|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
DIABEŁ ubiera się u Prady :-)
Piękna, wełniana, niezwykle oryginalna spódnica od Prady, z najwyższej jakość wełny-shetland double, halka-jedwab. Spódnica jest nowa z metką, w 100% oryginalna, ręczę głową
![]() ![]() Wymienię się na płaszczyk zimowy, czarny, dopasowany dł. do kolan roz. M. Jednorzędowy. Płaszcz nie musi być nowy, jednak w bardzo dobrym stanie, no i musi mieć to coś ![]() Ps. Spódnica nie jest w jaskrawym kolorze czerwieni, to śliczny ,,zgaszony'' odcień, niestety nie potrafię go opisać:-( Edytowane przez AnnaMK Czas edycji: 2007-11-13 o 18:57 Powód: dodanie info.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: DIABEŁ ubiera się u Prady :-)
Jestem tu nowa, ale moją wiarygodność można sprawdzić na Allegro, proszę szukać użytkownika: Nor*****
nie można umieszczać informacji o danych na allegro!
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bana chyba nie będzie bo napisane jest ze do wymiany. Jak juz to bedzie chyba informacja o edytowaniu postu.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
ludzie...,,ban'' ? ostrzeżenia ?...wyraźnie napisałam że jestem tu NOWA, przeczytałam regulamin, ale niestety nie wyklepałam go na pamięć, jestem człowiekiem nie maszyną i mogłam coś pominąć. Nie zamierzam niczego sprzedawać, gdybym miała na to chęć to wystawiłabym to właśnie na Allegro. Tylko z uwagi na bezpieczeństwo osoby która zechciałaby wymienić się z ,,początkującą'' podałam info na temat mojego nicku, żeby można było sprawdzić opinie o mnie. Jeśli popełniłam błąd....trudno, jeszcze wiele błędów przede mną. Edytowałam swój tekst, ale mam prośbę nie piszcie bezosobowo...jeśli zauważycie że początkujący popełni błąd, po ludzku napiszcie: AnnaMK, zamieściłaś info o Allegro, sugerujemy żebyś usunęła to z postu, bo mimo, iż nie próbujesz nic sprzedać, może to być tak odebrane. Dziękuję
![]() Edytowane przez AnnaMK Czas edycji: 2007-11-13 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.