![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Błyszczyki,cienie,peeling i inne(Jessica Simpson,H&M,Pupa,Sephora)
NIEAKTUALNE
link do aktualnego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153018 Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-10-24 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Błyszczyki,cienie,peeling i i inne(jessica Simpson,H&M,pupa,Oriflame ,Sephora
Podoba mi się BONNE BELL- smackers w tubce "Lip frosting", birthday, 11,4g, znikome zuzycie. Jasny róz i biały perłowy i AVON- bezbarwny błyszczyk do ust "Extreme gloss glazewear", użyty 4 razy- prawie calutki, 8ml, data ważn.03.01.2009 ( bardziej zależy mi na Smackersie). Znajdziesz coś w moim kramiku w zamian. Po za wątkiem mam balsam brązujący J&J -Holiday skin na dzień do jasnej karnacji, moge zrobic odlewke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Błyszczyki, cienie, peelingi i inne (jessica Simpson, H&M, pupa,Oriflame, Sepho
Spodobało mi się u Ciebie kilka rzeczy.
Zajrzyj do mnie, może coś wypatrzysz ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: Błyszczyki, cienie, peelingi i inne (jessica Simpson, H&M, pupa,Oriflame, Sepho
hej, podoba mi się:
- RIMMEL- korektor "Hydrasense", odcień "Medium nude",raz uzyty - JESSICA SIMPSON- creamy, raz uzyta (wanilia i karmel) i może błyszczyk J.Simpson mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147742 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Dot.: Błyszczyki,cienie,peeling i i inne(Jessica Simpson,H&M,pupa,Oriflame ,Sephora)
Anitka11, Ally- niestety nic
![]() ![]() PS. dziewczyny nie wiem co sie dzieje, ale nie da się dodac wpisu, trzeba skrócic tytuł (zrobiłam to juz, ale wiadomo, ze tego sie zmienic nie da ![]() ![]() Irlandia87- niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Błyszczyki,cienie,peeling i i inne
Witaj Aniu !
Czy nr. 6 to taki sam błyszczyk jak ten przekreślony na zdjęciu? Pytam bowiem ten przekreślony na zdjęciu otrzymałam od Ciebie ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() ![]() ![]() PS. A o ile pamietam, to siostra go nie odziedziczyła? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
odziedziczyła na krótko
![]() Ja nie lubię drobinek, ale jeśli znalazłabyś coś u mnie w zamian to spytam czy będzie jej pasował ( mała rekompensata ) Z linkiem wszystko ok. stąd moje pytanie o inne ewentualne różnice ![]() PS: Pamięć masz wyśmienitą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edit: nie wiem skąd ja wytrzasnęłam tą niebieską marynarkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dot.: Błyszczyki, cienie, peelingi (jessica Simpson, H&M, pupa,Oriflame, Sephora)
WELLA- wosk "Shock waves", 75 ml, stopien zuzycia ok 10%, wosk przypomina kostkę smalcu Oddam za drobiazg
YVES ROCHER- peeling "SPA energie vegetale aqua gommage effet peau neuve", 150 ml, zostało na spróbowanie, na 2-3 użycia, data ważn 01.2008 ERIS- peeling "Lirene Dermoprogram", Ujędrniający peeling myjący, 225 ml, zostało 1/3 (nawet troszkę więcej), data ważn. 19.03.2007 znajdziesz coś?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Błyszczyki, cienie, peelingi (jessica Simpson, H&M, pupa,Oriflame, Sephora)
znajdziesz coś u mnie ?
podoba mi się pare kosmetyków ![]() odpisz u mnie na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() *AVON- preparat punktowy "Pure pore-fection", * YVES ROCHER- woda toaletowa dla dziewczynek "Pomme de rainette", o zapachu zielonego jabłuszka. Pochodzi z wymiany, pojemnośc początkowa 75 ml, ubytek widoczny na zdjęciu. Ciekawy zapach, słodki a jednocześnie kwaskawy *JESSICA SIMPSON- juicy Co ci się u mnie podoba? odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się: 4. JESSICA SIMPSON- błyszczyk do ust "vanilla ice cream", seria "Dessert treats", 5,9 ml, zostało 2/3 lub troszkę mniej.
2. JESSICA SIMPSON- juicy (raz uzyta) 3. JESSICA SIMPSON- creamy, raz uzyta (wanilia i karmel) 4. HUGO BOSS- "Boss intense woman", 2 ml, z atomizerkiem, raz "psiknięta" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dot.: Błyszczyki,nne(Jessica Simpson,H&M,Pupa,Oriflame ,Sephora)
TWARZ- makijaż
2. PUPA- biały pyłek z podwójnych cieni do powiek, z błyszczącymi drobinkami. Użyty 3-4 razy. 4. PUPA- podwójny cień sypki, nr 11 (biały pyłek z błyszczącymi drobinkami + satynowy niebiesko-szary, gołębi), 1,6g. Stopień zużycia: biały pyłek-calutki, niebieski ok 10% 5. ORIFLAME- sypki cień do powiek, z błyszczącymi drobinkami, seria "Giordani gold", nowy, z kartonikiem, 1,7g, kolor "Opal", data ważn. 12.2008 3. VICTORIA'S SECRET- błyszczyk w tubce "Beauty rush", o nazwie "piece of cake". Błyszczyk był zakupiony na allegro, od wiarygodnego sprzedawcy (nabyłam u tej osoby także wodę toaletową VS i było wszystko ok). Ubytek niewidoczny, uzyłam go ok 2 razy. Tubka 13 g, kolor transparentny, z rózową opalizującą poświatą (bardzo ładnie to wygląda ). Zawiera maleńkie drobinki. Nie znam się na amerykańskich numeracjach ale na tubce jest nr 06568SA. Przy nalepce z nazwą koloru "piece of cake" jest kod kreskowy 06737965. Niestety aparat z telefonu nie do konca uchwycił realny kolor, ale mam nadzieję, ze opis pomógł w wyobrażeniu. REZERWACJA ANISER 2. ORIFLAME- Giordani Gold- pyłek/drobinki w kolorze złotym (Luxury shimmer powder), 8g. Uzyty ok 7 razy w malutkich ilościach, więc zostało napewno ponad 90%. Mam kartonik. Znajdziesz coś??? z samoopalaczy mam fajny vichyz tuby 20-25% na duuże wypróbowanie.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dot.: Błyszczyki,nne(Jessica Simpson,H&M,Pupa,Oriflame ,Sephora)
hej zajrzyj do mnie
![]() i samopoalacz Dax cosmetics w piance a moze z ciuchow cos sobie wymierzesz? mnie interesuja: 1. RIMMEL- korektor "Hydrasense", odcień "Medium nude",raz uzyty. Korektor w płynie, wygodna gąbeczka ułatwiająca aplikację. Kolor to średni beż 3. H&M- pojedynczy cień do powiek, kolor kawa z mlekiem, matowy z maleńkimi srebrnymi drobinkami te 2 kosmnetyki bardzo bardzo ![]() 1. JESSICA SIMPSON- błyszczyk "banana split", kolor bezbarwny z mnóstwem złotych drobinek, 5,9 ml, zostało ok 2/3 2. AVON- bezbarwny błyszczyk do ust "Extreme gloss glazewear", użyty 4 razy- prawie calutki, 8ml, data ważn.03.01.2009 6. SEPHORA- piiink, błyszczyk kokosowy, ciemniejszy róz z drobinkami, transparentny. 9 ml, zostało ok 6 ml 3. AVON- spray do ciała wanilia i mleczko sojowe. 125 ml, ubytek ok 10 ml. Data waznosci 2008r to bardzo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Interesuje mnie krem do rąk Avon z minerałami z Morza Martwego i jeżeli to nie byłoby za dużo to jeszcze ok 50ml tego migdałowego. Napisz, jak to widzisz ![]() Bloondyna- niestety nic nie znalazłam dla siebie. Pozdrawiam Canela- proszę, przytrzymaj mi te 3 rzeczy do 18-go, ja porobię wtedy fotki pasków, czy torebek, które mogłabym oddać lub poszperam jeszcze. 17-go mam egzamin i nie mam zbytnio czasu ![]() ![]() ![]() MORENKA- niestety nic nie wybrałam ![]() Martek88- mogę prosic o cale zdjęcie tych spodni(bo te obok są szare, więc to chyba nie te ![]() ![]() ![]() Mroczna panna- niestety nic ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-10-14 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;2894772]Interesuje mnie krem do rąk Avon z minerałami z Morza Martwego i jeżeli to nie byłoby za dużo to jeszcze ok 50ml tego migdałowego. Napisz, jak to widzisz
![]() [/quote] jak dołożysz jeszcze AVON- preparat punktowy "Pure pore-fection", 15 ml, raz uzyty. Odam za drobiazg to jestem chętna na wymianę ![]() pozdrawiam Jak się zdecydujesz to odpisz u mnie
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Juz zaraz się tutaj dopytam ![]() Sweet czy bardzo Ci zależy na tym preparacie? ![]() ![]() Edit: Miałam trochę czasu i znalazłam parę fotek, zamieszczam je niżej. Pierwsza fotka: może być coś takiego, tylko własnie z beżowymi/brązowymi i jakies wstaweczki. Druga fotka: Cos takiego tylko oczywiście inny kolor i te wielkie kamyki mogłyby być jednak mniejsze. Trzecia fotka: To też bardzo ładne ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-10-16 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
okej
![]() spodnie : dł całkowita: 102 cm dł po wewn. stronie: 80cm szer w pasie: 37cm w biodrach 45/46cm fotka obok to ta sama, tylko wyszly na szare przezoswietlenie jak wymiarki pasuja to zrobie wyrazniejsze zdjecie ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Dot.: Błyszczyki,cienie,peeling i i inne(jessica Simpson,H&M,pupa,Oriflame , Sephora)
Martek88- powinny być dobre (co prawda pisze 38, ale z tymi numeracjami to chyba róznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
JESSICA SIMPSON- błyszczyk do ust "vanilla ice cream" i cień pupa może znajdziesz cos za to Kosmetyki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post2800015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.