|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: **___*oddam cienie lancome- zloto, morska zielen i brąz*___**
Hej
![]() Ja bylabym bardzo zainteresowana ![]() - Biała miekka kredka do oczu BeYu, kupiona w Douglassie, uzyta kilkakrotnie, zuzycie minimalne - Zel samoopalajacy do twarzy i ciala L'oreal SUBLIME BRONZE, dziala wygladzajaco, wzbogacony witamina E. Kupiony tego lata w Douglas. Uzyty dwa razy, zuzycie bardzo male - Krem Avene: Tinted cream, krem tonujacy, SPF 50+, Data waznosci: 09.2008, wazny 12-cy od otwarcia (mam go z wymiany, poprzednia osoba go nie uzywala, bo z probek wiedziala, ze dla niej jest za ciemny, ja uzylam kilkanascie razy), otwarty w maju, trudno ocenic zuzycie, wydaje mi sie, ze jest ponad polowa opakowania, w pudelku, z ulotka, link do wymiany z ktorej mam Avenke: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1828737# post1828737 - miniaturka Creme Douceur Jour, Clarins, 5 ml, nieuzywana, krem do pielęgnacji cery wrażliwej, łagodzi skórę, nawilża, ochrania przed czynnikami zewnętrznymi (z tego co rozszyfrowalam wazna do 2008 roku, moge podac kod) - probki LRP, Dermiki, Sisley, probki zapachow (nieuzywane - napisze jakie, jesli jestes zainteresowana) - moge zrobic odlewke do jakiegos pojemniczka (ok 100 ml) profesjonalnej maski nawilżającej Hydrating Fruitree, kupiona w sklepie fryzjerskim, otwarta 24 marcu (wazna 12 m-cy od otwracia),intensywnie nawilżająca maska na bazie olejku kokosowegodopilęgnacji suchych, zniszczonych włosów. Odnawia uszkodzoną strukture włosów nadając im blask - Pomadka Hydra Extreme, Mybelline, Bogaty kolor, glebokie nawilzene ust. Kolor 511 Royal Red. Kupiona w maju. Uzyta ze dwa razy, ubytek niemal niewidoczny - Eyeliner Eveline (oskar kosmetykow), czarny, uzyty przeze mnie z 6 razy. w pudeleczku jeszcze. Data waznosci: 06.04.2008 - duzo probek roznych podkladow Max Factor (zapisze dokladniej jakie jesli bedziesz zainteresowana)
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Jak tylko naladuja mi sie baterie do aparatu, to zrobie zdjecie. Moze wobec tego opisze tez te probki, ktore mam: - Probki LRP: a) Effaclar K 3 ml, b) Effaclar 2 ml (na obu nie ma daty waznosci, jest kod zaczynajacy sie od: VC0, c) "buteleczka" toniku Effaclar 15 ml, wazny do 03/07 d) miniaturka emusji hydrolipidowej do twarzy HYDRANORME, 5 ml,waznosc: 01.08 - Dermika a) 2 x mus poziomkowy do ciala z kompleksem odzywczo-nawilzajacym (waznosc: 04 2007) (po 7 ml) b) krem nawilzajacy z filtrem UV oraz koktajlem owocowym i witaminami dla kazdego typu cery (waznosc: 01 2007) - Sisley a) krem nawilzajacy do twarzy: Hydra -flash (4 ml) - Próbki Max Factor: a) 4 x colour adapt, natural 70, nie ma daty wanosci jest bardzo dlug i kod, jka ktos chce to podam b) 2 x podwojny komplet: color adapt 70 natural + 75 golden (waznosc jak wyzej) c) 3 x komplet Flaweless Perfection: dwa kroki: krok 1 - baza, krok 2 podklad (70 natural) (waznosc: jak wyzej) - Zapachy a) probka Mexx: Ice Touch (EDT), nieuzywana, oryginalnie zapakowana b) Probka Lolity Lempickiej: EDT, dla mezczyzn ,1.2 ml, nieuzywana c) probka Gucci Envy EDT 1,7ml, nieuzywana, oryginalnie zapakowana
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dzieki probki efeclar nie dla mnie bo cere mam idealna
![]() a powiedz mi jak wyceniasz samoopalacz i avenke? jesli nie masz foto podaj mi tylko zblizony odcien |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos znajdziesz za ten cien?
oto moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136699 prosze o odpowiedz u mnie albo na PW jesli mozesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej! Przykro mi bardzo, ale jednak rezygnuje z wymianki, gdyz samoopalaczem i kredka zaiteresowana jest Wizazanka, ktora ma tak przeze mnie lubiany Angel. Przepraszam bardzo za zamieszanie i serdecznie pozdrawiam!
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A moze u mnie coś znajdziesz?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
włąsnie tego Diora wolałabym wymienić na inny błyszczyk
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znalazlam
![]() podklad loreal transclucide- tylko opisz mi mniej wiecej kolorek,jasny,sredni czy ciemny? oraz sephora spray flash |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
a poza kompaktem???
Bardzo mi zależy na tym brąziku. więc mogę oddać wiele ![]() mam samoopalacz clarinsa do nóg zostało 1/3 ale jeśli byłabyś zainteresowana chętnie bym coś dorzuciła of course ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
u mnie coś widziałaś?...-odp.u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...97595&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.