|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Zapachy-Lolita Edp,Cerruti image
Nieaktualne
Wymienię zapachy Lolita Lempicka edp-oryginalna 30 z kartonikiem, psiknięta parę razy w ramach testów Cerruti- Cerruti Image Woman-oryginalna 75 z kartonikiem z ubytkiem paru psików Najbardziej szukam Montblanc Presence d'une femme Nie interesują mnie odlewki i resztki kilku zapachów za mój jeden Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2006-12-28 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy-Pure poison,Cerruti image
a może coś u mnie ???
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-12-23 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A moze Opium YSL EDT 30ml w oryginalnym kartoniku jeszcze zafoliowana (nieudany prezent), Burberry London 95/100ml (tester), Escada Margaretha Ley 80-100ml tester w zamian za oba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie pure pison mam na wymiane:
Iceberg Twice 100ml Sunflowers 30ml plus żel 200ml Spiced Tea E. Arden 30ml Iced Tea E. Arden 30ml X-pose zielone, fioletowe, różowe 50ml Sun Moon Stars Lageerfeld 30ml to wersja elixir czy podstawowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny , niestety nic nie wypatrzyłam w waszysz wątkach, nie chcę wymienić dla samej wymiany. Niektórych waszych zapachów nie znam zupełnie a sprawdzić narazie nie mam jak i gdzie. Czekam jeszcze na inne propozycje ,a może ktoś będzie miał na zbyciu to czego szukam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej, zajrzyj prosze do mojego wątku
![]() PS. Ineteresuje mnie poison |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Może L`Instant Guerlain EDP 27/30ml? Mam jeszcze CACHAREL EAU D'EDEN EDT 27/30ML, Pure Jil Sander - ok. 15/75ml, Baby Doll YSL 45/100ml... Może się na coś zdecydujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Uuu , l'instant mógłby być. Napisz proszę gdzie kupiony, czy masz kartonik i oczywiście co Cie interesuje. I jeszcze jedno, nie masz żadnej przekupki i mam nadzieję że wiesz co to znaczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
L`instant jest ze straganika gazetowego. Mam także wersję EDT i myślałam, że EDP powali mnie na kolana, ale tak się nie stało, więc szukam dalej...kartonika nie mam, ponieważ mi go nie przysłano. Moim zdaniem jest w 100% oryginalna, nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Decyzja należy do Ciebie, ale nie ukrywam, że jestem zainteresowana
![]() Nie dodałam, więc edytuję - interesuje mnie Pure Poison. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
L'Instanta też biorę pod uwagę, ale muszę go sobie dokładnie przypomnieć, jadę w święta do kuzynki perfumomaniaczki i liczę że będzie miała L'Instanta to przetestuję. O swojej decyzji dam znać, najprawdopodobniej w II dzień świąt |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Wróciłam i niestety nie mam dla Ciebie dobrych wieści. Faktycznie kuzynka zapach miała, początek zapachu był obiecujący, ale wieczorem pachniałam mydełkiem ,niestety chyba na dłuższą metę się nie polubimy.Tak więc dziękuję za cierpliwość, szukam dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dorotko, Czy skusze Cie Tendre Poison? on jest raczej z tych zwiewnych, zielony, choc nieco wytrawny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dusiu, czy za Pure Poison zainteresowałoby Cię:
- Emporio Night Armani - 30 ml bez kilku psików - Miracle Intense Lancome - 50 ml z 1 cm ubytkiem - Allure Chanel EDT ok. 40 ml z 50 - Obssesion Sheer Klein - ok. 35-40 ml z 50 - L'Instant perfumy 7 ml Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
monme , przepraszam ale nie mam już pure poison, teraz mam lolę edp, jeśli chcesz to możemy ponegocjować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3332187]monme , przepraszam ale nie mam już pure poison, teraz mam lolę edp, jeśli chcesz to możemy ponegocjować.[/quote]
Dusiu, nic nie szkodzi ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.