych cieni do powiek, z błyszczącymi drobinkami. Uzyty 3-4 razy 18. SEPHORA- bronzer+rozswietlacz "sun", 2x3g. Zebrałam patyczkiem rózowe wzorki. Brązowy kolor maźnięty raz, rozswietlacz 2 razy. Stopien zuzycia 1% 19. PUPA- podwójny cien sypki, nr 11 (biały pyłek+ niebiesko-szary, gołębi), 1,6g. Stopien zuzycia: biały pyłek- calutki, kolor- ok10% 20. ORIFLAME- sypki cien do powiek (taki z aplikatorem), z błyszczącymi drobinkami, seria "Giordani gold", nowy, z kartonikiem, 1,7g, odcien "Opal", data ważnosci 12.2008
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Znalazłabyś coś za:
14. ARTDECO- pojedynczy magnetyczny cien do powiek, kolor rozbielony róz, perłowy, nr 27. Z boku troche ukruszony, pokrywka z innego numeru. Stopien zużycia oceniam na 30% 16. PUPA- biały pyłek z podwójnych cieni do powiek, z błyszczącymi drobinkami. Uzyty 3-4 razy 18. SEPHORA- bronzer+rozswietlacz "sun", 2x3g. Zebrałam patyczkiem rózowe wzorki. Brązowy kolor maźnięty raz, rozswietlacz 2 razy. Stopien zuzycia 1% ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety nic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-09-15 o 00:07 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
za prostownicę zapłaciłam ok 170 zł, kupiłam ją 1,5 roku temu, ale sama nie dawałąm rady ze swoimi długimi włosami i poszła w odstawkę do szafy. Teraz przyszło mi do głowy, że szkoda, żeby się marnowała
![]() Szczerze mówiąc to chętnie wymieniłabym ją na coś konkretnego typu jakiś zapaszek ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-09-16 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze krem na rozstępy za bronzer. Wysyłam Ci na PW swoje dane i Ciebie prosze o to samo. Postaram sie wysłać dziś po pracy jeśli wyrobie sie z dotarciem do domu i sprawdzeniem twojego adresu, jeśli nie wyśle jutro
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie samoopalacz L'oreal. Oto mój wątek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...92#post2714992 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
18. SEPHORA- bronzer+rozswietlacz "sun", 2x3g. Zebrałam patyczkiem rózowe wzorki. Brązowy kolor maźnięty raz, rozswietlacz 2 razy. Stopien zuzycia 1%
Ode mnie: -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - Inglot Matrix cień profesjonalny kolor 410, kilka razy maźnięty - różne brokaty - 2x 5 ml Bioderma Photoderm AR Creme spf 50 - Nivea HairCare pianka do włosów cienkich, 50% - oddam połowę cienia w sztyfcie Manhattan śliwkowy (dł 2 cm) ![]()
![]() |
#16 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś za :
Cytat:
lub Cytat:
? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz cos u mnie za :
14. ARTDECO- pojedynczy magnetyczny cien do powiek, kolor rozbielony róz, perłowy, nr 27. Z boku troche ukruszony, pokrywka z innego numeru. Stopien zużycia oceniam na 30% 16. PUPA- biały pyłek z podwójnych cieni do powiek, z błyszczącymi drobinkami. Uzyty 3-4 razy 20. ORIFLAME- sypki cien do powiek (taki z aplikatorem), z błyszczącymi drobinkami, seria "Giordani gold", nowy, z kartonikiem, 1,7g, odcien "Opal", data ważnosci 12.2008 21. YVES ROCHER- pojedynczy cien do powiek "Luminelle", kawa z mlekiem, lekko połyskujący, dosc twardy. Z niedawnej wymiany, stopien zuzycia ok 5%. Na zdjęciu wyszedl duuużo ciemniej oto moj watek wymiankowy : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=136699&page=4 prosze o odpowiedz u mnie albo na PW ![]() pozdrawiam karola |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Nicole- niestety nic
![]() Karolinusienka- czy aktualna jest ta bransoletka?? Jeżeli nie, to jakie masz jeszcze? (fiolet, czerwien czy zielen odpada, gdyż nie noszę ubran w tym kolorze). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
|Witaj,
z twoich kosmetyków zainteresowały mnie: ESCADA- woda toaletowa "Rockin'Rio", 30 ml, psiknięta 3 razy, kartonik, oryginalna, zakupiona na Esentii (moge dołączyc fakturę). NIVEA- intensywnie wygładzające mleczko, skóra sucha, 250 ml, zostalo ok 70%, data ważn.03.2008 18. SEPHORA- bronzer+rozswietlacz "sun", 2x3g. Zebrałam patyczkiem rózowe wzorki. Brązowy kolor maźnięty raz, rozswietlacz 2 razy. Stopien zuzycia 1% Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Interesowało by mnie:
3. NIVEA- intensywnie wygładzające mleczko, skóra sucha, 250 ml, zostalo ok 70%, data ważn.03.2008 4. ERIS- peelind Lirene Dermoprogram "Ujędrniający peeling myjący", 225 ml, zostało 1/3 (nawet odrobinkę więcej), data wazn.19.03.2007 W zamian mogę Ci zaoferować: Joanna, Styling Effect, Guma do kreatywnej stylizacji włosów (ważna do 09.2007) Joanna, Effect.net, Pasta stawiająca z włókienkami (ważna do 04.2007) Obie użyte raptem kilka razy. Zużycie oceniam na nie więcej niż 10%. Kupiłam je mamie, bo doradziła jej je fryzjerka, ale tak czy tak używa w kółko swojego ulubionego żelu w sprayu, a o gumie i pascie zapomina więc się marnują ![]() Zobacz sobie jeszcze mój wątek może coś dla siebie znajdziesz: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144967 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ally- dam znać, jeśli Queen nie będzie zainteresowana balsamem, ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;2728275]Jestem bardzo chętna na "Magnetism"
![]() Ally- dam znać, jeśli Queen nie będzie zainteresowana balsamem, ok? [/QUOTE] Mam taką propozycję: ponieważ mojej Escady jest ok. 40 ml, więc proponuję, abyśmy się wymieniły następująco - moja Magnetism za twoją Rockin' Rio z mleczkiem Nivea i samoopalaczem L'Oreal. Pasuje Ci taka wymianka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.